*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 289978 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος billimember

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #770 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 06:48:05 pm »

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ

[Δείτε τα περιεχόμενα του ΤΥΠΟΥ]

12/9/2009

Είδαν τους αρχηγούς, αλλά όχι δασκάλους

Είδαν αρχηγούς, δεν είδαν δασκάλους! Πάνω από 40.000 μαθητές δημοτικών σχολείων και 20.000 παιδιά νηπιαγωγείων ξεκίνησαν τη σχολική χρονιά χωρίς δασκάλους. "Κοντά" τους στον αγιασμό βρέθηκαν ο πρωθυπουργός και ο υποψήφιος πρωθυπουργός, υπεύθυνοι και οι δύο γιατί οι κυβερνήσεις Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ εγκατέλειψαν το δημόσιο σχολείο, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τα τεράστια κενά στο εκπαιδευτικό προσωπικό. Φέτος, με την απειλή της πανδημίας της γρίπης, προσλαμβάνουν επείγοντα χαρακτήρα οι προσλήψεις καθαριστριών, καθώς επίσης η συμπλήρωση στις κτιριακές υποδομές, προκειμένου να εφαρμοστούν οι οδηγίες για τη γρίπη.

Καραμανλής και Σπηλιωτόπουλος, στον κόσμο τους, τα είδαν όλα εντάξει και διαφήμισαν το μέτρο με τα κουπόνια για την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ο Αλ. Τσίπρας, ο οποίος επισκέφθηκε το Α' Επαγγελματικό Λύκειο Αγ. Αναργύρων, κάλεσε τους μαθητές να διεκδικούν τη γνώση και να αντιμετωπίζουν την επιδημία της άγνοιας, της απάθειας και της αδιαφορίας( πολυ συγκεκριμενος κ αυτος  , ;D τον καταλαβαν τα παιδια σιγουρα)

κοντα στο βασιλικο μπορει να ποτιστει κ η γλαστρα , δυστυχως εκει φτασαμε.Παντως αν δεν παρουν γρηγοαρα δασκαλους θα αντιμετωπισαν εντονα την κοινωνικη κατακραυγη, οποτε ελπιζω μαζι με αυτους να προσλαβουν κ ειδικοτητες της δευτεροβαθμιας.Μονο αυτο μπορει να πιεσει το στε να δραστηριοποιηθει.Αφου τα δικα μας τα βοδια ειναι αργα τα ζα, οπως ανεφερε κ η tihea
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 07:05:31 pm από billimember »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:59:28 »

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #771 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 08:01:50 pm »
Το Γυμνάσιο φέτος θα μιλήσει και ισπανικά

http://www.alfavita.gr/typos/t12_9_9_1121.php

Το Γυμνάσιο φέτος μάλλον θα μιλήσει όλες τις γλώσσες εκτός από ελληνικά :'(

Δε βαριέσαι τι να την κάνουν την ελληνική οι μαθητές...
Σε λίγο θα την ξεχάσουμε κι εμείς που μάθαμε να τη διδάσκουμε έτσι που μας τιμωρούν και μας στέλνουν στην αχρηστία.
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος mother29

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #772 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2009, 10:11:54 am »
καλημερα σε ολους...ειχα πει να μην μπω στο φορουμ το σαβ.κο κανοντας αποτοξινωση(ο αντρας μου θα με χωρισει!!!!) αλλα γραφω σημερα να δωσω μονο μια θετικη νοτα...και εγω βεβαια ειμαι απιστευα οργισμενη και αγχωμενη, οποτε μη μου θυμωσουν οσοι θελουν εδω να ξεσπανε ;)...σε λιγες μερες ουτως η αλλως θα ξερουμε...εχουμε μπει στην τελικη ευθεια, οπου θα μας καλεσυν αναπληρωτες σε ενα , σε δυο μηνες whatever..ερχεται παντως...αυτο σημαινει οτι σιγα σιγα δρομολογουμαστε και δεν θα ξαναδωσουμε ασεπ το πιθανοτερο...μπορει να παμε μακρια απο τα σπιτια μας...οκ θα γνωρισουμε και ενα αλλο μερος, νεο κυκλο, συναδελφους...θα μαστε σε ταξη με μαθητες μικρους η μεγαλους που θα μας αναζωογονουν, θα παιρνουμε χρηματακια,περισσοτερα απ τους μονιμους, αν ειμαστε τυχεροι και ειμαστε και σε κανα νησακι πχ σιφνο απο μαρτη και μετα θα κανουμε διακοπες και δεν θα θελουμε να φυγουμε, θα μπουμε σε μια πορεια σιγα σιγα οπου η ζωη μας στρωνει...εννοειται συμφωνω με ολα οσα εχουν κατατεθει και προσυπογραφω καθε διαμαρτυρια, απλως ειπα να ευθυμησω λιγο και ν αρχισω πια να πιστευω αυτα που γραφω!!! καλη τυχη σε ολους και bikini συγχαρητηρια και χαλαρωσε για να υποδεχτεις ηρεμα το μωρακι σου :D!!!

