*

Αποστολέας Θέμα: Σύμβαση έργου και επίδομα ανεργίας  (Αναγνώστηκε 28928 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος linaskl

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ?!?!?!
    • Προφίλ
Σύμβαση έργου και επίδομα ανεργίας
« στις: Ιουνίου 08, 2007, 03:47:46 pm »
Οι ΠΕ20 που έχουμε σύμβαση με ΙΔΕΚΕ και λήγει στις 31/12 αλλά δεν θα δουλέψουμε και το ξέρουμε Ιούλιο και Αύγουστο, μπορούμε με κάποιον τρόπο να πάρουμε το επίδομα;
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 27, 2012, 09:20:56 pm από Lasid »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Σύμβαση έργου και επίδομα ανεργίας
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:50:30 »

Αποσυνδεδεμένος vasg

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ17-07
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 08, 2007, 06:12:17 pm »
Φίλε δεν παίζει εμέις που είμαστε από το ΙΔΕΚΕ να πάρουμε επίδομα ΟΑΕΔ.
Και αυτό γιατί η σύμβαση που έχουμε έιναι ΣΥΜ
Learning by doing...

Αποσυνδεδεμένος linaskl

• Νέο μέλος
  • *
  • ?!?!?!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 13, 2007, 02:44:00 pm »
Φίλε δεν παίζει εμέις που είμαστε από το ΙΔΕΚΕ να πάρουμε επίδομα ΟΑΕΔ.
Και αυτό γιατί η σύμβαση που έχουμε έιναι ΣΥΜ
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 24, 2012, 11:04:36 pm από Lasid »

Αποσυνδεδεμένος vasg

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ17-07
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 13, 2007, 08:26:52 pm »
Λοιπόν, επειδή μας δουλέουν κανονικά, αυτό το κωλόχαρτο που ζητάει ο ΟΑΕΔ γράφει επάνω με μεγάλα γράμματα:
"ΓΙΑ ΣΥΜ
Learning by doing...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:50:30 »

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 11, 2008, 02:38:02 pm »
Ρε παιδια να ρωτησω κατι... Το ΙΔΕΚΕ που ανηκω δεν μου εχει στειλει βεβαίωση απόλυσης για να πάω στον ΟΑΕΔ για ταμειο ανεργιας ακομα. Η συμβαση εχει λήξει στις 30 Ιουνιου. Θα χασω τον Ιούλιο απο το ταμείο ή μετραει απο την μερα της απόλυσης;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 13, 2013, 12:54:50 am από Lasid »
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

Αποσυνδεδεμένος bagia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 11, 2008, 03:03:12 pm »
δυστυχως μετραει απο τη μερα που καταθετεις τα χαρτια στον ΟΑΕΔ,
γι αυτο βιασου!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος marias

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • www.dailytech.gr
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 11, 2008, 03:52:17 pm »
Ρε παιδια να ρωτησω κατι... Το ΙΔΕΚΕ που ανηκω δεν μου εχει στειλει βεβαίωση απόλυσης για να πάω στον ΟΑΕΔ για ταμειο ανεργιας ακομα. Η συμβαση εχει λήξει στις 30 Ιουνιου. Θα χασω τον Ιούλιο απο το ταμείο ή μετραει απο την μερα της απόλυσης;
Λοιπόν, το ΙΔΕΚΕ δεν στέλνει βεβαίωση απόλυσης, επιειδή έχουμε σύμβαση έργου κι ας  είμαστε ωρομίσθιοι.  Το γράφει και κάτω- κάτω στην βεβαίωση της προυπηρεσίας. Αν ήσουν ωρομίσθια μόνο στο ΙΔΕΚΕ, δεν δικαιούσαι ταμείο ανεργίας. Εάν όμως έχει ώρες και από άλλο σχολείο τότε θα πάρεις ταμείο.
Εγώ ταλαιπωρήθηκα μία εβδομάδα, γιατί επειδή δεν υπήρχε απόλυση από τα ΣΔΕ, το θεωρούσαν εκκρεμότητα στον ΟΑΕΔ και δεν μου εβγαζαν ταμείο ούτε και για τα ένσημα  από το Γυμνάσιο. Τελικά επειδή είχα ένσημα του ΙΚΑ και από το 2006-2007, θα πάρω.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 13, 2013, 12:55:27 am από Lasid »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 11, 2008, 09:38:58 pm »
Εμενα περυσι που πήγα ΟΑΕΔ μου ειπαν ότι δεν δικαιούμαι αλλα φετος θα το παρω μαλλον διοτι εχω και περυσινα ένσημα. Αρα πρεπει να παρω μαζι τα ενσημα του ΙΚΑ των 2 τελευταιων χρονων;
Κι αν καταλαβα καλα να μην περιμενω βεβαιωση απόλυσης; Εσυ με τι χαρτι απο ΙΔΕΚΕ μπήκες στο ταμειο; :-[
Συγνωμη για τις ερωτησεις αλλα έχω ψιλοχαθει.......
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 13, 2013, 01:01:09 am από Lasid »

