0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
γιατι δεν μπορει..περυσι καποιοι δεν ειχαν δηλωσει πολλες περιοχες και περιμεναν μεχρι να ανοιξει καποιο κενο και αν....σε ορισμενες περιοχες....
Παράθεση από: Lara στις Αυγούστου 13, 2010, 06:44:46 pmγιατι δεν μπορει..περυσι καποιοι δεν ειχαν δηλωσει πολλες περιοχες και περιμεναν μεχρι να ανοιξει καποιο κενο και αν....σε ορισμενες περιοχες....Ναι, όταν ανοίξει το κενό όμως προηγείται αυτός με τα περισσότερα μόρια που βρίσκεται ψηλότερα στον πίνακα. Νομίζω ότι αυτό ρωτάει η Ελπίdaβασικα αυτο απάντησα,αλλά με το μωρο αγκαλιά,μάλλον δεν εκφραστηκα τοσο καλά ωστε να το καταλάβει η συναδερφος
εγω γιατι εχω την αισθηση οτι και πριν τους διορισμους ειχα την ιδια θεση στον πινακα ωρομισθιων; σαν να μην αλλαξε τιποτα. ειναι σιγουρα εκκαθαρισμενος ο συγκεκριμενος πινακας;
Παράθεση από: haroulalki στις Αυγούστου 13, 2010, 11:54:36 pmεγω γιατι εχω την αισθηση οτι και πριν τους διορισμους ειχα την ιδια θεση στον πινακα ωρομισθιων; σαν να μην αλλαξε τιποτα. ειναι σιγουρα εκκαθαρισμενος ο συγκεκριμενος πινακας; οι πίνακες ωρομισθίων δεν εκκαθαρίστηκαν. Φαίνεται και από την ημερομηνία ανάρτησης των πινάκων και το ότι δεν υπάρχουν άλλες ενημερώσεις
Ναι, πριν από λίγο:http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=20327.msg348148#msg348148
το σιγουρο ειναι οτι τα έχουν βρει σκουρα....γιατί δεν περίμεναν τέτοιο κύμα φυγής.......