0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μου έχει πει περίπου 320.Για την ώρα δεν ξέρει ακριβώς, πάντως σήμερα.
Παράθεση από: ρ στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 09:07:37 amΜου έχει πει περίπου 320.Για την ώρα δεν ξέρει ακριβώς, πάντως σήμερα.Απόφευγε να εκθέτεις τη φίλη σου ... Επιβεβαιώνω την πληροφορία για 320 ΠΕ02, σήμερα.Ελπίζω να κληθεί πρώτα η ειδική αγωγή, για ευνόητους λόγους.Όσοι αγχώνεστε να σκέφτεστε τα χειρότερα ..., βοηθάει!
παιδια το 320 αρχιζει κ οριστικοποιειται.Οσοι ειστε οριακα θεωρω 99,9 % σιγουρο πλεον κ ειναι κ μια αισιοδοξη νοτα για τους υπολοιπους , διαφαινεται η ταση για μεγαλο δεικτη αναπληρωτων φετος, μακαρι παναγια μου να δουλεψει ο κοσμος γιατι ζουμε σε δυσκολες εποχες.εξηγηστε και σε μενα καποιος γιατι ειναι καλος αριθμος το 320 . Ουσαιαστικα προκειται για β και γ φασεις μαζι δεδομενου οτι περσι τετοια μερα ανακοινωνοταν η γ φαση και συνολικα ειχαν προσλαβει κοντα 350 ατομα. Αρα, προκειται για μικροτερο αριθμο κλησεων απο περσι και νοτα αισιοδοξιας δε συμμεριζομαι. Μηπως καποιος μπορει να ανατρεψει το σκεπτικο;
Παράθεση από: billimember στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 09:15:15 amπαιδια το 320 αρχιζει κ οριστικοποιειται.Οσοι ειστε οριακα θεωρω 99,9 % σιγουρο πλεον κ ειναι κ μια αισιοδοξη νοτα για τους υπολοιπους , διαφαινεται η ταση για μεγαλο δεικτη αναπληρωτων φετος, μακαρι παναγια μου να δουλεψει ο κοσμος γιατι ζουμε σε δυσκολες εποχες.εξηγηστε και σε μενα καποιος γιατι ειναι καλος αριθμος το 320 . Ουσαιαστικα προκειται για β και γ φασεις μαζι δεδομενου οτι περσι τετοια μερα ανακοινωνοταν η γ φαση και συνολικα ειχαν προσλαβει κοντα 350 ατομα. Αρα, προκειται για μικροτερο αριθμο κλησεων απο περσι και νοτα αισιοδοξιας δε συμμεριζομαι. Μηπως καποιος μπορει να ανατρεψει το σκεπτικο;Άτοπο σκεπτικό...Οι φάσεις φέτος καθυστερούν.Η πρώτη 3 μέρες.Η δεύτερη, λόγω εκλογών, 9, και πάλι καλά ...Αυθαίρετη και άτοπη η σύγκριση με πέρσι.