PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Διάφορα θέματα αδιόριστων
(Συντονιστές:
Χριστίνα
,
nikolopol
,
victor123
,
Stelios
)
Αν προκηρυχθούν εκλογές τι γίνεται με προσλήψεις;
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
10
11
12
13
14
...
17
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Αν προκηρυχθούν εκλογές τι γίνεται με προσλήψεις; (Αναγνώστηκε 42664 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
kateri
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
ΠΕ20
Απ: Αν προκυρηχθούν εκλογές τι γίνεται με προσλήψεις;
«
Απάντηση #154 στις:
Σεπτεμβρίου 18, 2009, 04:55:50 pm »
Tweet
Μας φώτισαν agatha14! Ήταν σαφής η απάντησή τους!!! Ο καθένας, ανάμεσά τους και το ΑΣΕΠ κάνει ό,τι θέλει, τελικά!!!
Καλά Χριστούγεννα!!!
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 14:53:37 »
linmak88
Νέο μέλος
Φύλο:
ΠΕ-18.04
«
Απάντηση #155 στις:
Σεπτεμβρίου 18, 2009, 06:12:02 pm »
Εγώ απορώ και με κάτι άλλο, ενόψει εκλογών δεν φοβούνται ότι θα τους μαυρίσει ο κόσμος; Γιατί κύριοι να σας ψηφίσω αφού δεν πραγματοποιήτε κάτι τόσο απλό - δηλ. να πάρει εξαίρεση το ΑΣΕΠ; Δεν ζητάμε ρουσφέτια, ούτε διορισμούς από το παράθυρο...τα αποτελέσματα των εξετάσεων μας ζητάμε και την έκδοση των πινάκων των αναπληρωτών! Τι θα πει, όσοι ήταν τυχεροί και πρόλαβαν; Πρόλαβαν γιατί έδωσαν πιο μπροστά! Και γι'αυτό αυτοί οι ίδιοι είναι υπεύθυνοι γιατί αυτοί αποφάσισαν για τις ημερομηνίες των εξετάσεων και όχι εμείς!
Εγώ ξέρω ότι κι εγώ κι οσυζυγός μου ήμαστε άνεργοι και έχουμε και 2 παιδιά! Πως θα ζήσουμε;...ή μάλλον πως θα
επιβιώσουμε
; Πρώτη φορά στα 38 χρόνια που βρίσκομαι στη ζωή...νοιώθω ΤΟΣΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗ...και δεν ξέρω που θα με οδηγήσει αυτό! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! Παιδεύομαι και ταλαιπωρούμαι σ'αυτή τη δουλειά - γι'αυτούς τους αλήτες - 8 και πάω στα 9 χράνια...κουράστηκα......
ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ....
«
Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 18, 2009, 06:15:19 pm από linmak88
»
Καταγράφηκε
Τάχα δεν θα είναι φταίχτης,<br />ποιον χτυπούν χωρίς να φταίξει;<br />Και καλά του κάνουνε αφού ήθελε να παίξει με τους άρχοντες<br />Άρχισε λοιπόν και κείνος<br />από πάνω να χτυπά...<br />Αρχή του παραμυθιού καλημέρα σας!
kateri
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
ΠΕ20
«
Απάντηση #156 στις:
Σεπτεμβρίου 18, 2009, 06:35:26 pm »
linmak88 κουράγιο και υπομονή...
Τώρα που έφτασες στην πηγή, φαντάζομαι σε 2 μήνες περίπου θα γευτείς και το νερό
Δυστυχώς απ'ότι είδες δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, παρά να περιμένουμε..Και μεις που δώσαμε νωρίτερα από σας, ακόμη περιμένουμε το ΑΣΕΠ!!!
Δεν υπάρχει λογική...Όσο και να προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε κάποια πράγματα, δυστυχώς δε γίνεται, γιατί είμαστε στη χώρα που κυριαρχεί το ΠΑΡΑΛΟΓΟ...και αν πεις και κάτι, γίνεσαι κακός, κουραστικός, γραφικός...
Θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι θα περιμένουμε 26 ημέρες ακόμη
(το λέω και με πιάνει το στομάχι μου) μέχρι την ορκομωσία της νέας κυβέρνησης και έκτοτε θα αρχίσουμε πάλι τον αγώνα για να βγάλουν τα αποτελέσματα όλων μας όσο το δυνατό νωρίτερα...
