0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η θέση μας στο συγεκριμενο εκκαθαρισμένο του Πέτρου, είναι πιθανό να βελτιωθεί κατά 36 άτομα, από τους 67 των ειδικών κατηγοριών, που έχουν 12μηνο.Προς Ιωάννα89: θύμησέ μου, αν μπορείς, τη σειρά των παθήσεων στις ειδικές κατηγορίες, που προτάσσονται στον πίνακα αν/των ...
Παράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 27, 2010, 03:29:53 pmΗ θέση μας στο συγεκριμενο εκκαθαρισμένο του Πέτρου, είναι πιθανό να βελτιωθεί κατά 36 άτομα, από τους 67 των ειδικών κατηγοριών, που έχουν 12μηνο.Προς Ιωάννα89: θύμησέ μου, αν μπορείς, τη σειρά των παθήσεων στις ειδικές κατηγορίες, που προτάσσονται στον πίνακα αν/των ...1. Πολύτεκνοι (βάσει των μορίων τους)2. Πάσχοντες από μεσογειακή/δρεπανοκυτταρκή αναιμία (>>)3. Πάσχοντες από σκλήρυνση κατά πλάκας (>>)Στη ρύθμιση για το 67%+12μηνο περιλαμβάνονται κι άλλες παθήσεις, οπότε πιθανότατα θα φύγουν από τον πίνακα κι άλλοι που δε "φαίνονται" στις ειδικές κατηγορίες
Διορθωμένος Πίνακας Αναπληρωτών ΠΕ02 από τον Πέτρο . Έχουν αφαιρεθεί 3 30μηνίτες, 80 από το 24μηνο, 192 διοριστέοι ΑΣΕΠ και 128 από το 40%www.sunfiles.org
Τίποτα απ' όλα αυτά. Πήγαινε αν θες στον πίνακα και δες την περίπτωσή της. Είναι μικρός και ανοίγει εύκολα.
Εξηγήστε μου λίγο γιατί τα'χω παίξει: πώς γίνεται άτομο με πτυχίο του 2003 να έχει 51 μόρια και να έχει γράψει σε μια χρονιά 20 μόρια από δυσπρόσιτο; Είναι ΟΑΕΔίτισσα;;; Αναφέρομαι στο 2ο άτομο του πίνακα ωρομισθίων φιλολόγων