0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οκ εγω θα το ψαξω απο Δευτερα λοιπον με τους συλλογους γονεων να δω τι ειναι διατεθειμενοι να κανουν και σας ενημερωνω .συμφωνειτε να το αναλαβω?περιμενω απαντηση...
Παράθεση από: dimitra68 στις Σεπτεμβρίου 05, 2009, 02:12:33 pmοκ εγω θα το ψαξω απο Δευτερα λοιπον με τους συλλογους γονεων να δω τι ειναι διατεθειμενοι να κανουν και σας ενημερωνω .συμφωνειτε να το αναλαβω?περιμενω απαντηση...ΕΝΟΕΙΤΑΙ!εννοειται!!και οτι χρειαστεις ειμαστε μαζι σου!!!εμαθα απο μονιμη συναδελφο στην λακωνια οτι υπαρχουν παρα πολλα κενα...πρεπει κατι να κανουμε δραστικο..να το παλεψουμε!!!
Παράθεση από: Μαρία_25 στις Σεπτεμβρίου 05, 2009, 02:20:12 pmΠαράθεση από: dimitra68 στις Σεπτεμβρίου 05, 2009, 02:12:33 pmοκ εγω θα το ψαξω απο Δευτερα λοιπον με τους συλλογους γονεων να δω τι ειναι διατεθειμενοι να κανουν και σας ενημερωνω .συμφωνειτε να το αναλαβω?περιμενω απαντηση...ΕΝΟΕΙΤΑΙ!εννοειται!!και οτι χρειαστεις ειμαστε μαζι σου!!!εμαθα απο μονιμη συναδελφο στην λακωνια οτι υπαρχουν παρα πολλα κενα...πρεπει κατι να κανουμε δραστικο..να το παλεψουμε!!!Κορίτσια πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας!!!!Δεν παέι άλλο όλο αυτό!!!Είναι αδιανόητο να υπάρχουν τόσα κενά και να προσπαθούν να καλύψουν τις τρύπες με φάσεις-ψίχουλα!!!Θα στείλω και γω e-mail σε κανάλια και εφημερίδες!!Αν ενωθούμε όλες κάτι θα καταφέρουμε!!!Με σταυρωμένα χέρια δε γίνεται τίποτα!!!
Γ ΦΑΣΗ: 15 ΣΕΠΤΕΜ