*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 290112 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #714 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 09:06:35 pm »
βασικα νομίζω ότι κοιτάμε ότι μας βολεύει καλύτερα! Λίγη  οργάνωση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν άλλωστε.

Πέρσι τοποθετήθηκα αμέσως μόλις υπέγραψα τη σύμβαση.
Φέτος τοποθετήθηκα μόλις σήμερα κι έχασα τον αγιασμό.
Και θα πάω σε ένα σχολείο που πιθανόν τα μαθήματα να έχουν μοιραστεί ανάμεσα στους άλλους φιλολόγους χωρίς να περιμένουν τους αναπληρωτές.
Πρέπει, λοιπόν, να αρχίσω να "τα χώνω" κατά της

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:20:44 »

Αποσυνδεδεμένος fyskoz68

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #715 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 09:09:01 pm »
bikini, ο χορτατος τον πεινασμένο δεν τον σκέφτεται. Κοίτα τους προϊσταμένους σου και άσε τους συναδέλφους σου.

Αποσυνδεδεμένος billimember

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #716 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 09:11:58 pm »
εξαλλου να σου θυμισω τι εγραφες πριν να σε παρουν.Τελοσπαντων ασε εμας να κλαιμε  σε αυτο το τοπικ κ αμα θες κανε γυρες σε αλλα θεματα.

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #717 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 09:13:35 pm »
ας συνεχισουμε να γκρινιαζουμε και ας μη συνεχισουμε τα πυρα κατα της bikini

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:20:44 »

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #718 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 09:14:36 pm »
Να σου πω ρε μπικινι συγκρινεται το ζορι που τραβας εσυ με το δικο μας;Που δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει, εχουμε αποκοπει 2 χρονια απο την αγορα εργασιας κ ακουμε κ τον καθενα να λεει το μακρυ κ το κοντο του, ενω τα εξοδα μας τρεχουν, μη τρελαθουμε κιολας.Αλλα προσεξε γιατι καμια φορα εδω οπου ειμαι θα σαι κ εκει που εισαι θα μαι , ετσι λεει ο λαος.

Καταρχάς, το ύφος σου δεν μου αρέσει, χαρακτηρίζεται τουλάχιστον επιθετικό.

Κατα δεύτερον, δεν αντιλέγω ότι ήμουν τυχερή (κυρίως, όμως, όσο εγωιστικό και να ακουστεί) το χρωστούσα στον εαυτό μου και προσελήφθην φέτος σε σχολείο κοντά στο σπίτι μου. Έδωσα 3 ΑΣΕΠ και όλους επιτυχημένους, στον ΑΣΕΠ του 2007 έχασα τον διορισμό για 1 μονάδα, το 2007-8 και το 2008-9 ήμουν χιλιόμετρα και μίλια μακριά από το σπίτι μου, σε κάτιο μικρά νησιά του Αιγαίου.

Σταμάτα, λοιπόν, να μου μιλάς σα να μου χαρίστηκε η πορεία μου.
Και προειδοποιήσεις του τύπου "Αλλα προσεξε γιατι καμια φορα εδω οπου ειμαι θα σαι κ εκει που εισαι θα μαι , ετσι λεει ο λαος" σε άλλους, όπως σε εκείνους που αναφέρθηκες σε προηγούμενο μήνυμά σου ._
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος jeronimo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω το πόκερ
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #719 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 09:14:51 pm »
Η Γκοτσοπούλου λέει ότι πήραν την έγκριση από το ΣΤΕ...Ο Αρίκος είπε ότι δεν συγκροτήθηκε το ΣΤΕ ακόμα για να λάβουν την άδεια για την εξαίρεση των εκπαιδευτικών και περιμένουν να συγκροτηθεί και μας είπε και από ποιους συγκροτείται η ειδική επιτροπή του ΣΤΕ....;;;;;;;;; Τι παίζει; ;;;; ??? ??? ??? 8) 8)

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #720 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 09:15:19 pm »
οντως παρεκλιναμε.Λοιπον καποιος μολις εγραψε στο σαιτ των νηπιαγωγων οτι η φαση θα γινει τριτη απογευμα, απο προισταμενο πρωτοβαθμιας λεει οτι το μαθε.

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #721 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 09:17:36 pm »
bikini, ο χορτατος τον πεινασμένο δεν τον σκέφτεται. Κοίτα τους προϊσταμένους σου και άσε τους συναδέλφους σου.

Το ότι προσελήφθην δεν σημαίνει ότι δεν νοιάζομαι για τους συναδέλφους μου.
Αλλά, εφόσον το θέλετε έτσι, σταματώ να συμμετέχω σε ένα θέμα που δεν με αφορά, αφού ανήκω σε εκείνους της Α' φάσης ._
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #722 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 09:18:47 pm »
μακαρι να γινει την Τριτη να τελειωσει  το αγχος μας.Σε λιγο θα βαλουμε κ στοιχημα, πλουσιοι θα γινουμε ;D ;D

Ειλικρινα το λεω σε οσους ειναι στην ιδια θεση με εμενα αυτην τη στιγμη , ευχομαι ολοψυχα κ μεσα απ τα βαθη της καρδιας μου να ειναι αυτη η φαση οσο γινεται μεγαλυτερη να τελειωνουμε ολοι μας, γιατι αυτη η κακια κ η φαγωμαρα εφαγε αυτον τον κλαδο.Καντε μια βολτα στους νηπιαγωγους   κ θα δειτε οτι ειναι ενωμενοι , μια γροθια.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 09:22:40 pm από billimember »

