0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: aeee στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 08:29:36 pmΠαράθεση από: tihea στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 08:09:29 pmΤο δικό μου πιστοποιητικό είναι από πρόπερσι κι εξάλλου.. μόνο που θα με δουν στη διεύθυνση.. θα με στειλουν κατευθείαν για ψυχιατρική εξέταση!! Δεν υπάρχει περίπτωση. Τουλάχιστον να τ' αναγνωρίζει το ΙΚΑ τα λεφτά του ψυχιάτρου.τι έχουν να ακούσουν οι ψυχίατροι, όταν θα κάνουν ερωτήσεις στους αναπληρωτές καθηγητές για να τους δώσουν το πιστοποιητικό , πόσο τους λυπάμαι!!! tihea βάστα καλά, αντι να μας τρελάνουν θα τους τρελάνουμε εμείς
Παράθεση από: tihea στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 08:09:29 pmΤο δικό μου πιστοποιητικό είναι από πρόπερσι κι εξάλλου.. μόνο που θα με δουν στη διεύθυνση.. θα με στειλουν κατευθείαν για ψυχιατρική εξέταση!! Δεν υπάρχει περίπτωση. Τουλάχιστον να τ' αναγνωρίζει το ΙΚΑ τα λεφτά του ψυχιάτρου.τι έχουν να ακούσουν οι ψυχίατροι, όταν θα κάνουν ερωτήσεις στους αναπληρωτές καθηγητές για να τους δώσουν το πιστοποιητικό , πόσο τους λυπάμαι!!! tihea βάστα καλά, αντι να μας τρελάνουν θα τους τρελάνουμε εμείς
Το δικό μου πιστοποιητικό είναι από πρόπερσι κι εξάλλου.. μόνο που θα με δουν στη διεύθυνση.. θα με στειλουν κατευθείαν για ψυχιατρική εξέταση!! Δεν υπάρχει περίπτωση. Τουλάχιστον να τ' αναγνωρίζει το ΙΚΑ τα λεφτά του ψυχιάτρου.
Για να καταλάβω, όταν λέτε μέχρι το 651, εννοείτε το 651 στον μη ανανεωμένο πίνακα του ΥΠΕΠΘ όπως είναι αυτή τη στιγμή;