0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάποια κενά από αυτά που παρουσιάζονται νομίζω πως έχουν καλυφθεί από τη β φάση.π.χ στο νομό μου παρουσιάζονται 30 κενά ενώ έχουν καλυφθεί τα 5 από τη β φάση και τα πραγματικά είναι 25.Δηλ. ας πούμε ότι πρέπει να είναι 17% λιγότερα ή περίπου 890.
παιδια καλησπερα. το απογευμα εμαθα μεσω μιας φιλης που η μητερα της δουλευει στο υπουργειο οτι εχει προγραμματιστει φαση αναπληρωτων για πρωτοβαθμια και δευτεροβαθμια για τισ 10/9 ή για τις 11/9 εφοσον πηραν σημερα την εγκριση και οτι τα ονοματα των αναπληρωτων ειναι ηδη τακτοποιημενα και απλα πρεπει να αναρτηθουν. το πιθανοτερο μου ειπε ειναι για αυριο το μεσημερι.αυτο εμαθα και σας το λεω!υπομονη και θα δουμε!
δεν εχει μαθει αριθμο αλλα αυτη η φαση θα ειναι μεγαλυτερη μονο αυτο μου ειπε. εγω ειμαι στη δευτεροβαθμια αλλα εμαθα και για πρωτοβαθμια.δεν γνωριζω κατι αλλο.θα μαθω και το πρωι ποτε θα βγει και θα σας πω.παντως μου τονισε να εχω το νου μου αυριο.
γλυκειά μου ανθή εγώ έχω δώσει 2 φορές ΑΣΕΠ και θεωρούσα ότι με 25 περίπου μόρια που έχω περνάω φέτος... τώρα αναρωτιέμαι κ για του χρόνου αν περνάω. μακάρι να καλυφθούν τα κενά αυτά που έχουν ανακοινωθεί!!!
Παράθεση από: gogapina στις Σεπτεμβρίου 10, 2009, 12:15:03 amγλυκειά μου ανθή εγώ έχω δώσει 2 φορές ΑΣΕΠ και θεωρούσα ότι με 25 περίπου μόρια που έχω περνάω φέτος... τώρα αναρωτιέμαι κ για του χρόνου αν περνάω. μακάρι να καλυφθούν τα κενά αυτά που έχουν ανακοινωθεί!!! Κορίτσια μη σκάτε και πολύ... Τα πιο απίθανα πράγματα συμβαίνουν εκεί που δεν το περιμένεις... Όπως έλεγε πριν λίγες μέρες εδώ μέσα η Effie (γνωστή για τη θετική της αύρα ), όταν κλείνει μια πόρτα, ανοίγει κάπου παραδίπλα ένα παράθυρο... (βλ. http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=14779.150 )