0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από το στόμα σου και στο Θεού τ'αυτί...αλήθεια οι ωρομίσθιοι το Δεκέμβριο παίρνουν μισό μήνα μόρια;δηλαδή τις γιορτές παίρνουμε μόρια ή όχι;
Παράθεση από: tonik στις Σεπτεμβρίου 04, 2009, 11:52:38 amΠαράθεση από: katerina24 στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 03:30:59 pmΠαράθεση από: SAKIS1971 στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 01:23:49 pmΚΑΘΑΡΟΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣSAKIS σ'ευχαριστούμε πολύ για τον εκκαθαρισμένο πίνακα!!! Θα ήθελα λίγο να ρωτήσω γιατί μία κοπέλα που έχει ακριβώς τα ίδια μόρια με εμένα σ'όλους τους πίνακες είναι πάνω από εμένα; Με ποιο κριτήριο; Μήπως τη χρονολογία απόκτησης πτυχίου ή κατι άλλο;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων katerina24, πράγματι σε περίπτωση που δύο υποψήφιοι έχουν ακριβώς τα ίδια μόρια, προηγείται εκείνος με την προγενέστερη ημεροχρονολογία πτυχίου (αν συμπίπτει και αυτή τότε κριτήριο είναι ο βαθμός πτυχίου). Και σε μένα συμβαίνει αυτό στους πίνακες με τη διαφορά ότι προηγούμαι εγώ λόγω παλαιότητας πτυχίου. Λες να είμαστε "γειτονιά" στους πίνακες; Λες εσύ να είσαι εσύ πάνω από εμένα Είμαι γύρω στα 22,5 μόρια Και η κυρία που έίναι από πάνω μου έχει και πιο νωρίς από μένα το πτυχίο και λίιιιιιιιιιγο μεγαλύτερο βαθμό πτυχίου , οπότε οκ!Καλό μας κουράγιο
Παράθεση από: katerina24 στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 03:30:59 pmΠαράθεση από: SAKIS1971 στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 01:23:49 pmΚΑΘΑΡΟΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣSAKIS σ'ευχαριστούμε πολύ για τον εκκαθαρισμένο πίνακα!!! Θα ήθελα λίγο να ρωτήσω γιατί μία κοπέλα που έχει ακριβώς τα ίδια μόρια με εμένα σ'όλους τους πίνακες είναι πάνω από εμένα; Με ποιο κριτήριο; Μήπως τη χρονολογία απόκτησης πτυχίου ή κατι άλλο;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων katerina24, πράγματι σε περίπτωση που δύο υποψήφιοι έχουν ακριβώς τα ίδια μόρια, προηγείται εκείνος με την προγενέστερη ημεροχρονολογία πτυχίου (αν συμπίπτει και αυτή τότε κριτήριο είναι ο βαθμός πτυχίου). Και σε μένα συμβαίνει αυτό στους πίνακες με τη διαφορά ότι προηγούμαι εγώ λόγω παλαιότητας πτυχίου. Λες να είμαστε "γειτονιά" στους πίνακες;
Παράθεση από: SAKIS1971 στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 01:23:49 pmΚΑΘΑΡΟΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣSAKIS σ'ευχαριστούμε πολύ για τον εκκαθαρισμένο πίνακα!!! Θα ήθελα λίγο να ρωτήσω γιατί μία κοπέλα που έχει ακριβώς τα ίδια μόρια με εμένα σ'όλους τους πίνακες είναι πάνω από εμένα; Με ποιο κριτήριο; Μήπως τη χρονολογία απόκτησης πτυχίου ή κατι άλλο;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
ΚΑΘΑΡΟΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
συνάδελφοι βοήθεια παρακαλώ!!!! με σειρά 160 περίπου στον καθαρό και 18 μόρια να περιμένω ωρομισθία στην περιφέρειά μας ; κι αν ναι πότε περίπου;θα ήταν ευπρόσδεκτη κάθε άποψη...
Οποιος μπορεί βρε παιδιά ας στείλει κανενα πίνακα για την περιφέρεια μας ανανεωμενο λόγω της β φασης αναπληρωτων..τον/την ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Sakis1971, σ΄ευχαριστούμε πάρα πολύ για την εκκαθάριση του πίνακα! Και ξέρω ότι δε σε ενδιαφέρει προσωπικά πια για ωρομισθία η περιφέρειά μας αλλά δεν ξεχνάς τα πατριωτάκια που έμειναν ...ορφανά από εκκαθαριστή πινάκων!!!