*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 288548 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #896 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 10:16:58 pm »
Διακόπτω για λίγο την "ηλεκτρονική αποτοξίνωση", για να ευχηθώ σε όλους: "όχι άλλους
ΣΤΕναγμούς ..."
κι επιστρέφω σε αυτή!  8) 8) 8)
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:09:37 »

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #897 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 10:31:21 pm »
Παιδια όλοι τηλέφωνα αύριο στο ΣΤΕ να τους σκήσουμε
ESOS
Σε κατάσταση «αμόκ» βρίσκεται ο υπ. Παιδείας Αρης Σπηλιωτόποηυλος και η Γενική Γραμματέας Νίκη Γκοτσοπούλου, οι οποίοι ούτε σήμερα έλαβαν τη γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με την άρση ή μη της απογόρευσης διορισμών εκπαιδευτικών στα σχολεία.

Η κ. Γκοτσοπούλου κατέθεσε την αίτηση στο ΣτΕ την περασμένη Δευτέρα και όπως ήταν λογικό, προκειμένου να λειτουργήσουν με καθηγητές και δασκάλους τα σχολεία , αναμένονταν η γνωμοδότηση μετά από μία ή δύο ημέρες.

Δυστυχώς μέχρι και σήμερα Δευτέρα , μια εβδομάδα μετά, η γνωμοδότηση δεν έχει εκδοθεί , με αποτέλεσμα οι μαθητές να αρχίσουν να χάνουν χιλιάδες διδακτικές ώρες , λόγω μη διορισμού εκπαιδευτικού προσωπικού στα σχολεία.

Άρα το ΥΠΕΠΘ την έστειλε 7 Σεπτεμβρίου ήδη είμαστε 14 και τίποτα αύριο πάμε για 8η μέρα άρα το ΥΠΕΠΘ δε φταίει ...φταίει το ΣΤΕ  σκήσιμο στα τηλέφωνα ανα 1 λεπτό.............και εκείς δεν υπάρχει υπεύθυνος να διαμαρτυρηθούμε????

Αποσυνδεδεμένος sparos

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #898 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 10:36:16 pm »
και σε ποιό από όλα τα τηλέφωνα να πάρουμε (στις προηγούμενες σελίδες παραθέτονται πολλά)

Αποσυνδεδεμένος fys98

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #899 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 11:32:45 pm »
επίσης το esos αναφέρει ότι έδωσαν εντολή για μείωση των μαθητών 25 ανά τμήμα λόγω της γρίπης, να δω που θα βρουν καθηγητές όταν θα σπάζουν τα τμήματα με μηδέν προσλήψεις

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:09:37 »

Αποσυνδεδεμένος cycle

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #900 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 11:52:54 pm »
καποιους απο τους αναπληρωτες της α φασης τους εχουν τοποθετησει προσωρινα σε σχολεια με πολλα κενα για να χρυσωσουν  λιγο το χαπι στου γονεις.
που ξανακουστηκαν αυτα!!!!!!!!!! οσο περνανε οι μερες εχω την εντυπωση οτι δεν προκειται να μας καλεσουν πριν τις εκλογες

Αποσυνδεδεμένος fys98

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #901 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 11:56:11 pm »
και εγώ  έτσι πιστεύω, έχουν να ασχοληθούν με τις εκλογές τώρα 

Αποσυνδεδεμένος cycle

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #902 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2009, 12:05:20 am »
επίσης το esos αναφέρει ότι έδωσαν εντολή για μείωση των μαθητών 25 ανά τμήμα λόγω της γρίπης, να δω που θα βρουν καθηγητές όταν θα σπάζουν τα τμήματα με μηδέν προσλήψεις
τι να σου κανουν και οι εντολες του υπουργειου,οταν ο περιφρειακος διευθυντης α/θμιας του νομου μου την ημερα του αγιασμο εστειλε εγγραφο στο σχολειο της κορης μου , με το οποιο εδινε προφορικη εντολη ( με λιγα λογια χωρις ισχυ) να παραμενουν τα τμηματα των σχολειων αδιαιρετα αν εχουν μεχρι 28 μαθητες( 25 +3) ανεφερε συγκεκριμενα.Σας πληροφορω βεβαια πως τιποτα δεν αλλαξε στα τμηματα .Ετσι κανουν οι δασκαλοι δεν ειναι σαν και μας ετοιμοι να φερουν τον πανικο και να ξεσηκωσουν θεμα στα τοπικα καναλια (το λεω αυτο διοτι μονο στο δικο μας νομο δοθηκε τετοια προφορικη εντολη).Παντως αν και φετος προτιμησουν να εξαιρεσουν μονο την α/θμια απο το παγωμα των προσληψεων θα πρεπει αυτο να μας πει πολλα.

Αποσυνδεδεμένος cycle

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #903 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2009, 12:10:27 am »
και για να μην παρεξηγηθω, εννοω οτι ι δασκαλοι παντα βολευονται και χωρις ιδιαιτερο κοπο ,εμεις φωναζουμε πολυ , αναλυουμε τα θεματα σε βαθος και τελικα πελαγοδρομουμε. αναλογιστειτε ποσοι δασκαλοι κανουν απεργια καθε φορα οταν προκυρησει απεργια η ομοσπονδια τους .απο την αλλη οι καθηγητες συμμετεχουν σχεδον παντα με μεγαλο ποσαστο.και τι γινεται? ποιο το αποτελεσμα? γενικως μας εχουν γραμενους.

