0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
γνωριζει κανεις απο σαμο?
δηλ για να καταλαβω, πας στη βθμια και δηλωνεις αν συγκεκριμενα σχολεια της περιοχης. Πχ αν θες μονο γυμνασια η λυκεια?και ποιες οι πιθανοτητες να σε παρουν, αν ειναι ετσι, σε αυτο που δηλωσες?
Παράθεση από: iamlost στις Σεπτεμβρίου 17, 2009, 10:18:21 pmδηλ για να καταλαβω, πας στη βθμια και δηλωνεις αν συγκεκριμενα σχολεια της περιοχης. Πχ αν θες μονο γυμνασια η λυκεια?και ποιες οι πιθανοτητες να σε παρουν, αν ειναι ετσι, σε αυτο που δηλωσες?Ακριβώς. Θα πας στη β/θμια και εκεί θα σου πουν ποια είναι τα διαθέ΄σιμα λειτουργικά κενά. θα τα δηλώσεις με σειρά προτίμησης και θα σε τοποθετήσουν σ' ενα από αυτά ανάλογα με τα μόριά σου. Πάντως σε μικρές περιφέρεις τα κενά αυτά συνήθως είναι μετρημένα και δεν έχεις και πολλα περιθώρια επιλογής. ευχαριστω πολυ..καλο αυτο το συστημα, δεν το ηξερα
Έχει κανείς καμιά ιδέα για Α' Αιτωλοακαρνανίας; Μ'έπιασε κι εμένα σιγά σιγά το άγχος της τοποθέτησης και της εγκατάστασης...
Θα σου σκάσω μύτη Πάτρα πάντως, να κανονίσουμε καφεδάκι!
Παράθεση από: elranna στις Σεπτεμβρίου 17, 2009, 10:24:39 pmΈχει κανείς καμιά ιδέα για Α' Αιτωλοακαρνανίας; Μ'έπιασε κι εμένα σιγά σιγά το άγχος της τοποθέτησης και της εγκατάστασης... Mεσολόγγι (πόλη ηρώων), Νιοχώρι,Κατοχή, Ευηνοχώρι, Αιτωλικό, τα γύρω χωριά, Αντίρριο και Ναύπακτος οι γείτονες μετά τη γέφυρα (για την Πάτρα εννοώ).Εγώ θα διάλεγα τη Ναύπακτο ...Αν είχα κληθεί Α Αιτ/νίας, μάλλον θα χόρευα σάμπα, αντί να αγχώνομαι... !