0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα χαιβάνια είμαστε εμείς που τους ψηφίζουμε.Δεν βγήκαν μόνοι τους.7,500 ευρώ επί 300 βουλευτές =2,250,000Είναι ασύληπτο!Και έπειτα υπάρχει κρίση και μειώνουνε τους διορισμούς!Μειώστε τα δικά σας έσοδα άχρηστοι που ζείτε παρασιτικά εις βάρος της κοινωνίαςΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
Παράθεση από: Μαρία_25 στις Σεπτεμβρίου 08, 2009, 12:23:56 pmΤα χαιβάνια είμαστε εμείς που τους ψηφίζουμε.Δεν βγήκαν μόνοι τους.7,500 ευρώ επί 300 βουλευτές =2,250,000Είναι ασύληπτο!Και έπειτα υπάρχει κρίση και μειώνουνε τους διορισμούς!Μειώστε τα δικά σας έσοδα άχρηστοι που ζείτε παρασιτικά εις βάρος της κοινωνίαςΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣΤόσα τους χρειάζονται για να κατέβουν στις εκλογές? Γιατί αν δεν τους φτάνουν να τσοντάρουμε και εμείς !Α Ι Σ Χ Ο Σ
Εγώ να δεις elenaV τι εμπειρία είχα!Δύο μέρες δούλεψα σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο και την τριτη παραιτήθηκα με αυτά που είδα εκεί μέσα.Ούτε λεφτά ζήτησα ούτε τίποτα.Δεν άντεχα να βλέπω να βασανίζουν τα παιδιά και μετά να το παίζω χαρούμενη στους γονείς.Δε μπορούσα να τους κοιτάξω στα μάτια.Ντρεπόμουν.Τα παιδιά τους ζούσαν ένα μαρτύριο εκεί μέσα και εγώ έπρεπε να υποκρίνομαι.Λατρεύω τα παιδιά και πονάει η ψυχή μου όταν βλέπω να τα χτυπούν και να μην τους δίνουν σημασία.Από τότε ούτε που θέλω να δουλέψω πάλι σε ιδιωτικό.Περιμένω με λαχτάρα να αναλάβω μία τάξη και να δώσω στους μπόμπιρες ότι περισσότερο μπορω από τις γνώσεις που έχω και κυρίως ΑΓΑΠΗ.Διάβασα πολύ για τον ασεπ και ελπίζω τουλάχιστον του χρόνου να μπω αναπληρώτρια για να μη βρεθώ στην ανάγκη τους πάλι.Το επάγγελμά μας θεωρείταιι λειτούργημα και όχι οίκος χρήματος εκμεταλλεύοντας αθώες ψυχές.
Παράθεση από: mariannarhga στις Σεπτεμβρίου 08, 2009, 01:00:10 pmΕγώ να δεις elenaV τι εμπειρία είχα!Δύο μέρες δούλεψα σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο και την τριτη παραιτήθηκα με αυτά που είδα εκεί μέσα.Ούτε λεφτά ζήτησα ούτε τίποτα.Δεν άντεχα να βλέπω να βασανίζουν τα παιδιά και μετά να το παίζω χαρούμενη στους γονείς.Δε μπορούσα να τους κοιτάξω στα μάτια.Ντρεπόμουν.Τα παιδιά τους ζούσαν ένα μαρτύριο εκεί μέσα και εγώ έπρεπε να υποκρίνομαι.Λατρεύω τα παιδιά και πονάει η ψυχή μου όταν βλέπω να τα χτυπούν και να μην τους δίνουν σημασία.Από τότε ούτε που θέλω να δουλέψω πάλι σε ιδιωτικό.Περιμένω με λαχτάρα να αναλάβω μία τάξη και να δώσω στους μπόμπιρες ότι περισσότερο μπορω από τις γνώσεις που έχω και κυρίως ΑΓΑΠΗ.Διάβασα πολύ για τον ασεπ και ελπίζω τουλάχιστον του χρόνου να μπω αναπληρώτρια για να μη βρεθώ στην ανάγκη τους πάλι.Το επάγγελμά μας θεωρείταιι λειτούργημα και όχι οίκος χρήματος εκμεταλλεύοντας αθώες ψυχές.ακριβως το ιδιο επαθα κι εγω..παραιτηθηκα για να μην βλεπω αυτες τις αθωες ψυχουλες να γινονται αντικειμενο εκμεταλλευσης μιας αμορφωτης,απολιτιστης,ανικανης επιχειρηματιας που με τα λεφτα του μπαμπα εχτισε ενα νηπιαγωγειο και θεωρησε οτι εγινε παιδαγωγος..αυτος ηταν και ενας λογος παραπανω που τα εδωσα ολα σε αυτον τον ασεπ γαι να προσφερω στα παιδια αγαπη και αγωγη που πηγαζει απο ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ..!!!
Παράθεση από: elenaV στις Σεπτεμβρίου 08, 2009, 01:08:47 pmΠαράθεση από: mariannarhga στις Σεπτεμβρίου 08, 2009, 01:00:10 pmΕγώ να δεις elenaV τι εμπειρία είχα!Δύο μέρες δούλεψα σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο και την τριτη παραιτήθηκα με αυτά που είδα εκεί μέσα.Ούτε λεφτά ζήτησα ούτε τίποτα.Δεν άντεχα να βλέπω να βασανίζουν τα παιδιά και μετά να το παίζω χαρούμενη στους γονείς.Δε μπορούσα να τους κοιτάξω στα μάτια.Ντρεπόμουν.Τα παιδιά τους ζούσαν ένα μαρτύριο εκεί μέσα και εγώ έπρεπε να υποκρίνομαι.Λατρεύω τα παιδιά και πονάει η ψυχή μου όταν βλέπω να τα χτυπούν και να μην τους δίνουν σημασία.Από τότε ούτε που θέλω να δουλέψω πάλι σε ιδιωτικό.Περιμένω με λαχτάρα να αναλάβω μία τάξη και να δώσω στους μπόμπιρες ότι περισσότερο μπορω από τις γνώσεις που έχω και κυρίως ΑΓΑΠΗ.Διάβασα πολύ για τον ασεπ και ελπίζω τουλάχιστον του χρόνου να μπω αναπληρώτρια για να μη βρεθώ στην ανάγκη τους πάλι.Το επάγγελμά μας θεωρείταιι λειτούργημα και όχι οίκος χρήματος εκμεταλλεύοντας αθώες ψυχές.ακριβως το ιδιο επαθα κι εγω..παραιτηθηκα για να μην βλεπω αυτες τις αθωες ψυχουλες να γινονται αντικειμενο εκμεταλλευσης μιας αμορφωτης,απολιτιστης,ανικανης επιχειρηματιας που με τα λεφτα του μπαμπα εχτισε ενα νηπιαγωγειο και θεωρησε οτι εγινε παιδαγωγος..αυτος ηταν και ενας λογος παραπανω που τα εδωσα ολα σε αυτον τον ασεπ γαι να προσφερω στα παιδια αγαπη και αγωγη που πηγαζει απο ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ..!!!Καλή επιτυχία elenaV.Εύχομαι ό,τι καλύτερο!!Θα ναι πολύ τυχερά τα παιδάκια που θα σ έχουν νηπιαγωγό!!Είμαι βέβαιη γι αυτό.