*

Αποστολέας Θέμα: Αν προκηρυχθούν εκλογές τι γίνεται με προσλήψεις;  (Αναγνώστηκε 42737 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος maricagirl

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: Αν προκηρυχθούν εκλογές τι γίνεται με προσλήψεις;
« Απάντηση #182 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 11:17:44 pm »
Η συγκεκριμένη αποκλείεται να είναι φιλόλογος είναι προφανέστατα δασκάλα.Με το που τελειώνουνε τη σχολή δουλεύουν κατευθείαν ως αναπληρωτές και τους βρωμάει κιόλας.Του χρόνου να τη στείλουμε βόρεια προάστεια.Δεν έχουν δει παπά  ώλου.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:10:26 »

Αποσυνδεδεμένος pygmaPE19

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 11:36:42 pm »
Επανέρχομαι με το γνωστό θέμα, το οποίο νομίζω ότι το συζητάμε για να ξεφουντώνουμε εμείς.
Δεν πειράζει!
Σήμερα μίλησα ξανά με τον φίλτατο κ. Γιούπη του ΑΣΕΠ, του μετέφερα αυτά που είπε το Υπουργείο περί ανεξάρτητης αρχής και ΣΤΕ. Διαφωνεί, λέει ότι το Υπουργείο μπορούσε να ζητήσει εξαίρεση και για το ΑΣΕΠ ώστε να κινηθεί η διαδικασία με τα αποτελέσματα
Άκουσα διάφορες μαλ….ες, τσακωθήκαμε και στο τέλος μου είπε ότι είμαστε λίγοι, εμείς οι πληροφορικάριοι, δεν είμαστε φιλόλογοι, άρα δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.
Μου είπε επίσης ότι με τα τηλέφωνα δε γίνεται τίποτα. Πρέπει γραπτώς να ζητήσουμε ότι θέλουμε από  τον ΑΣΕΠ.
Τι λέτε?

Αποσυνδεδεμένος kateri

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 11:44:57 pm »
Εγώ Pygma19 δεν έχω πρόβλημα...Να το ζητήσουμε...

Μην ξεχνάς όμως ότι η aqatha14 τους έχει στείλει επιστολή, εγώ χθες ξαναέστειλα...Δε νομίζω να γίνει κάτι, αλλά μιας που σου το είπε, να το κάνουμε και αυτό, δε χάνουμε κάτι...

Ποιος γράφει το κείμενο;

Αποσυνδεδεμένος flair

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 07:45:42 am »
είμαστε λίγοι

4000 άτομα έδωσαν ΑΣΕΠ συνολικά, πόσους ήθελε; Το πρόβλημά μας είναι ότι δεν έχουμε εκπροσώπηση. Όσα μέηλ και έγγραφα να στείλουμε, όσα τηλ και να πάρουμε, δε θα γίνει κάτι. Είμαστε πολλοί, αλλά διάσπαρτοι. Επίσης, τα ολοήμερα είναι εκατοντάδες, κι εκεί καλούν ωρομίσθιους καθηγητές πληροφορικής (ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις μονίμων). Και χωρίς ΑΣΕΠ, ωρομίσθιους δε γίνεται να καλέσουν.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 09:23:09 am από flair »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:10:26 »

Αποσυνδεδεμένος linmak88

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ-18.04
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 01:29:31 pm »
είμαστε λίγοι

4000 άτομα έδωσαν ΑΣΕΠ συνολικά, πόσους ήθελε; Το πρόβλημά μας είναι ότι δεν έχουμε εκπροσώπηση. Όσα μέηλ και έγγραφα να στείλουμε, όσα τηλ και να πάρουμε, δε θα γίνει κάτι. Είμαστε πολλοί, αλλά διάσπαρτοι. Επίσης, τα ολοήμερα είναι εκατοντάδες, κι εκεί καλούν ωρομίσθιους καθηγητές πληροφορικής (ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις μονίμων). Και χωρίς ΑΣΕΠ, ωρομίσθιους δε γίνεται να καλέσουν.
Παιδιά είναι και οι Τεχνικές Ειδικότητες που περιμένουν τον ΑΣΕΠ - δεν έχουν πάρει κανέναν ακόμα και εμείς ήμαστε χιλιάδες!!!!!!!!Στείλαμε επιστολή μαζί μ'έναν συνάδελφο από το φόρουμ του αλφαβήτα και ο κος.......? Γιούπης μας απάντησε τα ίδια πάνω-κάτω. Του είπαμε και για τις Τεχνικές Ειδικότητες και για τους πληροφορικάριους!!! Δεν ιδρώνει το αυτάκι του...........τι να πω προσπαθήστε κι εσείς - και όχι ήμαστε και λίγοι!!!!!!!!!!!!!!!2 κλάδοι εσείς και καμιά 15αρια κλάδοι ήμαστε εμείς και παραπάνω μην σας πω!!!!!!!!!!!!
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!! ΨΕΥΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 01:31:56 pm από linmak88 »
Τάχα δεν θα είναι φταίχτης,<br />ποιον χτυπούν χωρίς να φταίξει;<br />Και καλά του κάνουνε αφού ήθελε να παίξει με τους άρχοντες<br />Άρχισε λοιπόν και κείνος<br />από πάνω να χτυπά...<br />Αρχή του παραμυθιού καλημέρα σας!