Αποσυνδεδεμένος canceraki

• Νέο μέλος
  • *
  • Αγαπώ τη ζωή!!μη μου τη χαλάτε!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #773 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2009, 10:15:10 am »
Καλημέρα συνάδελφοι/ -ισσες :) :) :) ;),
το ξέρω ότι τυπικά... είναι.. >:( άκυρος ο τόπος να κάνω ερώτηση για ωρομισθία, ουσιαστικά όμως σας θεωρώ πιο έμπειρους :P :P :P, καθώς "εδώ που είμαι ήσαστε" και έτσι....παίρνω το θάρρος να ρωτήσω: με 16συν μόρια από πότε έχω ελπίδες - αν έχω - για περιφέρεια Στερεάς να με καλέσουν :-\ :'( :'( :-*;;
κυριακάτικα και κλινήρης σε ανάρρωση :-[ :-[ έχω την απορία και ανησυχία μου... ???
Ευχαριστώ προκαταβολικά για όποιον/ -α  δε βαρεθεί να μου δώσει πληροφορίες!!!! :) :)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:59:28 »

Αποσυνδεδεμένος billimember

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #774 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2009, 11:08:22 am »
Καλημερα σε ολους.mother  εμενα τουλαχιστον το νησακι μου φαινεται υπεροχο , μετα απο αυτα που τραβαμε με τους βλακες που ειναι θα , θα , θα , θα .............εξαλλου θα γλιτωσω κ τα λεφτα της ψυχοθεραπειας, εκει εχει θαλασσινο νερο κ μπολικο  αερα οτι πρεπει για το μυαλο κ τα κυτταρα.Κανκερακι, που θες στη Στερεα ακριβως;Εξαρταται απο την περιοχη κ αν εχει ζητηση. Γραψε περιοχη ολο κ καποιος θα ξερει.

Αποσυνδεδεμένος eles

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #775 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2009, 11:21:40 am »
Καλημέρα συνάδελφοι/ -ισσες :) :) :) ;),
το ξέρω ότι τυπικά... είναι.. >:( άκυρος ο τόπος να κάνω ερώτηση για ωρομισθία, ουσιαστικά όμως σας θεωρώ πιο έμπειρους :P :P :P, καθώς "εδώ που είμαι ήσαστε" και έτσι....παίρνω το θάρρος να ρωτήσω: με 16συν μόρια από πότε έχω ελπίδες - αν έχω - για περιφέρεια Στερεάς να με καλέσουν :-\ :'( :'( :-*;;
κυριακάτικα και κλινήρης σε ανάρρωση :-[ :-[ έχω την απορία και ανησυχία μου... ???
Ευχαριστώ προκαταβολικά για όποιον/ -α  δε βαρεθεί να μου δώσει πληροφορίες!!!! :) :)

Πιστευω πωσ ειναι αρκετα τα μορια σου! εγω το 2007-2008 ειχα κλειθει με δεκαπεντε και κατι και μετα ειχαν παρει και με λιγοτερα! εξαρταται βεβαια και απο την περιοχη που εχεις δηλωσει

Αποσυνδεδεμένος laf

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #776 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2009, 11:29:13 am »
eles, είσαι φιλόλογος; Σε ποια περιοχή ήσουν ωρομίσθια;

Αποσυνδεδεμένος canceraki

• Νέο μέλος
  • *
  • Αγαπώ τη ζωή!!μη μου τη χαλάτε!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #777 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2009, 11:34:39 am »
Έχω δηλώσει α', β',γ' Φθιώτιδας και μετά

Αποσυνδεδεμένος katiafil

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #778 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2009, 12:35:30 pm »
Πέρυσι με κάλεσαν β΄ φθιώτιδας με 18 και κάτι μόρια. Πιστεύω πως θα σε καλέσουν canceraki :)

Αποσυνδεδεμένος ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #779 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2009, 12:38:36 pm »
πριν λίγο μίλησε ο προϊστάμενος της ΔΔΕ Χαλκιδικής σε τοπικό κανάλι  tv super και είπε πως έχει τη διαβεβαίωση από υπεπθ πως μέχρι το τέλος της εβδομάδος αυτής θα έχει κλείσει με όλα τα λειτουργικά του κενά!!!!

διατηρώ επιφυλάξεις..... :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!!!

Αποσυνδεδεμένος dimitrisskar

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Δεν έχουν έλεος τα μάτια σου για μένα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #780 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2009, 12:48:38 pm »
Στο troktiko γίνεται αναφορά για την έλλειψη καθηγητών ειδικής αγωγής. Ελπίζω να το λάβουν το μήνυμα και να πάρουν μπρος σύντομα!

http://troktiko.blogspot.com/2009/09/blog-post_3822.html

Αποσυνδεδεμένος dimitrisskar

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Δεν έχουν έλεος τα μάτια σου για μένα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #781 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2009, 01:14:35 pm »
Και η δική μας επιστολή στο alfavita...

http://www.alfavita.gr/ank_b/ank13_9_9_0106.php

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #782 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2009, 01:22:29 pm »
Μπράβο παιδιά έτσι!!!! Να δείξουμε επιτέλους ότι υπάρχουμε κι εμείς!!! Να μην τους αφήσουμε σε ησυχία μέχρι που να μας δώσουν σημασία και να ασχοληθούν σοβαρά με τα προβλήματα του κλάδου μας.
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος sparos

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #783 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2009, 01:26:13 pm »
στειλτε το στο alter
αύριο ο Αυτιάς θα ασχοληθεί με το θέμα...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)