0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: glikoulini1 στις Φεβρουαρίου 23, 2010, 06:57:47 pm Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει, ακόμα και σε προσωπικό μήνυμα, τον τελευταίο εκκαθαρισμένο πίνακα αναπληρωτών ΠΕ02; Δε το βρίσκω αναρτημένο πλέον στο σχετικό site. Δε ξέρω βέβαια αν κοίταξα καλά. Έκανα format και ενώ τον είχα αποθηκεύσει, τον έχασα... http://www.sunfiles.org/alphanualphapilambdaetarhoomegatau941sigmaf-omegarhoomicronmu943sigmathetaiotaomicroniota.html
Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει, ακόμα και σε προσωπικό μήνυμα, τον τελευταίο εκκαθαρισμένο πίνακα αναπληρωτών ΠΕ02; Δε το βρίσκω αναρτημένο πλέον στο σχετικό site. Δε ξέρω βέβαια αν κοίταξα καλά. Έκανα format και ενώ τον είχα αποθηκεύσει, τον έχασα...
ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΤΟ 40% ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΕΚΑΝΑ ΕΝΑΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ Η
Τι λέτε βρε παιδιά???30 μόρια ΚΑΘΑΡΗΣ προυπηρεσίας βάση για αναπλήρωση???Μου φαίνεται τρελό..Προσωπικά τα Χριστούγεννα μπήκα σε κλιμάκιο 17 (έκλεισα 12 μήνες καθαρής προυπηρεσίας) και θα πάω ωρομίσθια???Πάλι??? :'(Κοινώς αφραγκίες ολέ!!!!!!
Ακουστηκε οτι η βαση αναπληρωσης για φετος θα ειναι περιπου τα 30 μορια στον πινακα των αναπληρωτων, οχι καθαρη προυπηρεσια..... Θα δουμε... να κανει πρωτα τους διορισμους να καθαρισουν οι πινακες κ βλεπουμε
Mια εντελώς χαζή ερώτηση αλλά ο σοφός λαός λέει "φύλαγε τα ρούχα σου...". Όσοι προσλήφθηκαν αναπληρωτές από 30 Οκτωβρίου, συγκέντρωσαν μέχρι τη λήξη σχολικής χρονιάς 8 μόρια.Σωστά?..