*

Ψηφοφορία

Θα εργαζόσασταν ταυτόχρονα σε φροντιστήριο και σαν ωρομίσθιος?

ΝΑΙ
69 (78.4%)
ΟΧΙ
13 (14.8%)
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ
6 (6.8%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 87

Η ψηφοφορία έληξε: Δεκεμβρίου 01, 2009, 04:33:56 pm

Αποστολέας Θέμα: Φροντιστήριο&Ωρομίσθιος  (Αναγνώστηκε 8239 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος xalakis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: Φροντιστήριο&Ωρομίσθιος
« Απάντηση #14 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 12:01:16 am »
Η πλειοψηφία για να μην πω όλοι οι ωρομίσθιοι δουλεύουν σε 1 ή και 2 ακόμα δουλειες (πρωί και απόγευμα) αν είναι στο ολοήμερο για να τα βγάλουν πέρα. Και φυσικά κανονικότατα με ΙΚΑ και δεν τρέχει τίποτα. Όσο για το πρόγραμμα πάντα βρίσκεις την άκρη.

και πεντε..  :-\

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:59:23 »

Αποσυνδεδεμένος aghathi

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • εκπαίδευση=παιδιά
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 01:39:13 am »
πέντε; έχει και χειρότερα από εμένα δηλαδή. Τι εννοείς πέντε;
Προσωπικά, δουλευώ (πέρσι) ολοήμερα , φροντιστήριο, ιδιαίτερα και εξωτερικές δουλειές στο μαγαζί του συζύγου. είμαι και μητέρα , παρεπιπτόντως

Αποσυνδεδεμένος Τιμόθεος

• Έμπειρο μέλος
  • Το μέτρο της αγάπης είναι η αγάπη χωρίς μέτρο
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 08:00:07 pm »
Επιστολή στον υπουργό από μια άνεργη, ταπεινή και καταφρονεμένη εκπαιδευτικό.....
Δευτέρα, 07 Σεπτέμβριος 2009

Κύριε υπουργέ

Πέρσι εργάστηκα ως αναπληρώτρια ενώ φέτος λόγω της εκ του παραθύρου πρόσληψης των ΟΑΕΔιτών συναδέλφων ως αναπληρωτών στο ΥΠΕΠΘ θα εργάζομαι το πιθανότερο ως ωρομίσθια. Τα χρήματα θα είναι περίπου 300 ευρώ το μήνα που τα πληρωνόμαστε αναδρομικά Χριστούγεννα-Πάσχα-Καλοκαίρι(εργάστηκα πρόπερσι ως ωρομίσθια). Ως εκ τούτου πώς είναι δυνατόν να μας απαγορεύεται η εργασία μας σε φροντιστήρια;;;;Θα τρώμε από τον μισθό των γονιών μας;;;;;Δηλαδή ο διορισμένος καθηγητής θα κάνει τα ιδιαίτερά του(γιατί όντως ο μισθός των καθηγητών είναι μικρός)κι εμείς θα ζούμε σαν βάρη της κοινωνίας χωρίς αξιοπρέπεια;;;;Δηλαδή θα μας καρφώσουν συνάδελφοι επειδή θα...πεινάμε και θα θέλουμε να εξασφαλίσουμε τον άρτον....τον επιούσιον;;;;ΈΛΕΟΣ κύριε Υπουργέ....

ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑ
Χιόνια και κρύα ας μη σταθούν εμπόδιο μπροστά σου, στις κορυφές της αρετής ν' ανθίζει πάντα η καρδιά σου

Αποσυνδεδεμένος xalakis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 10:48:04 pm »
πέντε; έχει και χειρότερα από εμένα δηλαδή. Τι εννοείς πέντε;
Προσωπικά, δουλευώ (πέρσι) ολοήμερα , φροντιστήριο, ιδιαίτερα και εξωτερικές δουλειές στο μαγαζί του συζύγου. είμαι και μητέρα , παρεπιπτόντως

για περυσι μιλαω.

2 φροντιστηρια, ΠΔΣ και ΣΔΕ. τα ιδιαιτερα τα μετραω για ενα, κι ας ετρεχα σε ολη την πολη..

κι οποιος ξαναπει "ε τοτε εσυ εισαι πλουσιος", ενα εχω να πω:

"αφραγκος καθηγητης, ιδιοκτητης Chappy, με 7 γραμματα.."

ποιος να'ναι βρε παιδι μου..
http://images.google.com/imgres?imgurl=http://i3.ytimg.com/vi/FuF694J9f-4/default.jpg&imgrefurl=http://www.youtube.com/%3Fv%3DbyM-NS1U35U&usg=__zKRgTMoyc9j_ZPQLyq6xEG7qiU0=&h=90&w=120&sz=4&hl=el&start=8&um=1&tbnid=n0gynsbPmwLxGM:&tbnh=66&tbnw=88&prev=/images%3Fq%3D%25CF%2584%25CE%25B6%25CE%25BF%25CE%25BA%25CE%25B5%25CF%2581%2B%25CE%25B4%25CE%25B9%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25B7%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%2583%25CE%25B7%2B%25CE%25BA%25CF%2581%25CE%25BF%25CE%25B9%25CF%2583%25CE%25BF%25CF%2582%26hl%3Del%26rls%3Dgm%26sourceid%3Dgmail%26sa%3DG%26um%3D1
εχω κλασει στο γελιο!! ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:59:23 »

Αποσυνδεδεμένος emily_

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 10:53:46 pm »
loooooooooooooooooooooooooooooooooooool   ;D

Αποσυνδεδεμένος domenica

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 08:39:45 am »
Την Τρίτη, 8/9, έγινε η συνάντηση του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ με τον υπουργό Παιδείας κ. Α. Σπηλιωτόπουλο. Στη συνάντηση αυτή από τη μεριά του υπουργείου συμμετείχαν εκτός από τον υπουργό η Γ.Γ. του ΥΠΕΠΘ κα Γκοτσοπούλου και ο κ. Γούσης.

