0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: cycle στις Σεπτεμβρίου 15, 2009, 12:10:27 amκαι για να μην παρεξηγηθω, εννοω οτι ι δασκαλοι παντα βολευονται και χωρις ιδιαιτερο κοπο ,εμεις φωναζουμε πολυ , αναλυουμε τα θεματα σε βαθος και τελικα πελαγοδρομουμε. αναλογιστειτε ποσοι δασκαλοι κανουν απεργια καθε φορα οταν προκυρησει απεργια η ομοσπονδια τους .απο την αλλη οι καθηγητες συμμετεχουν σχεδον παντα με μεγαλο ποσαστο.και τι γινεται? ποιο το αποτελεσμα? γενικως μας εχουν γραμενους.Νομίζω ότι είσαι πολύ άδικος με τους δασκάλους. Μην ξεχνάς οτι πριν από μια δεκαετία ήταν ένας κλάδος με μηδενική εργασιακή προοπτική. Δεν είναι μεμπτό ότι ευνοήθηκαν από τα ολοήμερα δημοτικά. Δεύτερον, τα ποσοστά τους στις απεργίες είναι τεράστια. Μου φαίνεται ξεχνάς την τεράστια απεργία που έκαναν το 2006, την οποία ΔΕΝ στήριξαν ούτε οι φοιτητές ούτε η ΟΛΜΕ με ολέθρια αποτελέσματα. Επίσης, θέλω να δω ΠΟΣΟΙ αναπληρωτές και ωρομίσθιοι απεργούν στις απεργίες που προκηρύσσει η ΟΛΜΕ. Γιατί εγώ προσωπικά ελάχιστους έχω δει να θυσιάζουν το 0.003 του μορίου για να απεργήσουν. Για τους αναπληρωτές δεν το συζητώ, δεν γνωρίζουν καν οι περισσότεροι ότι τα μόρια μετράνε κανονικά, μόνο χρηματικές κρατήσεις έχουν. Αντίθετα, οι περισσότεροι αναπληρωτές δάσκαλοι είναι πολύ καλύτερα ενημερωμένοι και απεργούν κανονικότατα και σε πολύ μεγάλα ποσοστά. Στου κρεμασμένου το σπίτι, ας μην μιλάμε για σκοινί καλύτερα. Έχουμε ευθύνη όλοι μας για το χάλι της δευτεροβάθμιας και αν μη τι άλλο, οφείλουμε να παραδειγματιστούμε από τους δασκάλους αντί να τους κατηγορούμε επειδή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι ευνοημένοι.
και για να μην παρεξηγηθω, εννοω οτι ι δασκαλοι παντα βολευονται και χωρις ιδιαιτερο κοπο ,εμεις φωναζουμε πολυ , αναλυουμε τα θεματα σε βαθος και τελικα πελαγοδρομουμε. αναλογιστειτε ποσοι δασκαλοι κανουν απεργια καθε φορα οταν προκυρησει απεργια η ομοσπονδια τους .απο την αλλη οι καθηγητες συμμετεχουν σχεδον παντα με μεγαλο ποσαστο.και τι γινεται? ποιο το αποτελεσμα? γενικως μας εχουν γραμενους.