PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Διάφορα θέματα για την εκπαίδευση
Διάφορα Εκπαιδευτικά θέματα
(Συντονιστές:
Χριστίνα
,
MARKOS
)
3τεκνοι και διορισμός
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: 3τεκνοι και διορισμός (Αναγνώστηκε 1082 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
tama
Έμπειρο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
3τεκνοι και διορισμός
«
στις:
Σεπτεμβρίου 02, 2009, 10:23:00 am »
Tweet
Μετά τους ΟΑΕΔίτες και αυτοί .....Τώρα στο Αλτερ στην εκπομπή του Αυτιά δύο νηπιαγωγοί 3τεκνοι ζητούν το διορισμό τους αφού λέει έχουν εξισωθεί με τους πολύτεκνους....
«
Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 10:25:12 am από Nektaria
»
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: 3τεκνοι και διορισμός
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 17:20:04 »
emmaki
Ιστορικό μέλος
The best is yet to come......
«
Απάντηση #1 στις:
Σεπτεμβρίου 02, 2009, 02:24:12 pm »
Εγώ θα το ξαναπώ και θα ξαναγίνω κακιά.
Εγώ τόσα χρόνια παιδεύομαι σπουδάζοντας, κάνοντας μεταπτυχιακά, δίνοντας ΑΣΕΠ, διοριζόμενη από ΑΣΕΠ και κάνοντας 2 χρόνια σε νησί ξεχασμένο από όλους και στην ακριβώς άλλη άκρη της χώρας από το σπίτι μου.
Συγνώμη, αλλά δεν είχα χρόνο (ή και θέληση) ούτε να παντρευτώ ούτε να κάνω 3-4 παιδιά.... Πρέπει να τιμωρηθώ;
Εντάξει, εγώ έχω διοριστεί οπότε ως κάποιο βαθμό "έδεσα το γάιδαρο μου", αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν με πνίγει το δίκιο...
Α! Και το καλύτερο το ξέρετε; Αν έχετε οργανική σε κάποιο σχολείο και έρθει ένας πολύτεκνος μπορεί να σας πάρει την οργανική!!!! Άσχετα αν εσείς μπορεί να κάνατε περιοδία σε όλη την Ελλάδα για να μαζέψετε τα πολυπόθητα μόρια που θα σας πάνε στο σχολέιο που θέλετε....
Καταγράφηκε
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!
Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20
ioannis00
Έμπειρο μέλος
«
Απάντηση #2 στις:
Σεπτεμβρίου 02, 2009, 02:46:08 pm »
Συμφωνώ απόλυτα. Ελπίζω κάποτε κάποιος πολιτικός ή συνδικαλιστικός φορέας να βρει το θάρρος να ακουμπήσει το ζήτημα αυτό που για τους περισσότερους αποτελεί ταμπού (μάλλον θεωρείται ντροπή να θίξει κάποιος τα συμφέροντα των πολύτεκνων που διαθέτουν υπολογίσιμη εκλογική δύναμη και μας προσφέρουν φαντάρους για να αντιμετωπίσουμε την Τουρκία). Θα μπορούσε να τους δίνεται κάποια ποσοστιαία πριμοδότηση στα μόρια για πρόσληψη, όπως γίνεται σε άλλους εκπαιδευτικούς φορείς, αλλά να διορίζονται αμέσως, έστω και χωρίς καμμία παιδαγωγική κατάρτιση (μοναδική εξαίρεση νομίζω) και μάλιστα σε όποιο σχολείο επιλέξουν, παίρνοντας τη θέση συναδέλφου που κόπιασε πολύ για να φτάσει εκεί, όπως σωστά επισημαίνεις, εμένα προσωπικά δεν μου φαίνεται καθόλου δίκαιο. Καλή και άγια η "κοινωνική πολιτική" αλλά θέλει και κάποιο μέτρο για να μην καταντάει αδικία. Πρέπει, δηλαδή, να "τιμωρούνται" όσοι επιλέγουν να μην κάνουν παιδιά (σε ελεύθερη κοινωνία δεν ζούμε;), κάνουν οικογενειακό προγραμματισμό (τόσα παιδιά αντέχω οικονομικά, τόσα κάνω) ή ακόμη περισσότερο όσοι δεν μπορούν να κάνουν (φαινόμενο καθόλου σπάνιο στις μέρες μας).
Καταγράφηκε
bikini
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Έχε ελπίδα... ΠΕ02
«
Απάντηση #3 στις:
Σεπτεμβρίου 02, 2009, 02:52:46 pm »
http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=12473.0
Καταγράφηκε
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από