0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
e stratos ποσα μορια εχεις; εγω το 2007 ειχα 21 κ με πηραν Νοεμβριο.κ να φανταστεις ουτε ασχολουμουν τοτε το χα ξεγραψει, μου ρθε το τηλ ξαφνικκα χωρις πλακα.Αυτο σημαινει οτι μας κανουν που κ που εκπληξεις ευχαριστες
εγω λεω οτι θα βγει η ειδικη αγωγη γιατι ειναι ειναι οι μονοι που δεν καλεσσαν ουτε 1 φαση
Παράθεση από: xarakara στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 02:48:56 pm εγω λεω οτι θα βγει η ειδικη αγωγη γιατι ειναι ειναι οι μονοι που δεν καλεσσαν ουτε 1 φασηΛογικά ναι, η Ειδική Αγωγή πρέπει να βγεί πρώτα αλλά μπορεί να βγουν ταυτόχρονα και τα δικά μας.. Γιατί όχι..?
Παράθεση από: billimember στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 02:02:46 pme stratos ποσα μορια εχεις; εγω το 2007 ειχα 21 κ με πηραν Νοεμβριο.κ να φανταστεις ουτε ασχολουμουν τοτε το χα ξεγραψει, μου ρθε το τηλ ξαφνικκα χωρις πλακα.Αυτο σημαινει οτι μας κανουν που κ που εκπληξεις ευχαριστες Αχ! άλλες χρονιές τότε!... Έχω 22,63 μόρια και σειρά 868 στον ενιαίο πίνακα ή 473 στον ξεκαθαρισμένο. Στη χειρότερη σκέφτομαι ωρομισθία φέτος, αναπλήρωση του χρόνου (ελπίζω δηλαδή).
Παράθεση από: stratos91 στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 02:41:51 pmΠαράθεση από: billimember στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 02:02:46 pme stratos ποσα μορια εχεις; εγω το 2007 ειχα 21 κ με πηραν Νοεμβριο.κ να φανταστεις ουτε ασχολουμουν τοτε το χα ξεγραψει, μου ρθε το τηλ ξαφνικκα χωρις πλακα.Αυτο σημαινει οτι μας κανουν που κ που εκπληξεις ευχαριστες Αχ! άλλες χρονιές τότε!... Έχω 22,63 μόρια και σειρά 868 στον ενιαίο πίνακα ή 473 στον ξεκαθαρισμένο. Στη χειρότερη σκέφτομαι ωρομισθία φέτος, αναπλήρωση του χρόνου (ελπίζω δηλαδή). Θα κληθείς αναπληρωτής και συντομότερα απ' ό,τι περιμένεις.Οι οριστικοί της ειδικής έχουν ανακοινωθεί ήδη... (εκκρεμούν νοηματικής και braille)