Τώρα που πήραμε και ειδίκευση στις επιστολές
Α ρε άτιμη κοινωνία!!!
Καταγράφηκε
linmak88
Νέο μέλος
Φύλο:
ΠΕ-18.04
«
Απάντηση #157 στις:
Σεπτεμβρίου 18, 2009, 09:26:12 pm »
Γλυκιά μου Kateri, αν...έστω αν ήξερα ότι σε 2 μήνες θα δουλέψω...δεν θα ήμουν έτσι! Θα το αντιμετώπιζα πολύ πιο ψύχραιμα! Αλλά η κατάσταση έχει ως εξής...(για να αρχίσεις κι εσύ να μπαίνεις στο πραγματικό νόημα του σάπιου αυτού εκπ/κού συστήματος...γιατί μαντεύω ότι μπήκες σχετικά πρόσφατα σ'αυτό το λούκι...).
Μπορεί στον πίνακα του 30μηνου να είμαι πλέον Νο 4(για του χρόνου πια αυτό),
αλλά στον πίνακα των αναπληρωτών
που θαααααα βγει, το μέλλον μου είναι σκοτεινό, γιατί στην ειδικότητά μου υπάρχουν πολλοί που έχουν 25,26,27 μήνες προυπηρεσία και αν πάρουν και 15-20 πόντους από τον ΑΣΕΠ, εγώ που έχω 33μήνες θα πάω υπέρ πίστεως και πατρίδος...πίστεψέ με! Ξέρω ότι του χρόνου μάλλον θα μονιμοποιηθώ πια με το 8ετές 30μηνο μου...ο Θεός κι εγώ ξέρουμε πως το μάζεψα...αλλά όπως θα είδες στο προηγούμενο μνμ. μου, έχω σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης(οικονομικής φύσεως) και αν συμβούν όλα τα παραπάνω και δεν δουλέψω φέτος ως αναπληρώτρια...
-σιγή-
.Αλλωστε να σου πω και κάτι άλλο, γιατί όλα αυτά εμπειρίες είναι,''κάτι σαν το οδοιπορικό ενός ταλαίπωρου εκπαιδευτικού''...και φέτος ήμουν σίγουρη ότι θα μονιμοποιηθώ γιατί ήμουν Νο 17 και έλεγα..''τι στο καλό δεν θα πάρουν 17 άτομα;''. Κι όμως πήραν 13 και εγώ ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει!!!!!!Αυτή είναι η πικρή πορεία μου στην εκπαίδευση 9 χρόνια τώρα.........................................................................................!
Καταγράφηκε
Τάχα δεν θα είναι φταίχτης,<br />ποιον χτυπούν χωρίς να φταίξει;<br />Και καλά του κάνουνε αφού ήθελε να παίξει με τους άρχοντες<br />Άρχισε λοιπόν και κείνος<br />από πάνω να χτυπά...<br />Αρχή του παραμυθιού καλημέρα σας!
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 14:53:37 »
Gin@
Νέο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #158 στις:
Σεπτεμβρίου 18, 2009, 09:42:09 pm »
Για αυτό μαυρίστε τους για να το φυσάνε αυτοί και να μην κρυώνει!!
Καταγράφηκε
kateri
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
ΠΕ20
«
Απάντηση #159 στις:
Σεπτεμβρίου 19, 2009, 12:26:19 am »
Η αλήθεια είναι ότι μπήκα πιο πρόσφατα στον κόσμο της εκπαίδευσης, συγκριτικά με σένα...Φέτος έκλεισα 4 χρόνια στην εκπαίδευση και πάω στα 5, με το καλό...Τα μισά χρόνια από σένα..
και πάλι καλά που διορίζομαι φέτος (εκτός αν έρθουν τα πάνω κάτω) γιατί του χρόνου δε ξέρω τι θα γίνει, με όλα αυτά που συμβαίνουν στην εκπαίδευση...Γι' αυτό και με αγχώνει και δυσανεσχετώ με αυτή την κατάσταση...
Το άσχημο είναι ότι καταντήσαμε να ζητάμε και να παρακαλάμε να γίνουν τα αυτονόητα...Κανείς φυσικά δε μας δίνει σημασία...
