0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδιά, δεν ξέρω σάμπα! Να ρίξω ένα πεντοζάλι, ένα συρτό, ένα καλαματιανό έστω;
Αδειασε η σελιδα απο επισκεπτες.τωρα μοιαζει πολυ μοναχικη. τελικα ειμαι β Εβρου ειναι η πρωτη μου επιλογη.
Σε 10-12 μέρες είναι πολύ πιθανό να κληθούν άλλοι 100 φιλόλογοι..Από ΥΠΕΠΘ η πληροφορία..Ρε παιδιά έναν εκκαθαρισμένο πίνακα ωρομισθίων περιφέρειας Ν.Αιγαίου πού θα τον βρούμε;; Ξέρει κανείς;; Κουράγιο και υπομονή εύχομαι σ αυτούς που είναι στην αναμονή,,,
Παράθεση από: jeronimo στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 12:57:31 amΣε 10-12 μέρες είναι πολύ πιθανό να κληθούν άλλοι 100 φιλόλογοι..Από ΥΠΕΠΘ η πληροφορία..Ρε παιδιά έναν εκκαθαρισμένο πίνακα ωρομισθίων περιφέρειας Ν.Αιγαίου πού θα τον βρούμε;; Ξέρει κανείς;; Κουράγιο και υπομονή εύχομαι σ αυτούς που είναι στην αναμονή,,, Μέχρι και το νούμερο 28 έχουν καλέσει αναπληρωτές. Δεν ξέρω αν βοηθάει η πληροφορία.
Παράθεση από: jeronimo στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 12:57:31 amΣε 10-12 μέρες είναι πολύ πιθανό να κληθούν άλλοι 100 φιλόλογοι..Από ΥΠΕΠΘ η πληροφορία..Ρε παιδιά έναν εκκαθαρισμένο πίνακα ωρομισθίων περιφέρειας Ν.Αιγαίου πού θα τον βρούμε;; Ξέρει κανείς;; Κουράγιο και υπομονή εύχομαι σ αυτούς που είναι στην αναμονή,,, Μόνο 100 για γ φάση;
καλημερα παιδες εχω μια απορια! ;Dαριστο απευθυνομαι κυριως σε σενα που εισαι πολυ κατατοπισμενος, επειδη με μπερδευουν καποιοι σε σχεση με τους τριτεκνους, σε παρακαλω πες μου το εξης...καθε φορα καλουν το 20%, και ετσι μας συμφερει να προηγουνται τριτεκνοι και οχι να επονται, δηλαδη δεν σημαινει οτι στο νεο εκκαθαρισμενο πινακα αν εχω σειρα πχ 50 θα μετρησω και 20 τριτεκνους και θα παω 70? ετσι δεν ειναι, γιατι ενας γνωστος μου μου το πε αλλα νομιζω οτι κανει λαθος, αφου στο 20% καποιοι τριτεκνοι μπορει να προηγουνται...ευχαριστω προκαταβολικα!!!