0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αχ xarakara θα σε μαλώσω.....η ελπίδα πεθαίνει τελευταία....Αν πάρει 320 άτομα....οι μή τρίτεκνοι όπως έγραψα και σε παλιό μήνυμα είναι 256 + 6 που βρίσκονται μέσα στους 320.....οπότε πάμε 262.......υπολόγισε όμως ότι δε βάζουν όλοι το κουτάκι.....ίσως γιατί κάποιοι έχουν καλή θέση στους αναπληρωτές ειδικής αγωγής...έχουν κάνει έξοδα για να αποκτύσουν μεταπτυχιακό , σεμινάρια και σου λέει....είμαι σε καλή θέση ειδική άρα γενικής αναπληρωτές δε θα τα δηλώσω όλα.....οπότε 262...είμαστε μέχρι το 280 μεσολαβούν 18 άτομα νομίζω ότι έχεις ελπίδες και μάλιστα αρκετές...σκέψου ότι στην Α φάση είχε πάρει 360 αλλά ο τελευταίος που κλήθηκε ηταν 403....+43 άτομα αν κάνουμε αναγωγή στα 320.....θα πρέπει ο τελευταίος που θα κληθεί θα είναι το 286-292...............οπότε αναμένεις εγώ πάντως πιστεύω ότι θα είσαι μέσα....λογικά έχεις ελπίδες ανω του 50%....καλή τοποθέτηση
|xarakara θα σαι μεσα σιγουρα κ θα το δεις.Αν ειναι 320 θα σαι σιγουροτατα.Αντε να δουμε θεε μου , τι θα δουμε.Αγοτι θα ναι κοριτσι θα ναι
Καλημέρα σε όλους !!! Η μέρα της "φάσης" αδέρφια.......Να δώσουμε βάση σε κείνο το 230 που γράφτηκε χτες ;;;;;;;;;;
Παράθεση από: jim92 στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 08:13:27 amΚαλημέρα σε όλους !!! Η μέρα της "φάσης" αδέρφια.......Να δώσουμε βάση σε κείνο το 230 που γράφτηκε χτες ;;;;;;;;;;Απο ποιον γραφτηκε το 230?