Η ΟΛΜΕ ζήτησε να καταργηθεί το ασυμβίβαστο για τους ωρομίσθιους. Ο υπουργός Παιδείας συμφώνησε να μη συμπεριληφθεί στην αίτηση των ωρομισθίων η δήλωση ότι δεν μπορούν να δουλεύουν αλλού (τις επόμενες ημέρες θα δούμε πόσο η δέσμευση θα γίνει πράξη).

alfavita.gr
" ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει "
   Τάσος Λειβαδίτης

Αποσυνδεδεμένος dreamy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 01:49:24 pm »
Μακάρι!Τι να πω.....

Αποσυνδεδεμένος mitman

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2009, 01:09:21 pm »
Μακάρι!Τι να πω.....
Καιρός ήτανε....
Να δω ποιος μπορεί να ζει με 300

Αποσυνδεδεμένος lenagreca

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Nil desperandum!
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 09:41:46 pm »
Είναι απόλυτα φυσιολογικό και αναγκαίο να δουλεύεις και στις δύο δουλειές..Το πρώτο(το φροντιστήριο), σου εξασφαλίζει τα  έξοδα που θα χρειαστεί να ξοδέψεις για να επενδύσεις στο δεύτερο (την ωρομισθία) και πιθανότατα στο ψωρομάζεμα των υπομορίων.. Χάνεις τη ζωή δουλεύοντας όλη μέρα στην απόπειρα να εξασφαλίσεις το μέλλον σου.. έτσι καταντήσαμε..  >:(
Il mio lavoro è la mia passione...

Αποσυνδεδεμένος snowhite

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2009, 12:47:33 pm »
εγώ πάντως που έχω φροντιστήριο κ έφτιαχνα το πρόγραμμα προσπάθησα να βάλω τους καθηγητές να αρχίζουν μετα τις 5 για να μπορούν να αναλάβουν όλες τισ ώρεσ ΠΔΣ που μπορεί να τουσ δώσουν.

Αποσυνδεδεμένος dreamy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2009, 01:05:37 pm »
εγώ πάντως που έχω φροντιστήριο κ έφτιαχνα το πρόγραμμα προσπάθησα να βάλω τους καθηγητές να αρχίζουν μετα τις 5 για να μπορούν να αναλάβουν όλες τισ ώρεσ ΠΔΣ που μπορεί να τουσ δώσουν.

Πιστεύω σίγουρα ότι θα το εκτιμήσανε!!

Αποσυνδεδεμένος iwanna10

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2009, 05:00:00 pm »
την περσινή χρονιά δούλευα και σε φροντιστήριο και ως ωρομίσθια σε γυμνάσιο και το έκανα αποκλειστικά για τα ένσημα. Το ξέρω ότι ρίσκαρα και μάλιστα άρχισα να φοβάμαι, όταν διάβασα στο forum πως κάπιοος "κάρθωσε" έναν ωρομίσθιο της ΠΔΣ από την Αριδαία στην Δευτεροβάθμια , με αποτέλεσμα να τους αφαιρεθεί η προυπηρεσία του.
Τι να πω.... Αν στην περιοχή σου υπάρχουν χαφιέδες να προσεχεις :-\ :-\ :-\

gia se olus..oso afora to thema oromisthios ke frodistiro thelo na sas miliso gia tin prosopiki mu ebeiria ws "kammeni"..
me kalese i deyterovathmia mera deftera ke tin triti mu tilefonisan gia kataggelia eponimi apo ex mathitria mu pu apo emena perase italiki filologia eftixos ixa prolavei ke ixa paradosi tin adeia liturgeia mu ston diefthidi..i sinexeia????allaksa tin eponimia ke ton 2 frodistirion pu ixa agonas dromu ena frixtos xeimonas den mu edose kan ton xrono"i sinadelfisa mas"na skefto ti na kano..

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2009, 05:04:28 pm »
Ξεκίνα γράφοντας κανονικά ελληνικά.
Στη συνέχεια μπορείς να κάτσεις να σκεφτείς για ποιο λόγο θα έπρεπε να διορίσουν εσένα με 2 φροντιστήρια ξένων γλωσσών στη διάθεσή σου και όχι κάποιον άλλον που έτρεχε στη Ρόδο πχ για 4 ώρες μάθημα και έκανε δουλειές του ποδαριού για να ζήσει.

Αποσυνδεδεμένος iwanna10

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2009, 05:17:28 pm »
Ξεκίνα γράφοντας κανονικά ελληνικά.
Στη συνέχεια μπορείς να κάτσεις να σκεφτείς για ποιο λόγο θα έπρεπε να διορίσουν εσένα με 2 φροντιστήρια ξένων γλωσσών στη διάθεσή σου και όχι κάποιον άλλον που έτρεχε στη Ρόδο πχ για 4 ώρες μάθημα και έκανε δουλειές του ποδαριού για να ζήσει.
ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ,ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΟΠΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΣΩ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ/ΓΟΝΙΩΝ ΤΟ ΟΤΙ ΙΣΩΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ..ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182561
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 661
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)