Αποσυνδεδεμένος marias

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • www.dailytech.gr
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 11, 2008, 10:18:02 pm »
Εμενα περυσι που πήγα ΟΑΕΔ μου ειπαν ότι δεν δικαιούμαι αλλα φετος θα το παρω μαλλον διοτι εχω και περυσινα ένσημα. Αρα πρεπει να παρω μαζι τα ενσημα του ΙΚΑ των 2 τελευταιων χρονων;
Κι αν καταλαβα καλα να μην περιμενω βεβαιωση απόλυσης; Εσυ με τι χαρτι απο ΙΔΕΚΕ μπήκες στο ταμειο; :-[ Συγνωμη για τις ερωτησεις αλλα έχω ψιλοχαθει.......
Τα ένσημα των 2 προηγούμενων  ετών σίγουρα να τα έχεις μαζί σου. Απλά επειδή το ΙΔΕΚΕ δεν πληρώνει κάτι κρατήσεις για να δικαιούμαστε ταμείο, εκείνα τα ένσημα δεν τα υπολογίζουν στον ΟΑΕΔ. Ρώτα στον ΟΑΕΔ.
Αντί της απόλυσης θα προσκομίσεις την βεβαίωση προυπηρεσίας σου όπου αναφέρεται ότι : "δεν προβλέπεται απο την υπηρεσία πράξη απόλυσης, διότι το έργο τελειώνει με τη λήξη της σύμβαασης".
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 13, 2013, 12:57:47 am από Lasid »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 12, 2008, 10:30:57 am »
έχω ένσημα και απο ΚΕΕ και από ΚΕΚ θα ρωτησω και βλέπουμε........

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 14, 2008, 02:46:44 pm »
δεν δικαιουμαστε λεει επιδομα ανεργιας μολονοτι το ΙΚΑ παρακρατουσε τα αντιστοιχα ποσα για ταμειο ανεργιας. Πήγα στον ΟΑΕΔ και με συμβουλέψαν να κανω αιτηση για ταμειο και μετα ένσταση. Για να δουμε...

