0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Please, διαφωτίστε με λίγο:με 21 μόρια περίπου πότε "πάει" η αναπλήρωση; Φέτος ,του χρόνου ή ποτέ;;;;;
Καλό θα είναι να βγουν πρώτα οι αναπληρωτές ειδικής αγωγής για να αδειάσει λίγο ο πίνακας και να παίρνουν σιγά σιγά και οι συνάδελφοι που είναι κάπως πιο πίσω στη σειρά κατάταξης.
παντως η μητερα μου που ρωτησε στο νομο αιτωλοακαρνανιας ενα γνωστο της στην πρωτοβαθμια, της ειπε οτι η τριτη φαση θα γινει πριν τις εκλογες και νομιζω της ειπε μεχρι παρασκευη και οτι στο συνολο ολες οι πρωτοβαθμιες εχουν ζητησει 2.200 πιστωσεις για αναπληρωτες νηπιαγωγους, δηλαδη τοσοι χρειαζονται για φετος και επιπλεον ειπε αυτος οτι συνηθως παιρνουν λιγο παρακατω οχι πολυ! με καθε επιφυλαξη αυτα που λεω! ετσι ειπε αυτος! μακαρι να ισχυουν!!!
γειά σας, συνάδελφοι.είμαι νέα στο site και θα ήθελα μια βοήθεια.γιατί μετά την β'φάση η θέση μου στον ενιαίο πίνακα παρέμεινε ίδια?
δηλαδή απο την θέση που ήμουν μετά την α' φασή θα βγάλω τους 317 της β' φασης και αυτή ειναι η σειρά μου?
Παράθεση από: zoi83 στις Σεπτεμβρίου 09, 2009, 03:20:12 pmπαντως η μητερα μου που ρωτησε στο νομο αιτωλοακαρνανιας ενα γνωστο της στην πρωτοβαθμια, της ειπε οτι η τριτη φαση θα γινει πριν τις εκλογες και νομιζω της ειπε μεχρι παρασκευη και οτι στο συνολο ολες οι πρωτοβαθμιες εχουν ζητησει 2.200 πιστωσεις για αναπληρωτες νηπιαγωγους, δηλαδη τοσοι χρειαζονται για φετος και επιπλεον ειπε αυτος οτι συνηθως παιρνουν λιγο παρακατω οχι πολυ! με καθε επιφυλαξη αυτα που λεω! ετσι ειπε αυτος! μακαρι να ισχυουν!!!2.200 επιπλεον απο αυτους που εχουν ηδη καλεσει ή συνολικά ολη την χρονιά?
Παράθεση από: plits στις Σεπτεμβρίου 09, 2009, 05:02:35 pmPlease, διαφωτίστε με λίγο:με 21 μόρια περίπου πότε "πάει" η αναπλήρωση; Φέτος ,του χρόνου ή ποτέ;;;;;κοιτα σιγουρα θα πρεπει να γραψεις καλα στον επομενο ασεπ.σκεψου οτι του χρονου αλλοι θα ανεβουν πιο ψηλα λογω των μοριων προυπηρεσιας τους.