0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ρε παιδι μου οπως τον βλεπω ετσι να λειτουργει,να βγαινει με τοση ανεση και να λεει με τοση αυθαδεια οτι τα σχολεια ειναι ετοιμα και πως αντιλαμβανεται τους πολιτικους του αντιπαλους οτι για λογους σκοπιμοτητας,μιλανε για τα χιλιαδες κενα,μου'χει ταραξει το νευρικο συστημα με το στυλακι του,μ'αυτο το συγκαταβατικο χαμογελο που υποννοει εγω θα σας φαω συνδικαλιστακια μου κι οχι εσεις εμενα,ειλικρινα δε νομιζω να'χει περασει υπουργος παιδειας τοσο αδιαφορος για την πραγματικη εικονα των σχολειων και για την τυχη των παιδιων...τσιγκουνευεται και δεν κανει προσληψεις ο χωριαταρος αντε που του δωσανε υπουργειο,κιολας του χλεχλε γιατι ειναι πιο "επικοινωνιακος και πιο διπλωματης απ΄τον προκατοχο του"!χ..στηκε για την παιδεια ο παπ...ρης,για την παρτη του και το κομμα που τον ταιζει νοιαζεται τοσο προκλητικα ομως κανεις αλλος...καηκες κακομοιρα Ελλαδα με κατι τετοια βουτυροχλεχλεδακια στο τιμονι σου...
Καλησπέρα!!!Είμαι απίστευτα εκνευρισμένη μετά από αυτό που διάβασα στο essos.Eίναι ντροπή τους.Μα καλά κλείνουν τα σχολεία για να μην προσλάβουν αναπληρωτές?Τι να πω???ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!Έστειλα την ανακοίνωση του essos σε ολες τις εφημερίδες.Αυτό πρέπει να μαθευτεί και να γίνει φασαρία.Αντί να φτιάξουν καινούρια νηπιαγωγεία κλέινουνι κι αυτά που υπάρχουν??ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!