Αποσυνδεδεμένος Bergo

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Αυγούστου 21, 2008, 04:19:42 pm »
Καλησπέρα κι από μένα. Διαβάστε τι έπαθα εγώ απ'τον αγαπημένο μου ΟΑΕΔ. Πήγα σήμερα να εισπράξω το επίδομα ανεργίας για να πληροφορηθώ απ'τους αξιολάτρευτους υπαλλήλους του ότι δεν δικαιούμαι απολύτως τίποτα για λόγους καθαρά ημερολογιακούς!!!!!!! Έχω συγκεντρώσει με το παραπάνω τα απαιτούμενα ένσημα καθώς δούλευα σε ολοήμερα δημοτικά σχολεία στην πρόσθετη διδακτική στήριξη αλλά και σαν σερβιτόρος. Το μεγάλο μου λάθος; Το γεγονός ότι δούλεψα σαν ωρομίσθιος και σε σχολείο δεύτερης ευκαιρίας με σύμβαση έργου απ'το θρυλικό ΙΔΕΚΕ!! Το ΙΔΕΚΕ δεν κάνει κρατήσεις υπέρ ΟΑΕΔ, παρ' όλα αυτά τα υπόλοιπα ένσημα που έχω συγκεντρώσει φτάνουν και περισσεύουν. Έλα όμως που η σύμβαση του ΙΔΕΚΕ είναι η τελευταία που λήγει ημερολογιακά, στις 30 Ιουνίου! Απ'τις υπόλοιπες, η πιο κοντινή είναι στις 20. Μου είπαν λοιπόν ότι αφού αυτή που λήγει τελευταία είναι σύμβαση έργου δεν δικαιούμαι απολύτως τίποτα!! Αν είχα απολυθεί 19 Ιουνίου θα εισέπραττα το επίδομα κανονικότατα!! Τώρα εισέπραξα να μην πω τι.... Είχε κανείς αντίστοιχο πρόβλημα; Προσπαθώ να βγάλω άκρη απ'το πρωί και δεν καταλήγω πουθενά.. Ούτε με λογική ούτε με παραλογισμό! Λείπει και το μέντιουμ που συμβουλεύομαι σε διακοπές στην Αφρική και όπως καταλαβαίνετε έχω ανάγκη τη βοήθειά σας αν γνωρίζει κάποιος κάτι...
Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος solero

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Αυγούστου 21, 2008, 04:26:45 pm »
Καλησπέρα κι από μένα. Διαβάστε τι έπαθα εγώ απ'τον αγαπημένο μου ΟΑΕΔ. Πήγα σήμερα να εισπράξω το επίδομα ανεργίας για να πληροφορηθώ απ'τους αξιολάτρευτους υπαλλήλους του ότι δεν δικαιούμαι απολύτως τίποτα για λόγους καθαρά ημερολογιακούς!!!!!!! Έχω συγκεντρώσει με το παραπάνω τα απαιτούμενα ένσημα καθώς δούλευα σε ολοήμερα δημοτικά σχολεία στην πρόσθετη διδακτική στήριξη αλλά και σαν σερβιτόρος. Το μεγάλο μου λάθος; Το γεγονός ότι δούλεψα σαν ωρομίσθιος και σε σχολείο δεύτερης ευκαιρίας με σύμβαση έργου απ'το θρυλικό ΙΔΕΚΕ!! Το ΙΔΕΚΕ δεν κάνει κρατήσεις υπέρ ΟΑΕΔ, παρ' όλα αυτά τα υπόλοιπα ένσημα που έχω συγκεντρώσει φτάνουν και περισσεύουν. Έλα όμως που η σύμβαση του ΙΔΕΚΕ είναι η τελευταία που λήγει ημερολογιακά, στις 30 Ιουνίου! Απ'τις υπόλοιπες, η πιο κοντινή είναι στις 20. Μου είπαν λοιπόν ότι αφού αυτή που λήγει τελευταία είναι σύμβαση έργου δεν δικαιούμαι απολύτως τίποτα!! Αν είχα απολυθεί 19 Ιουνίου θα εισέπραττα το επίδομα κανονικότατα!! Τώρα εισέπραξα να μην πω τι.... Είχε κανείς αντίστοιχο πρόβλημα; Προσπαθώ να βγάλω άκρη απ'το πρωί και δεν καταλήγω πουθενά.. Ούτε με λογική ούτε με παραλογισμό! Λείπει και το μέντιουμ που συμβουλεύομαι σε διακοπές στην Αφρική και όπως καταλαβαίνετε έχω ανάγκη τη βοήθειά σας αν γνωρίζει κάποιος κάτι...
Ευχαριστώ

Καλά μιλάμε κουφάθηκα πάλι..:P Ελλάς το μεγαλείο σου..Πάρε κανένα τηλ σε κανένα ΟΑΕΔ άλλης πόλης να το ρωτήσεις αυτό και αν σου πουν ότι το παίρνεις από άλλη πόλη πήγαινε κάνε τα χαρτιά σου αλλού  ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος Bergo

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Αυγούστου 21, 2008, 04:34:12 pm »
Δε χρειάζεται να πάω σε άλλη πόλη.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871