0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω κάτι εμείς τώρα οι εκπαιδευτές των δημοσίων ΙΕΚ που υπογράψαμε αυτή τη Σύμβαση Εργασίας δικαιούμαστε το επίδομα όπως παλιά ή με την νέα νομική μορφή της σύμβασης δεν μπορούμε να γραφτούμε ;;;
Σήμερα πήγα στον ΟΑΕΔ και καθώς δεν δικαιούμαι επίδομα ανεργίας εξαιτίας του ότι εργάστηκα με σύμβαση έργου, μου είπαν ότι θα πάρω απλώς ένα τρίμηνο έκτακτο βοήθημα. Μήπως ξέρετε πόσα περίπου χρήματα είναι???
Κάθε πότε δίνεται η κάθε δόση? Αν δηλαδή εγώ τον Σεπτέμβριο πιάσω πάλι δουλειά, δεν θα πάρω τις δύο υπόλοιπες δόσεις???
Παράθεση από: loella στις Ιουλίου 08, 2011, 07:14:07 pmΚάθε πότε δίνεται η κάθε δόση? Αν δηλαδή εγώ τον Σεπτέμβριο πιάσω πάλι δουλειά, δεν θα πάρω τις δύο υπόλοιπες δόσεις???Μαλλον μια δικαιούσαι εσύ. Μετρα τους μηνες απο την ημερα εγγραφης στα μητρωα ανεργων μεχρι και 3 μηνες. Τοτε θα πάρεις την 1η δόση. Αν έπειτα το επομενο τρίμηνο πέφτει μεσα στον επόμενο χρόνο χανεις τις άλλες δύο.
Παράθεση από: dessi στις Ιουλίου 08, 2011, 07:19:23 pmΠαράθεση από: loella στις Ιουλίου 08, 2011, 07:14:07 pmΚάθε πότε δίνεται η κάθε δόση? Αν δηλαδή εγώ τον Σεπτέμβριο πιάσω πάλι δουλειά, δεν θα πάρω τις δύο υπόλοιπες δόσεις???Μαλλον μια δικαιούσαι εσύ. Μετρα τους μηνες απο την ημερα εγγραφης στα μητρωα ανεργων μεχρι και 3 μηνες. Τοτε θα πάρεις την 1η δόση. Αν έπειτα το επομενο τρίμηνο πέφτει μεσα στον επόμενο χρόνο χανεις τις άλλες δύο.Ωχ...άρα αν πιάσω δουλειά πριν περάσουν 3 μήνες, δεν δικαιούμαι ούτε την πρώτη δόση...
Παράθεση από: loella στις Ιουλίου 08, 2011, 07:20:55 pmΠαράθεση από: dessi στις Ιουλίου 08, 2011, 07:19:23 pmΠαράθεση από: loella στις Ιουλίου 08, 2011, 07:14:07 pmΚάθε πότε δίνεται η κάθε δόση? Αν δηλαδή εγώ τον Σεπτέμβριο πιάσω πάλι δουλειά, δεν θα πάρω τις δύο υπόλοιπες δόσεις???Μαλλον μια δικαιούσαι εσύ. Μετρα τους μηνες απο την ημερα εγγραφης στα μητρωα ανεργων μεχρι και 3 μηνες. Τοτε θα πάρεις την 1η δόση. Αν έπειτα το επομενο τρίμηνο πέφτει μεσα στον επόμενο χρόνο χανεις τις άλλες δύο.Ωχ...άρα αν πιάσω δουλειά πριν περάσουν 3 μήνες, δεν δικαιούμαι ούτε την πρώτη δόση... Για αυτό λέγεται τρίμηνο βοήθημα Διαφορετικά θα λεγόταν μηνιαίο