0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: angelika στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 03:31:56 pmEffie, Xionath, arietta, lastmoican, foton, sophia pap, paschalist, Dimitra, georgina.ts., runaway, Janela, termar, και σε όποιον άλλο είδε το όνομά του....Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α ! ! ! !ευχαριστώ πολύ κομοτηνή ήθελα αλλα και για έβρο δεν λέω όχι
Effie, Xionath, arietta, lastmoican, foton, sophia pap, paschalist, Dimitra, georgina.ts., runaway, Janela, termar, και σε όποιον άλλο είδε το όνομά του....Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α ! ! ! !
Παράθεση από: Termar στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 03:59:12 pmΠαράθεση από: angelika στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 03:31:56 pmEffie, Xionath, arietta, lastmoican, foton, sophia pap, paschalist, Dimitra, georgina.ts., runaway, Janela, termar, και σε όποιον άλλο είδε το όνομά του....Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α ! ! ! !ευχαριστώ πολύ κομοτηνή ήθελα αλλα και για έβρο δεν λέω όχιΝομίζω στα Πομακοχώριαεγω παω κομοτηνη. εχεις υποψιν σου που εχει κενα εκει??
Παράθεση από: sophia_pap στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 04:14:28 pmΠαράθεση από: Termar στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 03:59:12 pmΠαράθεση από: angelika στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 03:31:56 pmEffie, Xionath, arietta, lastmoican, foton, sophia pap, paschalist, Dimitra, georgina.ts., runaway, Janela, termar, και σε όποιον άλλο είδε το όνομά του....Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α ! ! ! !ευχαριστώ πολύ κομοτηνή ήθελα αλλα και για έβρο δεν λέω όχιΣοφία σου ήρθε το πμ;Νομίζω στα Πομακοχώριαεγω παω κομοτηνη. εχεις υποψιν σου που εχει κενα εκει??
Παράθεση από: Termar στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 03:59:12 pmΠαράθεση από: angelika στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 03:31:56 pmEffie, Xionath, arietta, lastmoican, foton, sophia pap, paschalist, Dimitra, georgina.ts., runaway, Janela, termar, και σε όποιον άλλο είδε το όνομά του....Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α ! ! ! !ευχαριστώ πολύ κομοτηνή ήθελα αλλα και για έβρο δεν λέω όχιΣοφία σου ήρθε το πμ;Νομίζω στα Πομακοχώριαεγω παω κομοτηνη. εχεις υποψιν σου που εχει κενα εκει??
Γεια σας παιδιά!Συγχαρητήρια σε όσους τοποθετήθηκαν και υπομονή στους υπόλοιπους!Εγώ είμαι από κλάδο της δευτεροβάθμιας και ήθελα να ρωτήσω τα παιδιά που τοποθετήθηκαν Αθήνα, Πειραιά, γενικά οπουδήποτε Αττική για το εξής: Παιδιά, εσείς είχατε δηλώσει μόνο τις συγκεκριμένες περιοχές, ή όλη την Ελλάδα?Γενικά, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι: αν π.χ, κάποιος έχει δηλώσει ως πρώτες προτιμήσεις Αθήνα, Αττική, Πειραιά και κατόπιν αποδέχεται κι οπουδήποτε στην Ελλάδα, αν υποθέσουμε ότι είναι στην πρώτη 20άδα στον πίνακα, θα πάει εκεί που επιθυμεί, ή θα τον στείλουν αυτόν - καθότι διαθέσιμος- μακριά από το σπίτι του κι άλλους, που είναι ίσως πιο κάτω στη λίστα, θα τους στείλουν Αθήνα επειδή μόνο αυτό είχαν δηλώσει?Πως γίνεται? Ξέρει κάποιος να μου πει?Ευχαριστώ πολύ
Παράθεση από: italikoulis στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 04:18:51 pmΓεια σας παιδιά!Συγχαρητήρια σε όσους τοποθετήθηκαν και υπομονή στους υπόλοιπους!Εγώ είμαι από κλάδο της δευτεροβάθμιας και ήθελα να ρωτήσω τα παιδιά που τοποθετήθηκαν Αθήνα, Πειραιά, γενικά οπουδήποτε Αττική για το εξής: Παιδιά, εσείς είχατε δηλώσει μόνο τις συγκεκριμένες περιοχές, ή όλη την Ελλάδα?Γενικά, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι: αν π.χ, κάποιος έχει δηλώσει ως πρώτες προτιμήσεις Αθήνα, Αττική, Πειραιά και κατόπιν αποδέχεται κι οπουδήποτε στην Ελλάδα, αν υποθέσουμε ότι είναι στην πρώτη 20άδα στον πίνακα, θα πάει εκεί που επιθυμεί, ή θα τον στείλουν αυτόν - καθότι διαθέσιμος- μακριά από το σπίτι του κι άλλους, που είναι ίσως πιο κάτω στη λίστα, θα τους στείλουν Αθήνα επειδή μόνο αυτό είχαν δηλώσει?Πως γίνεται? Ξέρει κάποιος να μου πει?Ευχαριστώ πολύΕγώ είχα 30 προτιμήσεις ΣΥΝ το κουτάκι που λέει οπουδήποτε στην Ελλάδα και πήγα στην 9η προτίμησή μου, στη Δυτική Αττική.