0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Την πρώτη της προϋπηρεσία την έγραψε το '06-'07 3,5 μόρια και την επόμενη χρονιά λογικά πήγε αναπληρώτρια. Αυτό σημαίνει ότι είχε μόρια από τον ΑΣΕΠ του 2005;
Παιδιά καλημερα!οι πινακες αναπληρωτων θα ανανεωθουν κ ποτε;γνωρίζει κανενας;γιατι εκανα ενσταση για τα λιγοτερα μορια που μου περασαν και δεν βλεπω να τα εχουν διορθωσει ακομα.
Η νέα και τελευταία προσπάθεια εκκαθάρισης είναι έτοιμη. Θυμηθείτε αφενός ότι τα λάθη είναι ανθρώπινα και προφανώς αναπόφευκτα κι αφετέρου ότι μπορούν να αφαιρεθούν κι άλλα άτομα (όπως από τις ειδικές κατηγορίες) αλλά δεν έχω αρκετά στοιχεία για να το κάνω αυτό. Προς τους αγαπητούς φίλους που μου στέλνουν προσωπικά μηνύματα, θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη που δεν έχω απαντήσει. Δεν το κάνω από αγένεια, απλώς δε γνωρίζω τίποτα περισσότερο από εσάς. Το ότι κάνω τις εκκαθαρίσεις στον πίνακα είναι περισσότερο ένδειξη αδιαφορίας απέναντι στην άγνοιά μου παρά ένδειξη κατοχής ιδιαίτερων πληροφοριών. Γνωρίζω όσα κι εσείς.
παιδια, ο νέος εκκαθαρισμένος πίνακας αναπληρωτών είναι όντως ανανεωμένος, αλλά του ενιαίου διορισμών όχι.
Παράθεση από: adigoni στις Αυγούστου 13, 2010, 12:53:21 pmπαιδια, ο νέος εκκαθαρισμένος πίνακας αναπληρωτών είναι όντως ανανεωμένος, αλλά του ενιαίου διορισμών όχι.καλησπέρα σε όλους/ες! στον πίνακα αναπληρωτών με τη σημερινή του μορφή έχουν αφαιρεθεί ειδικές κατηγορίες, πολύτεκνοι και άλλες συναφείς κατηγορίες;; Δηλαδή η σειρά μας, όπως την είδαμε σήμερα θα βελτιωθεί λιγάκι;;
προφανως χανεις τη σειρα σου, αν δεν υπαρχει διαθεσιμο κενο στις επιλογες σου και περιμενεις την επομενη φαση....[/quδενπορει ομως να παει ενας με λιγοτερα μορια εκει που εχεις δηλώσει εσύ...αν δημιουργηθει κενό,εσενα θα στειλουν