0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα και απο εμενα.λοιπον..κοριτσια μια ερωτηση αυτο που ειπε η γραμματεας του υπεπθ οτι θα καλυφθουν το 100% των κενων δηλαδη δεν θα βγει αλλη φαση????απογοητευση..εγω ειμαι 849 τωρα ...να μην ελπιζω τιποτε?
EFFIE ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ
Όσο αργούνε μήπως αυξάνεται ο αριθμός; Αν είναι έτσι ας αργήσουν ακόμη 3 μέρες κι ας είμαι στο 100 και κατι .
σε λίγο η αγωνια μας τελειωνει...αυτο ειπαν απο το υπουργείο...οποτε το τελευταίο που εχω να πω είναι καλα αποτελεσματα κοριτσια και συζυγοι κοριτσιων, καλη τοποθετηση και καλη σχολικη χρονια!!!
Παράθεση από: sofaki!!! στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 03:02:04 pmκαλησπερα και απο εμενα.λοιπον..κοριτσια μια ερωτηση αυτο που ειπε η γραμματεας του υπεπθ οτι θα καλυφθουν το 100% των κενων δηλαδη δεν θα βγει αλλη φαση????απογοητευση..εγω ειμαι 849 τωρα ...να μην ελπιζω τιποτε?δεν υπαρχει περιπτωση να μν βγει αλλη.απλα οσο παει μικραινει ο αριθμος.μεχρι κ ιουνιο εχω ακουσει να παιρνουν
Και τι ήθελε να πει η ποιήτρια; Αυτά που δημοσίευσε η ΔΟΕ κενά δεν ήταν; ή τα καλύτερα νηπιαγωγεία ever και μπερδεύτηκα;