0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kwnstantina στις Σεπτεμβρίου 11, 2009, 08:45:59 pmβασικα νομίζω ότι κοιτάμε ότι μας βολεύει καλύτερα! Λίγη οργάνωση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν άλλωστε. Πέρσι τοποθετήθηκα αμέσως μόλις υπέγραψα τη σύμβαση.Φέτος τοποθετήθηκα μόλις σήμερα κι έχασα τον αγιασμό.Και θα πάω σε ένα σχολείο που πιθανόν τα μαθήματα να έχουν μοιραστεί ανάμεσα στους άλλους φιλολόγους χωρίς να περιμένουν τους αναπληρωτές.Πρέπει, λοιπόν, να αρχίσω να "τα χώνω" κατά της
βασικα νομίζω ότι κοιτάμε ότι μας βολεύει καλύτερα! Λίγη οργάνωση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν άλλωστε.
Να σου πω ρε μπικινι συγκρινεται το ζορι που τραβας εσυ με το δικο μας;Που δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει, εχουμε αποκοπει 2 χρονια απο την αγορα εργασιας κ ακουμε κ τον καθενα να λεει το μακρυ κ το κοντο του, ενω τα εξοδα μας τρεχουν, μη τρελαθουμε κιολας.Αλλα προσεξε γιατι καμια φορα εδω οπου ειμαι θα σαι κ εκει που εισαι θα μαι , ετσι λεει ο λαος.
bikini, ο χορτατος τον πεινασμένο δεν τον σκέφτεται. Κοίτα τους προϊσταμένους σου και άσε τους συναδέλφους σου.
Η Γκοτσοπούλου λέει ότι πήραν την έγκριση από το ΣΤΕ..
οντως παρεκλιναμε.Λοιπον καποιος μολις εγραψε στο σαιτ των νηπιαγωγων οτι η φαση θα γινει τριτη απογευμα, απο προισταμενο πρωτοβαθμιας λεει οτι το μαθε.
μακαρι να γινει την Τριτη να τελειωσει το αγχος μας.Σε λιγο θα βαλουμε κ στοιχημα, πλουσιοι θα γινουμε Ειλικρινα το λεω σε οσους ειναι στην ιδια θεση με εμενα αυτην τη στιγμη , ευχομαι ολοψυχα κ μεσα απ τα βαθη της καρδιας μου να ειναι αυτη η φαση οσο γινεται μεγαλυτερη να τελειωνουμε ολοι μας, γιατι αυτη η κακια κ η φαγωμαρα εφαγε αυτον τον κλαδο.Καντε μια βολτα στους νηπιαγωγους κ θα δειτε οτι ειναι ενωμενοι , μια γροθια.
Παράθεση από: billimember στις Σεπτεμβρίου 11, 2009, 09:18:47 pmμακαρι να γινει την Τριτη να τελειωσει το αγχος μας.Σε λιγο θα βαλουμε κ στοιχημα, πλουσιοι θα γινουμε Ειλικρινα το λεω σε οσους ειναι στην ιδια θεση με εμενα αυτην τη στιγμη , ευχομαι ολοψυχα κ μεσα απ τα βαθη της καρδιας μου να ειναι αυτη η φαση οσο γινεται μεγαλυτερη να τελειωνουμε ολοι μας, γιατι αυτη η κακια κ η φαγωμαρα εφαγε αυτον τον κλαδο.Καντε μια βολτα στους νηπιαγωγους κ θα δειτε οτι ειναι ενωμενοι , μια γροθια.Πες τα Μπίλιιι κι εγώ ακριβώς το ίδιο έχω παρατηρήσει. Τι στο καλό γίνεται με μας .. Πρέπει σώνει και καλά μεταξύ μας να κάνουμε τον πόλεμο όταν οι εχθροί είναι απ' έξω.. Δε μας καταλαβαίνω καθόλου!!!