0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ποτε θα αρχισουν να καλουν κεντρικη μακεδονια για ωρομισθιους?
Μόλις ήρθα από τη β/θμια. Δρομολογούνται οι προσλήψεις αναπληρωτών της β' φάσης, θα βγουν λέει μέσα στις επόμενες μέρες. Αυτά είναι τα καλά νέα για τους αναπληρωτές που άλλωστε είναι ηδη γνωστά. Το κακό νέο αφορά στους ωρομίσθιους (εκεί που είμαι εγώ). Δεν πρόκειται να καλέσουν ωρομίσθιους νωρίτερα από τέλη Οκτώβρη, το πιο πιθανό δε είναι να καλέσουν αρχές Νοέμβρη! Σκατά δηλαδή, πάνω απο ένας μήνας αναμονή! Επίσης αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κυνηγήσουμε -οι ωρομίσθιοι- και την ΠΔΣ που είναι πιθανό να ξεκινήσει νωρίτερα. Διπλά σκατά, άντε πάλι παρακάλια.... δεν είναι ζωή αυτό το πράγμα... είναι κατάντια...
Μακάρι μάριον, μακάρι, έχω απογοητευτεί πάρα πολύ, δεν περίμενα τέτοιο χάλι φέτος, η βάση αναπλήρωσης αυτή τη στιγμή είναι 29 μόρια, αν είναι δυνατόν... πόσο θα πάει η ωρομισθία;
Παράθεση από: olgalia στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 12:14:22 pmΜακάρι μάριον, μακάρι, έχω απογοητευτεί πάρα πολύ, δεν περίμενα τέτοιο χάλι φέτος, η βάση αναπλήρωσης αυτή τη στιγμή είναι 29 μόρια, αν είναι δυνατόν... πόσο θα πάει η ωρομισθία;Πιστεύω μετά τη β φάση η βάση θα έχει πέσει αισθητά, απλά και μόνο γιατί πολλά άτομα με πολλά μόρια είχαν συγκεντρωθεί στην κορυφή. Οπότε μη θεωρείς ενδεικτική τη βάση της α φάσης.