*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 288584 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stratos91

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #238 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 09:46:17 am »
σε σχέση με την περασμένη χρονιά οι πιστώσεις για προσλήψεις αναπληρωτών που θα κληθούν να καλύψουν κενά εκπαιδευτικών κατά τη διάρκεια του φετινού σχολικού έτους είναι 1.700 λιγότερες από πέρυσι. Αυτό δήλωσε ο υφυπουργός Παιδείας στις 4/9 στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας παρουσία του υπουργού Παιδείας.
http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank7_9_9_841.php

νομιζετε οτι ισχυει κατι τετοιο δεδομενου οτι πριν λιγο καιρο μιλουσαν για πιστωσεις 9000 αναπληρωτων;;;

Κι εμένα αυτή η ανακοίνωση δε μου άρεσε καθόλου. Άκου εκεί 1700 λιγότερους! Ενώ μέχρι χθες μιλούσαν για μεγαλύτερο αριθμό σε σχέση με πέρυσι.

Εγώ αυτό δεν το άκουσα.
Άκουσα, όμως, απόσπασμα του Πρωθυπουργού από τη ΔΕΘ πως "όλες οι προσλήψεις παγώνουν εκτός από εκείνες που αφορούν την Υγεία και την Παιδεία".
Οπότε, μην ανησυχείτε!  ;)
Εγώ τη

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:30:40 »

Αποσυνδεδεμένος jim92

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #239 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 09:48:03 am »
σε τι ποσοστό είναι η μείωση φέτος και το θέμα που καίει εμάς αν κατανέμεται μέσα στο σεπτέμβρη...;;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #240 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 10:42:42 am »
Δεν το βρίσκω λογικό να ειπώθηκε κάτι τέτοιο εν μέσω προεκλογικής περιόδου, ακόμη κι αν ίσχυε. Λίγο ύποπτη φαίνεται η "ανακοίνωση". Γιατί δεν παραθέτει αυτούσια τα λόγια του Υφυπουργού?
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

adigoni

• Επισκέπτης
Απ:
« Απάντηση #241 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 10:47:49 am »
δώστε μου σας παρακαλώ το τηλ του ΥΠΕΠΘ για να ξεκινήσω τα τηλεφωνήματα. Ακόμα κι αν το είπαν αυτό, μπορεί η μείωση να αναφέρεται  στον κλάδο των δασκάλων(;;;;;;;;;;;;)Ή η επερχόμενη κυβέρνηση (ενδεχομένως και οικουμενική κυβέρνηση) να πάρει διαφορετική θέση στο θέμα, και δή ο νέος Υπουργός Παιδείας.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:30:40 »

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #242 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 10:50:01 am »
δώστε μου σας παρακαλώ το τηλ του ΥΠΕΠΘ για να ξεκινήσω τα τηλεφωνήματα. Ακόμα κι αν το είπαν αυτό, μπορεί η μείωση να αναφέρεται  στον κλάδο των δασκάλων(;;;;;;;;;;;;)Ή η επερχόμενη κυβέρνηση (ενδεχομένως και οικουμενική κυβέρνηση) να πάρει διαφορετική θέση στο θέμα, και δή ο νέος Υπουργός Παιδείας.

2103442789

Χρειάζεται επιμονή κι υπομονή όμως...

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #243 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 11:00:55 am »
Καλημέρα.
Διακόπτω λίγο την ροή του θέματος...  ::)
Μόλις τηλ στη
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

adigoni

• Επισκέπτης
Απ:
« Απάντηση #244 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 11:01:07 am »
lΛοιπόν tihea μου είσαι τυχερούλα....Τηλεφώνησα και ρώτησα επακριβώς πόσος υπολογίζεται ο αριθμός των αναπληρωτών φιλολόγων για φέτος και ο ευγενέστατος τω όντι υπάλληλος με παρέπεμψε στον αρμόδιο υπάλληλο υπεύθυνο για τους φιλολόγους κύριο Κουριδάκη στα τηλέφωνα 2103442311 και 2103443426. τώρα ξεκινάω τα τηλεφωνήματα και όσοι πιστοί προσέλθετε...Όλοι για έναν κι ένας για όλους.....

