0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έλα όμως που η σύμβαση του ΙΔΕΚΕ είναι η τελευταία που λήγει ημερολογιακά, στις 30 Ιουνίου! Απ'τις υπόλοιπες, η πιο κοντινή είναι στις 20.
Καλησπέρα κι από μένα. Διαβάστε τι έπαθα εγώ απ'τον αγαπημένο μου ΟΑΕΔ. Πήγα σήμερα να εισπράξω το επίδομα ανεργίας για να πληροφορηθώ απ'τους αξιολάτρευτους υπαλλήλους του ότι δεν δικαιούμαι απολύτως τίποτα για λόγους καθαρά ημερολογιακούς!!!!!!! Έχω συγκεντρώσει με το παραπάνω τα απαιτούμενα ένσημα καθώς δούλευα σε ολοήμερα δημοτικά σχολεία στην πρόσθετη διδακτική στήριξη αλλά και σαν σερβιτόρος. Το μεγάλο μου λάθος; Το γεγονός ότι δούλεψα σαν ωρομίσθιος και σε σχολείο δεύτερης ευκαιρίας με σύμβαση έργου απ'το θρυλικό ΙΔΕΚΕ!! Το ΙΔΕΚΕ δεν κάνει κρατήσεις υπέρ ΟΑΕΔ, παρ' όλα αυτά τα υπόλοιπα ένσημα που έχω συγκεντρώσει φτάνουν και περισσεύουν. Έλα όμως που η σύμβαση του ΙΔΕΚΕ είναι η τελευταία που λήγει ημερολογιακά, στις 30 Ιουνίου! Απ'τις υπόλοιπες, η πιο κοντινή είναι στις 20. Μου είπαν λοιπόν ότι αφού αυτή που λήγει τελευταία είναι σύμβαση έργου δεν δικαιούμαι απολύτως τίποτα!! Αν είχα απολυθεί 19 Ιουνίου θα εισέπραττα το επίδομα κανονικότατα!! Τώρα εισέπραξα να μην πω τι.... Είχε κανείς αντίστοιχο πρόβλημα; Προσπαθώ να βγάλω άκρη απ'το πρωί και δεν καταλήγω πουθενά.. Ούτε με λογική ούτε με παραλογισμό! Λείπει και το μέντιουμ που συμβουλεύομαι σε διακοπές στην Αφρική και όπως καταλαβαίνετε έχω ανάγκη τη βοήθειά σας αν γνωρίζει κάποιος κάτι...Ευχαριστώ
Ρίξτε μια ματιά και σε αυτό"Όλα τα λεφτά" είναι η δεύτερη σελίδα...Μη με ρωτήσετε, ούτε γω κατάλαβα τι γίνεται με αυτό το έγγραφο.Μου φαίνεται ότι πρέπει να είναι κανείς δικηγόρος για να μπορέσει να λύσει την υπόθεση με το επίδομα.
Παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς, αν κάποιος κάνει μάθημα στα ΣΔΕ, επειδή υπογράφει σύμβαση με το ΙΔΕΚΕ για ένα χρόνο αν το καλοκαίρι δε δικαιούται να πάρει ταμείο ανεργίας;;;
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!Έχετε καμμιά λύση στο παρακάτω πρόβλημα?? ... Έχω μια σύμβαση στα ολοήμερα που λήγει στις 15/6 και με βγάζει ταμείο ανεργίας. Έχω και μια στα ΣΔΕ που λήγει στις 30/6 και δε με βγάζει. Έτσι όταν θα πάω στις 15/6 στον οαεδ θα μου πουν οτι δε δικαιούμε γιατι δουλεύω στα σδε και οταν θα πάω στις 30/6 θα μου πουν δε δικαιούσε γιατι ήταν σύμβαση έργου!Καμμια λύση Ευχαριστώ πολύ!