Αποσυνδεδεμένος flair

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 04:06:37 pm »
Αφού στις τεχνικές ειδικότητες τα γραπτά διορθώνονται κανονικά, ποιο είναι το πρόβλημα; Τι περισσότερο μπορεί να γίνει;

Αποσυνδεδεμένος pygmaPE19

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 04:20:52 pm »
Εγώ Pygma19 δεν έχω πρόβλημα...Να το ζητήσουμε...

Μην ξεχνάς όμως ότι η aqatha14 τους έχει στείλει επιστολή, εγώ χθες ξαναέστειλα...Δε νομίζω να γίνει κάτι, αλλά μιας που σου το είπε, να το κάνουμε και αυτό, δε χάνουμε κάτι...

Ποιος γράφει το κείμενο;

Σωστά! Λάθος δικό μου που δε θυμήθηκα ότι το είχατε στείλει, έπρεπε να του το έλεγα. Τι θα απαντούσε άραγε?
Μήπως να το ξαναστείλουμε (ήταν ωραίο και περιεκτικό κείμενο) στο ΑΣΕΠ με την επισήμανση ότι ποτέ δε μας απάντησαν και κατόπιν τωρινής υπόδειξης του κ. Γιούπη, απαιτούμε την έγγραφη και έγκαιρη απάντηση τους.

Αποσυνδεδεμένος kateri

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2009, 12:38:52 pm »

Σωστά! Λάθος δικό μου που δε θυμήθηκα ότι το είχατε στείλει, έπρεπε να του το έλεγα. Τι θα απαντούσε άραγε?

Στις 22/09/09 είχα στείλει στο ΑΣΕΠ ακόμη ένα κείμενο:

Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε χρονοδιάγραμμα όσον αφορά στην ανάρτηση των οριστικών αποτελεσμάτων του κλάδου ΠΕ19-ΑΕΙ Πληροφορικής, τη συνέχιση των ενστάσεων και εν συνεχεία την ανάρτηση οριστικού πίνακα των ΠΕ20-ΤΕΙ Πληροφορικής, καθώς και την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων των Τεχνικών Ειδικοτήτων.

Θεωρούμε πως κατανοείτε την αγωνία χιλιάδων εκπαιδευτικών που βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να αναμένουν με αγωνία τόσο καιρό τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ.

Αποσυνδεδεμένος agatha14

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2009, 02:03:32 pm »
Είναι απίστευτοι. Κι εμένα μου είχαν απαντήσει ότι το προώθησαν στους αρμόδιους και θα λάβω επίσημη απάντηση. Ακόμα περιμένω...
Τώρα, φάγαμε το γάιδαρο, υπομονή ως τις εκλογές, τι να πω...

Αποσυνδεδεμένος linmak88

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ-18.04
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2009, 02:19:09 pm »
Υπομονή κορίτσιαααααααααααα.................λίγο ακόμη, δεν περιμένω τίποτα άλλο πριν τις εκλογές. Μετά την επιστολή που τους έστειλε η Κateri - μπράβο Κateri - τι άλλο μπορεί να γίνει; Εύχομαι τα καλύτερα για όλες μας!
Τάχα δεν θα είναι φταίχτης,<br />ποιον χτυπούν χωρίς να φταίξει;<br />Και καλά του κάνουνε αφού ήθελε να παίξει με τους άρχοντες<br />Άρχισε λοιπόν και κείνος<br />από πάνω να χτυπά...<br />Αρχή του παραμυθιού καλημέρα σας!

Αποσυνδεδεμένος kateri

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 01:36:47 pm »
Που είχαμε διαβάσει ότι η κυβέρνηση θα ορκιστεί στις 14 Οκτώβρη; Δε θυμάμαι, αλλά τώρα διάβασα στα ΝΕΑ:

Εντολή σχηματισμού νέας κυβέρνησης το μεσημέρι

Εντολή σχηματισμού κυβέρνησης αναμένεται να λάβει το μεσημέρι από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Γιώργος Παπανδρέου.

Bάσει χρονοδιαγράμματος, ο απερχόμενος πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα υποβάλει την παραίτηση της κυβέρνησής του.

Την Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου, θα γίνε η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης ενώπιον του Κάρολου Παπούλια, συνέρχεται η νέα

Αποσυνδεδεμένος linmak88

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ-18.04
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 01:50:55 pm »
Αυτό ελπίζουμε όλοι, γλυκιά μου kateri !!!!!!!! Θα χαρώ να μάθω νέα σου μόλις βγουν τα αποτελέσματα!

Αποσυνδεδεμένος agatha14

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 02:01:04 pm »
Που είχαμε διαβάσει ότι η κυβέρνηση θα ορκιστεί στις 14 Οκτώβρη; Δε θυμάμαι, αλλά τώρα διάβασα στα ΝΕΑ:

Την Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου, θα γίνε η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης ενώπιον του Κάρολου Παπούλια, συνέρχεται η νέα

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 02:39:45 pm »
Ναι, την Τετάρτη ορκίζεται η νέα κυβέρνηση, αλλά δεν ξεκινάει αμέσως δουλειά. Στις 14 Οκτωβρίου ορκίζεται η νέα βουλή,στις 15 ψηφίζεται το νέο προεδρείο της
......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)