0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εφόσον παλιότερα ο ΟΕΕΚ έβγαζε τα χρονοδιαγράμματα για τα Ιδιωτικά ΙΕΚ θα αφήσω εδώ τα προηγούμενα μηνύματα, αντί να τα μεταφέρω στο θέμα για τα Δημόσια ΙΕΚ. Ωστόσο, παρακαλώ σε αυτό το θέμα ας μείνουμε στη συζήτηση για τα Ιδιωτικά ΙΕΚ.Ευχαριστώ πολύ.
- Το ωρομίσθιο είναι σημαντικά χαμηλότερο από αυτό των δημοσίων ΙΕΚ
Παράθεση από: grtt στις Φεβρουαρίου 27, 2013, 02:00:14 pm- Το ωρομίσθιο είναι σημαντικά χαμηλότερο από αυτό των δημοσίων ΙΕΚακόμα και τώρα...;
Παράθεση από: dpa2006 στις Φεβρουαρίου 27, 2013, 03:14:00 pmΠαράθεση από: grtt στις Φεβρουαρίου 27, 2013, 02:00:14 pm- Το ωρομίσθιο είναι σημαντικά χαμηλότερο από αυτό των δημοσίων ΙΕΚακόμα και τώρα...;Εκεί που εργάζομαι είναι το μισό περίπου από τα Δ.ΙΕΚ, δεν μειώθηκε το ωρομίσθιο μόνο στα ΔΙΕΚ αλλά και στα ιδιωτικά με την πρόφαση ότι λόγω κρίσης έχουν μειωθεί οι εγγραφές καθώς και τα δίδακτρα...
Παράθεση από: grtt στις Φεβρουαρίου 27, 2013, 09:14:07 pmΠαράθεση από: dpa2006 στις Φεβρουαρίου 27, 2013, 03:14:00 pmΠαράθεση από: grtt στις Φεβρουαρίου 27, 2013, 02:00:14 pm- Το ωρομίσθιο είναι σημαντικά χαμηλότερο από αυτό των δημοσίων ΙΕΚακόμα και τώρα...;Εκεί που εργάζομαι είναι το μισό περίπου από τα Δ.ΙΕΚ, δεν μειώθηκε το ωρομίσθιο μόνο στα ΔΙΕΚ αλλά και στα ιδιωτικά με την πρόφαση ότι λόγω κρίσης έχουν μειωθεί οι εγγραφές καθώς και τα δίδακτρα...σωστά έχεις δίκιο,όσο λιγότεροι σπουδαστές τόσο χειροτερα...
Γεια σας,Έχω μια ερώτηση από φίλο που είδε τις ώρες του στο μάθημα που διδάσκει σε ιδιωτικό ΙΕΚ να μειώνονται στο μισό. Σε ερώτησή του γιατί συνέβη αυτό του απάντησαν ότι υπάρχει ΦΕΚ που βάζει ανώτατο όριο τις 20 ώρες ανά εκπαιδευτικό. Ισχύει κάτι τέτοιο? Γνωρίζει κανείς ποιο είναι αυτό το ΦΕΚ?ευχαριστώ
Εντάξει άμα έκανε 40 ώρες την εβδομάδα και βγάζει 2500-3000 το μήνα ας κάνει 20 δε πειράζει δε θα πάθει και κατάθλιψη νομίζω. Ας κάνει και κανένας άλλος καμμία ώρα.
Μάλλον αγνοείς σοβαρά τι τιμές παίζουν στην αγορά...16
Σε ιδιωτικό ΙΕΚ που ξέρω, αλλά φέτος -ή τουλάχιστον το τρέχον εξάμηνο- δε θα συνεργαστώ, αυτό το 2500 μάλλον πρέπει να το διαιρέσεις δια του τρία (μη σου πω και πιο λίγο...)