Το μόνο που εύχομαι είναι να βγουν γρήγορα τα αποτελέσματα (πολύ μετά τις 14 Οκτώβρη δυστυχώς) και να βάλουμε και μεις σε ένα ρυθμό τη ζωής μας...
linmak88 σου εύχομαι ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά φέτος και μην το βάζεις κάτω τώρα...Υπομονή να περάσει και αυτή η χρονιά, εύκολα ή δύσκολα, και του χρόνου τέτοια εποχή θα μας λες πόσο ωραία περνάς με την οικογένειά σου όντας ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΗ
Καταγράφηκε
pygmaPE19
Νέο μέλος
«
Απάντηση #160 στις:
Σεπτεμβρίου 21, 2009, 06:10:58 pm »
Μίλησα σήμερα με ΑΣΕΠ, με τον κ. Γιούπη (υπεύθυνος των ενστάσεων), στο τηλ 2131319412. Τον ρώτησα τι γίνεται με την περίπτωσή μας και συγκεκριμένα αν μπορούμε να κερδίσουμε καμιά μερούλα από τις ενστάσεις των ΠΕ20 ώστε να μην φθάσουμε στις 27/10. Είπα μήπως τώρα μπορούσαν να τρέχουν οι ενστάσεις με κάποιο μαγικό τρόπο, ή μήπως μετά την ορκωμοσία μπορούσαν να μειώσουν την εναπομένουσα περίοδο των ενστάσεων.
Είπε τα εξής:
Ούτε τώρα μπορεί να τρέχει η περίοδος των ενστάσεων (αν και μου είπε ότι καθημερινά παραλαμβάνουν ενστάσεις για ΠΕ20?
), ούτε μετά την ορκωμοσία μπορεί να μειωθεί το διάστημα των ενστάσεων. Του εξήγησα πόσο μας έχει και θα μας έχει για πολύ ακόμα απ’ότι φαίνεται, ζημιώσει αυτή η ψυχοφθόρα κατάσταση.
Δεν ευθύνεται λέει η υπηρεσία του αλλά οι ανίδεοι του Υπουργείου που δεν γνωρίζουν τι να κάνουν για να απεγκλωβίσουν μια κατάσταση, που πήγαν στο ΣΤΕ και δε ζήτησαν εξαίρεση και για το ΑΣΕΠ να συνεχίζει τις διαδικασίες όσον αφορά τους εκπαιδευτικούς.
Στην ερώτηση μου, αν τώρα είχε μια νέα απόφαση του ΣΤΕ που του επέτρεπε να βγάζει αποτελέσματα κ.λ.π., κ.λ.π., τι θα έκανε, τήρησε ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ.
Καταγράφηκε
kateri
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
ΠΕ20
«
Απάντηση #161 στις:
Σεπτεμβρίου 21, 2009, 10:34:21 pm »
Να είσαι καλά pygmaPE19...Ευχαριστούμε που μας ενημέρωσες...
Αυτό που δεν καταλαβαίνω και εγώ είναι το ότι έστω και άτυπα οι ενστάσεις συνεχίζονται. Ποιο το νόημα να συνεχιστούν μετά τις εκλογές;
Καλά το ότι θα έριχναν και ευθύνες στο ΥΠΕΠΘ!Έλεος!Ο ένας ρίχνει το μπαλάκι στον άλλο!
Υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσαμε να κάνουμε και δεν το έχουμε κάνει προκειμένου να μην μας πάρει Νοέμβρης για να βγουν τα αποτελέσματα; Μας ξεφεύγει κάτι;
Υ.Γ. Προς ΠΕ19: Αρχίστε αύριο τα τηλέφωνα στο ΑΣΕΠ και ρωτήστε για τα οριστικά, να δουν και αυτοί τι πάει να πει σπάσιμο νεύρων και ψυχοθφόρα κατάσταση!
Καταγράφηκε
hazos
Προχωρημένο μέλος
«
Απάντηση #162 στις:
Σεπτεμβρίου 21, 2009, 10:53:45 pm »
Σε ό,τι αφορά το ΑΣΕΠ, σημειώνεται ότι είναι ανεξάρτητη αρχή
O ASEP επρεπε να ζητησει την εξαιρεση για τις ενεργειες του αλλα τους βολευε τους κυριους να καθονται
ενα μηνα χωρις να πιεζονται απο προθεσμιες κ.α
Καταγράφηκε
kateri
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
ΠΕ20
«
Απάντηση #163 στις:
Σεπτεμβρίου 21, 2009, 11:08:32 pm »
Γιατί πριν πιεζόταν
Ούτε το ΥΠΕΠΘ δεν τους πίεζε...Μόνο εμείς πέρναμε τηλέφωνο και αυτοί βαριόταν και να μας απαντήσουν...
