0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
είμαστε λίγοι
Παράθεση από: pygmaPE19 στις Σεπτεμβρίου 23, 2009, 11:36:42 pmείμαστε λίγοι4000 άτομα έδωσαν ΑΣΕΠ συνολικά, πόσους ήθελε; Το πρόβλημά μας είναι ότι δεν έχουμε εκπροσώπηση. Όσα μέηλ και έγγραφα να στείλουμε, όσα τηλ και να πάρουμε, δε θα γίνει κάτι. Είμαστε πολλοί, αλλά διάσπαρτοι. Επίσης, τα ολοήμερα είναι εκατοντάδες, κι εκεί καλούν ωρομίσθιους καθηγητές πληροφορικής (ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις μονίμων). Και χωρίς ΑΣΕΠ, ωρομίσθιους δε γίνεται να καλέσουν.
Εγώ Pygma19 δεν έχω πρόβλημα...Να το ζητήσουμε...Μην ξεχνάς όμως ότι η aqatha14 τους έχει στείλει επιστολή, εγώ χθες ξαναέστειλα...Δε νομίζω να γίνει κάτι, αλλά μιας που σου το είπε, να το κάνουμε και αυτό, δε χάνουμε κάτι...Ποιος γράφει το κείμενο;
Σωστά! Λάθος δικό μου που δε θυμήθηκα ότι το είχατε στείλει, έπρεπε να του το έλεγα. Τι θα απαντούσε άραγε?
Που είχαμε διαβάσει ότι η κυβέρνηση θα ορκιστεί στις 14 Οκτώβρη; Δε θυμάμαι, αλλά τώρα διάβασα στα ΝΕΑ:Την Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου, θα γίνε η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης ενώπιον του Κάρολου Παπούλια, συνέρχεται η νέα