Αποσυνδεδεμένος danah09

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #904 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2009, 12:26:37 am »

Παιδιά να αποφευχθούν οι ακρότητες!!! Δεν είναι επίπεδο αυτό κουβέντας, όσο αγανακτισμένοι κι αν είμαστε. ΔΕΝ συνάδει και με τον κλάδο αυτός ο τρόπος έκφρασης!

Αποσυνδεδεμένος danah09

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #905 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2009, 12:30:36 am »

Το σχόλιό μου αφορά την anri, για να μην παρεξηγηθώ...

Αποσυνδεδεμένος e_vi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #906 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2009, 12:41:08 am »
Διακόπτω για λίγο την "ηλεκτρονική αποτοξίνωση", για να ευχηθώ σε όλους: "όχι άλλους
ΣΤΕναγμούς ..."
κι επιστρέφω σε αυτή!  8) 8) 8)

Στείλε μας τα θετικά σου vibes, μπας και αλλάξει κάτι!!!!!

Συνδεδεμένος elranna

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02, ΠΕ40- Μπορώ να ξαναγίνω μαθήτρια;
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #907 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2009, 01:01:52 am »
και για να μην παρεξηγηθω, εννοω οτι ι δασκαλοι παντα βολευονται και χωρις ιδιαιτερο κοπο ,εμεις φωναζουμε πολυ , αναλυουμε τα θεματα σε βαθος και τελικα πελαγοδρομουμε. αναλογιστειτε ποσοι δασκαλοι κανουν απεργια καθε φορα οταν προκυρησει απεργια η ομοσπονδια τους .απο την αλλη οι καθηγητες συμμετεχουν σχεδον παντα με μεγαλο ποσαστο.και τι γινεται? ποιο το αποτελεσμα? γενικως μας εχουν γραμενους.

Νομίζω ότι είσαι πολύ άδικος με τους δασκάλους. Μην ξεχνάς οτι πριν από μια δεκαετία ήταν ένας κλάδος με μηδενική εργασιακή προοπτική. Δεν είναι μεμπτό ότι ευνοήθηκαν από τα ολοήμερα δημοτικά. Δεύτερον, τα ποσοστά τους στις απεργίες είναι τεράστια. Μου φαίνεται ξεχνάς την τεράστια απεργία που έκαναν το 2006, την οποία ΔΕΝ στήριξαν ούτε οι φοιτητές ούτε η ΟΛΜΕ με ολέθρια αποτελέσματα. Επίσης, θέλω να δω ΠΟΣΟΙ αναπληρωτές και ωρομίσθιοι απεργούν στις απεργίες που προκηρύσσει η ΟΛΜΕ. Γιατί εγώ προσωπικά ελάχιστους έχω δει να θυσιάζουν το 0.003 του μορίου για να απεργήσουν. Για τους αναπληρωτές δεν το συζητώ, δεν γνωρίζουν καν οι περισσότεροι ότι τα μόρια μετράνε κανονικά, μόνο χρηματικές κρατήσεις έχουν. Αντίθετα, οι περισσότεροι αναπληρωτές δάσκαλοι είναι πολύ καλύτερα ενημερωμένοι και απεργούν κανονικότατα και σε πολύ μεγάλα ποσοστά. Στου κρεμασμένου το σπίτι, ας μην μιλάμε για σκοινί καλύτερα. Έχουμε ευθύνη όλοι μας για το χάλι της δευτεροβάθμιας και αν μη τι άλλο, οφείλουμε να παραδειγματιστούμε από τους δασκάλους αντί να τους κατηγορούμε επειδή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι ευνοημένοι.

Αποσυνδεδεμένος pambi

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #908 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2009, 01:11:54 am »
Δεν ξερω αν καποιος βλεπει πρετεντερη αλλα η συζητηση που εχει ειναι ενδεικτικη του τι συμβαινει τωρα στη κυβερνηση.Πρωτον αποκλειεται ο τσιτουριδης  απο το ψηφοδελτιο και δεν ειδοποιειται καν.Δευτερον ο κεδικογλου ολοκληρος βουλευτης ευβοιας παρακαλεσε να μην υπαρξει κωλυσιεργια λογω εκλογων για την πλημμυρισμενη ευβοια...Αφου οι ιδιοι παρακαλουν, εξαφανιζουν χωρις ντροπη περιμενουμε εμεις μετα να σκεφτουν εμας και τις οικογενειες μας και να αποφασισουν πια για τις προσληψεις αναπληρωτων..Ειμαστε το λιγοτερο αφελεις.Αυτους δεν τους ενδιαφερει τιποτα πια ,ουτε καν η ψηφος μας.....ΞΕΦΤΙΛΑ.

Αποσυνδεδεμένος ntaiana

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την κόρη μου
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #909 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2009, 08:40:23 am »
Kαλημέρα παιδιά!!!! ειμαι καινουρια στο forum αλλα σας παρακολουθώ περιπου ενα χρονο τωρα. περιμένω εναγωνίως τη β φάση και η ατέρμονη αναμονή της γνωμοδότησης του ΣΤΕ με εχει κουράσει απίστευτα. Λέτε να βγει κάτι σήμερα δεδομένης και της "πίεσης" ή του "νευρικού κλονισμού" (κατά το esos) του υπουργείου να καλύψουν άμεσα τα "ενδεχόμενα" κενά;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182565
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)