0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δε νομιζω οτι ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα, μια χαρα γινονται κομπινουλες για οσους εχουν τα μεσα και κπ αλλοι πανε στις παραμεθοριους...εξου η γκρινια..υπαρχουν περιπτωσεις που δηλωνουν οτι δουλευουν προσθετη σε σχολεια, ενω οι ιδιοι μενουν ακομη και σε αλλη πολη καΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΟΡΙΑ.. για να μην αναφερω την προσωπικη μου εμπειρια 2 χρονια πριν οπου περιμενα να με καλεσουν ωρομισθια σε σχολειο της πολης μου βαση πινακα και αφωνη εμαθα οτι ειχαν καλεσει μια κοπελα απο την κοζανη ( εγω ειμαι μεσσηνια!!!) 28 θεσεις κατω απο μενα!!!!εμενα δεν με ειχαν καλεσει, με ειχαν προσπερασει και ευτυχως που ειχα εννοια και το βρηκα.οταν λοιπον γιναμε κωλος στη δευτεροβαθμια καλαματας μου ειπαν ιτο δεν ειχα αποδεχτει σε καποια αλλη θεση!!!!οι ωρομισθιοι ως γνωστον δεν εχουν κυρωσεις!!!!τοσο σχετικοι ειναι και γι αυτο υπαρχει γκρινια
Το πλήρες κείμενο της εγκυκλίου έχει ως εξής:Α. Αναστολή προσλήψεων και υπηρεσιακών μεταβολώνΜε τις διατάξεις του άρθρου 28 του ν. 2190/1994, ρυθμίζεται σε πάγια βάση η απαγόρευση των προσλήψεων και μεταβολών υπηρεσιακής κατάστασης των υπαλλήλων κατά την προεκλογική περίοδο, προκειμένου να αποφευχθούν αρνητικά φαινόμενα, που υποβαθμίζουν τη Δημόσια Διοίκηση.Ειδικότερα, σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 28 του ανωτέρω νόμου κατά το διάστημα που μεσολαβεί από την προκήρυξη των βουλευτικών εκλογών, δηλαδή από την ημέρα δημοσίευσης του Προεδρικού Διατάγματος διάλυσης της
ok με ολα αυτα , αλλα μηπως δεν ειναι τοσο δυσκολο να ζητηθει η απο φαση του στε για μας;;;και στην τελικη αν μας παρουν μετα τις εκλογες θα παρουν πιο πολλους