0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας το πουν και δημόσια να το μάθουμε όλοι.Δόξα το Θεό!!!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: Supreme στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 01:12:42 pmΑς το πουν και δημόσια να το μάθουμε όλοι.Δόξα το Θεό!!!!!!!!!!!!!!!!ειρωνικο ειναι αυτο;
Παράθεση από: epistimik στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 01:15:21 pmΠαράθεση από: Supreme στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 01:12:42 pmΑς το πουν και δημόσια να το μάθουμε όλοι.Δόξα το Θεό!!!!!!!!!!!!!!!!ειρωνικο ειναι αυτο;Δε ξέρω τί επαφή είχες με την ΠΔΣ αλλά νομίζω πως αυτό το πρόγραμμα περισσότερη ταλαιπωρία είναι παρά μας ωφελεί.Πέρα από το γεγονός ότι κάθε χρόνο μας πρήζουν με αυτή την πρόσθετη
Παράθεση από: Supreme στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 01:18:38 pmΠαράθεση από: epistimik στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 01:15:21 pmΠαράθεση από: Supreme στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 01:12:42 pmΑς το πουν και δημόσια να το μάθουμε όλοι.Δόξα το Θεό!!!!!!!!!!!!!!!!ειρωνικο ειναι αυτο;Δε ξέρω τί επαφή είχες με την ΠΔΣ αλλά νομίζω πως αυτό το πρόγραμμα περισσότερη ταλαιπωρία είναι παρά μας ωφελεί.Πέρα από το γεγονός ότι κάθε χρόνο μας πρήζουν με αυτή την πρόσθετηΑπ' όσο ξέρω δε σε υποχρεώνει κανείς να πάρεις ώρες Π.Δ.Σ., ίσα ίσα πολλοί πάνε και γλύφουν ώρες ολόκληρες για να πάρουν κάνα 2ωρο παραπάνω. Οπότε αν δε σου αρέσει πολύ απλά μην πάρεις. Μακάρι πάντως φέτος να πάρουν αξιοκρατικά από το πίνακα (μιας και είμαι πολύ ψηλά στην περιφέρεια μου !!!).
Ωραία πιπίλα η αξιοκρατία, αλλά τι να κάνουμε, δεν τους βολεύει. Έλεος πια με την ισοπέδωση στο επάγγελμα του εκπαιδευιτκού.