Όσο για το "ανεξάρτητη αρχή", ανεξαρτησία ως προς τι; Σε ποιον τομέα; Αν ήταν έτσι γιατί δεν προχωράνε έστω οι ενστάσεις, ή τα προσωρινά αποτελέσματα...
Ρε παιδιά δεν υπάρχει και κανένας γιός-κόρη βουλευτή/υπουργού που να έδωσε ΑΣΕΠ και περιμένει αποτελέσματα δυστυχώς
Αλλά και να υπήρχε, θα ήταν στους κλάδους που προχώρησαν τα γραφειοκρατικά
Καταγράφηκε
jak_13
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Πάντα με χαμόγελο!!!
Απ: Αν προκηρυχθούν εκλογές τι γίνεται με προσλήψεις;
«
Απάντηση #164 στις:
Σεπτεμβρίου 21, 2009, 11:20:33 pm »
Επειδή είμαστε φόρουμ εκπαιδευτικών, μήπως είναι εύκολο να διορθωθεί το ορθογραφικό λάθος στον τίτλο;
Καταγράφηκε
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!
Gabriel Garcia Marquez
pygmaPE19
Νέο μέλος
«
Απάντηση #165 στις:
Σεπτεμβρίου 21, 2009, 11:21:32 pm »
Εγώ θα συμφωνήσω με την Kateri.
Αυτό που μας καίει είναι αν μας έχει μείνει κανένα τελευταίο χαρτί. Μπορούμε να κάνουμε κάτι?
Θα δοκιμάσω αύριο με οχλήσεις στο Υπουργείο και θα τους μεταφέρω τα λεγόμενα του κ. Γιούπη.
Ας μη γίνει τίποτα. Θα έχουν όμως μια "ηλίθια" να τους πρήζει.
Επίσης, όπως λέει και η Kateri, ενοχλήστε με τηλέφωνα, όσο μπορείτε, για τα αποτελέσματα των ΠΕ19.
Αραγε 2η εξαίρεση δίνει το ΣΤΕ (στο ΑΣΕΠ αυτή τη φορά)?
Καταγράφηκε
kateri
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
ΠΕ20
«
Απάντηση #166 στις:
Σεπτεμβρίου 21, 2009, 11:32:34 pm »
Θεωρώ πως το ΣΤΕ μπορεί να δώσει εξαίρεση στο ΑΣΕΠ...αφού η 1η αφορούσε στο ΥΠΕΠΘ...
Καταγράφηκε
kateri
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
ΠΕ20
Απ: Αν προκηρυχθούν εκλογές τι γίνεται με προσλήψεις;
«
Απάντηση #167 στις:
Σεπτεμβρίου 22, 2009, 04:31:37 pm »
Μόλις βγήκαν οι αναπληρωτές για ΣΜΕΑ...
Είναι δυνατόν να καλούν αναπληρωτές στις ειδικότητες που δεν έχουν βγει ακόμη τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ
Πως γίνεται αυτό;;;;
Είδα ότι άτομο (α) που διορίζονται λογικά με το 40% και το(υς) κάλεσε(αν) αναπληρωτή (ες)!!!
Τώρα ειλικρινά έμεινα!!!Με το σκεπτικό αυτό ας δουλεύαμε και μεις αναπληρωτές από τον περσινό πίνακα!Γιατί όλοι μας περιμένουμε τόσο καιρό το ΑΣΕΠ;;;;; Γιατί δεν καλούν αναπληρωτές με βάση τα μόρια της προϋπηρεσίας μόνο!!!
Πλάκα κάνουν έτσι;
Υ.Γ. Δε θέλω να παρεξηγηθώ και ούτε έχω κάτι με τους συναδέλφους που έκαναν αίτηση στα ΣΜΕΑ.
Η ένστασή μου είναι στον τρόπο σκέψης του ΥΠΕΠΘ.
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
10
11
12
13
14
...
17