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #723 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 09:20:47 pm »
Η Γκοτσοπούλου λέει ότι πήραν την έγκριση από το ΣΤΕ..
ποτε ειπωθηκε κατι τετοιο;;;;
οντως παρεκλιναμε.Λοιπον καποιος μολις εγραψε στο σαιτ των νηπιαγωγων οτι η φαση θα γινει τριτη απογευμα, απο προισταμενο πρωτοβαθμιας λεει οτι το μαθε.
αρα εμεις τεταρτη;;;

Αποσυνδεδεμένος BOEMISSA

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #724 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 09:24:31 pm »
Φυσικά και θα τα χώσουμε στον κάθε προιστάμενο και σε κάθε δευτεροβαθμια που βολεύει τα δικά της ατομα. Δεν είναι και άμοιροι ευθυνών. Για 2η φορά με τοποθετουν σε σχολείο, κάνω πράξη ανάληψης και ύστερα από 2 μέρες με στέλνουν σε άλλο σε απόσταση πολύ μεγάλη από το πρώτο και από την πόλη μου. Το λάθος ήταν δικό τους και αν δεν πήγαινα σήμερα στη δευτεροβάθμια να ζητήσω το λόγο θα έχανα τη θέση μου, την οποία κατέλαβε αλλη αναπληρώτρια με πολύ λίγότερα μόρια από τα δικά μου. Πρέπει να βάλουμε και τις φωνές και να διεκδικούμε. Δεν κατάλαβα όσοι έχουν μια θεσούλα στη δευτεροβάθμια και σκεφτείτε πόσοι συνάδελφοί μας είναι εκεί με αποσπάσεις βυσματων και είναι και αγενέστατοι από πάνω. Γιατί να μην υπολογίζουν και γιατί να μας εμπαίζουν τόσο πολύ; Αναπληρωτές είμαστε, κενά καλύπτουμε, όχι να μας σέρνουν κιόλας; Καλά το γέλιο είναι στην κατανομή ωρών και μαθημάτων στους φιλολόγους. Οι παλιοί - στο σχολείο που με έστειλαν και δε θα ήθελα να το ξαναδω- επέλεγαν μόνοι τους τις τάξεις και τα μαθήματα ενώπιον μας, το δε μάθημα της ιστορίας το απέφευγαν (ευθύνονται και αυτοί για την κατάντια του μαθήματος), απαράδεκτα πράγματα.
Ναι, να τα χώσουμε σε όλους και στους μόνιμους που δεν κουνιούνται από την καρέκλα τους και δεν έχουν ίχνος ευαισθησίας για τα προβλήματά μας.
Η μάθηση για όσους ευτυχούν είναι στολίδι και και για όσους ατυχούν καταφύγιο

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #725 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 09:27:13 pm »
μακαρι να γινει την Τριτη να τελειωσει  το αγχος μας.Σε λιγο θα βαλουμε κ στοιχημα, πλουσιοι θα γινουμε ;D ;D

Ειλικρινα το λεω σε οσους ειναι στην ιδια θεση με εμενα αυτην τη στιγμη , ευχομαι ολοψυχα κ μεσα απ τα βαθη της καρδιας μου να ειναι αυτη η φαση οσο γινεται μεγαλυτερη να τελειωνουμε ολοι μας, γιατι αυτη η κακια κ η φαγωμαρα εφαγε αυτον τον κλαδο.Καντε μια βολτα στους νηπιαγωγους   κ θα δειτε οτι ειναι ενωμενοι , μια γροθια.

Πες τα Μπίλιιι κι εγώ ακριβώς το ίδιο έχω παρατηρήσει. Τι στο καλό γίνεται με μας .. Πρέπει σώνει και καλά μεταξύ μας να κάνουμε τον πόλεμο όταν οι εχθροί είναι απ' έξω.. ??? Δε μας καταλαβαίνω καθόλου!!!
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #726 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 09:35:50 pm »

Πες τα Μπίλιιι κι εγώ ακριβώς το ίδιο έχω παρατηρήσει. Τι στο καλό γίνεται με μας .. Πρέπει σώνει και καλά μεταξύ μας να κάνουμε τον πόλεμο όταν οι εχθροί είναι απ' έξω.. ??? Δε μας καταλαβαίνω καθόλου!!!
οπως ακριβως και οι γιατροι μεταξυ τους!!!θα μου πει κανεις αν η γ.γ του υπουργειου ειπε οτι πηραν την αποφαση του στε που γραφτηκε σε ενα μνμ;;;;

Αποσυνδεδεμένος ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #727 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 09:44:33 pm »
ρε παιδιά, αφού κλείνουν νηπιαγωγεία, συγχωνεύουν τμήματα, αυξάνουν τους μαθητές κατά τμήμα 30 ατόμων για να λιγοστέψουν πλασματικά τα κενά!!! οι άνθρωποι είναι ξεδιάντροποι!!! ξεδιάντροποι!!! το σάλιο μου λυπάμαι για να τους φτύσω!!! να τους φτύσει ο Θεός και να χαθούν από προσώπου γης!!  >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182716
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)