adigoni

• Επισκέπτης
Απ:
« Απάντηση #245 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 11:07:50 am »
Λοιπόν μου απάντησε άλλη υπάλληλος και δήλωσε άγνοια και για τη β φάση και για αριθμό αναπληρωτών καθώς όπως είπε τα κενά προκύπτουν στην πορεία. ωστόσο επεσήμανε ότι το Υπουργείο θα εκδώσει δελτίο τύπου μέσα στη βδομάδα σχετικά με την πρόσληψη αναπληρωτών. Αυτά στο 2103443426. Τώρα πάω στο άλλο νούμερο.

evants

• Επισκέπτης
Απ:
« Απάντηση #246 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 11:12:02 am »
Ο Κουρδακης ειναι απλως υπαλληλος οπως μου ανεφεραν. Στο 2103443657 μου ειπαν οτι αγνοουν αν οντως εγινε η δηλωση και καλυτερα να παρω στο γραφειο του υφυπουργου. Για το ολο θεμα δηλωσε αγνοια και ειπε οτι λογω εκλογων και καταστασεων  ισως οι προσληψεις ειναι λιγοτερες αλλα και παλι αγνοει. Τα ζα μου αργα

adigoni

• Επισκέπτης
Απ:
« Απάντηση #247 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 11:13:37 am »
Στον αριθμό 2103442311 δήλωσαν άγνοια. Δεν ζήτησα ωστόσο τον κύριο Κουριδάκη.Πάντως είναι ευγενέστατοι οι υπάλληλοι........

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #248 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 11:22:19 am »
Παιδιά ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις πληροφορίες! [Αντιγόνη τι γρήγορο πιστόλι είσαι εσύ? ]

Τ' ότι θα βγεί δελτίο τύπου για τις προσλήψεις αναπληρωτών είναι πολύ σημαντική πληροφορία!!!!
Επίσης στο τόπικ των μαθηματικών κάποιος αναφέρει ότι υπάλληλος στο τηλ είπε πως το υπουργείο θα κάνει όλες τις ενέργειες για να γίνουν οι προσλήψεις κανονικά.
Και η Τσαπανίδου στη Νετ είπε ότι οι εκλογές δε θα επηρεάσουν τις προσλήψεις.
Αυτά έχει το σημερινό ρεπορτάζ...

Αποσυνδεδεμένος billimember

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #249 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 11:24:41 am »
Καλημερα κ απο εμενα.Αντε να δουμε πως θα βγει κ αυτη η εβδομαδα.Κολλημενοι στο pc. :) :)

evants

• Επισκέπτης
Απ:
« Απάντηση #250 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 11:25:12 am »
πηρα στο γραφειο του υπουργου μου εδωσαν το τηλεφωνο Παιδειας και απο κει το 210 3443609 για σιγουρη απαντηση απο την κα Ανυφαντη αν ακουσα καλα που ομως ειναι σε μητινγκ και σε 10 λεπτα θα ειναι ευκαιρη. Επειδη εγω δε θα ειμαι ευκαιρος παρτε καποιος χριστιανος να βγαλουμε ακρη. Στην Τσαπανιδου ειπαν οτι ισως επηρεαστουν οι προσληψεις αναπληρωτων και θα ζητηθει εξαιρεση για μας

Αποσυνδεδεμένος theol3

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #251 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 11:27:24 am »
υποψιν ο καινούργιος /ια υπουργος παιδείας μπορεί να μην κάνει καθόλου προσλήψεις αναπληρωτών.Κάποιοι πολιτικοί ισχυρίζονται οτι δεν θέλουν να είναι κρητήριο πρόσληψης η προυπηρεσία. Οπότε όλος ο κόπος μας χαμένος φτου και από την αρχή.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182567
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)