0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: epapan στις Σεπτεμβρίου 08, 2009, 11:51:19 pmΑν εκλεγεί Νέα Κυβέρνηση, κατά πάσα πιθανότητα η ύλη θα αλλάξει !!ΠαιδιάΌ,τι και να γίίνειΌποια κυβέρνηση και να αναλάβειΟ Κιτσαράς έχει στοιχειώσει τον ΑΣΕΠ Νηπιαγωγών
Αν εκλεγεί Νέα Κυβέρνηση, κατά πάσα πιθανότητα η ύλη θα αλλάξει !!
Παράθεση από: epapan στις Σεπτεμβρίου 08, 2009, 11:51:19 pmΑν εκλεγεί Νέα Κυβέρνηση, κατά πάσα πιθανότητα η ύλη θα αλλάξει !!ΠαιδιάΌ,τι και να γίνειΌποια κυβέρνηση και να αναλάβειΟ Κιτσαράς έχει στοιχειώσει τον ΑΣΕΠ Νηπιαγωγών
λέτε αν αλλάξει η κυβέρνηση να κάνει πολλές προσλήψεις μέχρι τον επόμενο ασεπ?
Παράθεση από: gogapina στις Σεπτεμβρίου 08, 2009, 11:56:19 pmλέτε αν αλλάξει η κυβέρνηση να κάνει πολλές προσλήψεις μέχρι τον επόμενο ασεπ?Αν αλλάξει η κυβέρνηση τότε είναι που θα χάσετε τον μπούσουλα με τις νέες μεθόδους νέες ύλες κλπΑλλά δεν ξέρεις όμως, καμιά φορά μπορεί να είναι και για καλό σας, γιατί Ο Γιωργάκης για να μάθει ελληνικά σίγουρα θα χρειαστεί να ξεκινήσει από το νηπιαγωγείο, οπότε θα έχουμε καινούργιες εγγραφές
Παράθεση από: paraxenos στις Σεπτεμβρίου 10, 2009, 11:20:45 pmΠαράθεση από: gogapina στις Σεπτεμβρίου 08, 2009, 11:56:19 pmλέτε αν αλλάξει η κυβέρνηση να κάνει πολλές προσλήψεις μέχρι τον επόμενο ασεπ?Αν αλλάξει η κυβέρνηση τότε είναι που θα χάσετε τον μπούσουλα με τις νέες μεθόδους νέες ύλες κλπΑλλά δεν ξέρεις όμως, καμιά φορά μπορεί να είναι και για καλό σας, γιατί Ο Γιωργάκης για να μάθει ελληνικά σίγουρα θα χρειαστεί να ξεκινήσει από το νηπιαγωγείο, οπότε θα έχουμε καινούργιες εγγραφές Ναι τους είδαμε και αυτούς που μιλούν τα ελληνικά φαρσί και διδάσκουν(τάχα μου) και σε πανεπιστήμιο εξωτερικού(βλέπε Κωστάκης).Φτάνουν τα λόγια.Χορτάσαμε.Έργα θέλουμε και δεν χρειάζεται ευγλωτία για να γίνουν.Λίγο μεράκι,λίγη μπέσα και λίγο φιλότιμο.
Σημερα που πήγα πρωτη μέρα στον αγιασμό το γιο μου,η διευθύντρια του νηπιαγωγείου, μου είπε ότι τα κενά είναι τεράστια, δεν μπορουν να λειτουργήσουν και ήταν πεπεισμένη ότι χρειάζονται σίγουρα 1000 ακόμα.Δεν υπάρχουν δασκάλες για τα ολοήμερα...όσο για προνήπια,εννοείται,ούτε για δείγμα..Αυτή την πληροφόρηση,ειχα από μια σπουδαία πραγματικά νηπιαγωγο,που ο λόγος της σήμερα πραγματικά με συγκίνησε..Αντε και στα δικά μας οι ελευθερες...
Μαρια 25Με το χιουμορ πως τα πάτε;;καλάααααααααα;;