0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Effie στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 04:36:22 pmΠαράθεση από: italikoulis στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 04:18:51 pmΓεια σας παιδιά!Συγχαρητήρια σε όσους τοποθετήθηκαν και υπομονή στους υπόλοιπους!Εγώ είμαι από κλάδο της δευτεροβάθμιας και ήθελα να ρωτήσω τα παιδιά που τοποθετήθηκαν Αθήνα, Πειραιά, γενικά οπουδήποτε Αττική για το εξής: Παιδιά, εσείς είχατε δηλώσει μόνο τις συγκεκριμένες περιοχές, ή όλη την Ελλάδα?Γενικά, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι: αν π.χ, κάποιος έχει δηλώσει ως πρώτες προτιμήσεις Αθήνα, Αττική, Πειραιά και κατόπιν αποδέχεται κι οπουδήποτε στην Ελλάδα, αν υποθέσουμε ότι είναι στην πρώτη 20άδα στον πίνακα, θα πάει εκεί που επιθυμεί, ή θα τον στείλουν αυτόν - καθότι διαθέσιμος- μακριά από το σπίτι του κι άλλους, που είναι ίσως πιο κάτω στη λίστα, θα τους στείλουν Αθήνα επειδή μόνο αυτό είχαν δηλώσει?Πως γίνεται? Ξέρει κάποιος να μου πει?Ευχαριστώ πολύΕγώ είχα 30 προτιμήσεις ΣΥΝ το κουτάκι που λέει οπουδήποτε στην Ελλάδα και πήγα στην 9η προτίμησή μου, στη Δυτική Αττική. Σε ευχαριστώ πολύ Effie! Κι αν γιορτάζεις αυτό το μήνα π.χ. στις 20, ή στις 25 σου εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
Παράθεση από: italikoulis στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 04:18:51 pmΓεια σας παιδιά!Συγχαρητήρια σε όσους τοποθετήθηκαν και υπομονή στους υπόλοιπους!Εγώ είμαι από κλάδο της δευτεροβάθμιας και ήθελα να ρωτήσω τα παιδιά που τοποθετήθηκαν Αθήνα, Πειραιά, γενικά οπουδήποτε Αττική για το εξής: Παιδιά, εσείς είχατε δηλώσει μόνο τις συγκεκριμένες περιοχές, ή όλη την Ελλάδα?Γενικά, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι: αν π.χ, κάποιος έχει δηλώσει ως πρώτες προτιμήσεις Αθήνα, Αττική, Πειραιά και κατόπιν αποδέχεται κι οπουδήποτε στην Ελλάδα, αν υποθέσουμε ότι είναι στην πρώτη 20άδα στον πίνακα, θα πάει εκεί που επιθυμεί, ή θα τον στείλουν αυτόν - καθότι διαθέσιμος- μακριά από το σπίτι του κι άλλους, που είναι ίσως πιο κάτω στη λίστα, θα τους στείλουν Αθήνα επειδή μόνο αυτό είχαν δηλώσει?Πως γίνεται? Ξέρει κάποιος να μου πει?Ευχαριστώ πολύΕγώ είχα 30 προτιμήσεις ΣΥΝ το κουτάκι που λέει οπουδήποτε στην Ελλάδα και πήγα στην 9η προτίμησή μου, στη Δυτική Αττική.
Γεια σας παιδιά!Συγχαρητήρια σε όσους τοποθετήθηκαν και υπομονή στους υπόλοιπους!Εγώ είμαι από κλάδο της δευτεροβάθμιας και ήθελα να ρωτήσω τα παιδιά που τοποθετήθηκαν Αθήνα, Πειραιά, γενικά οπουδήποτε Αττική για το εξής: Παιδιά, εσείς είχατε δηλώσει μόνο τις συγκεκριμένες περιοχές, ή όλη την Ελλάδα?Γενικά, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι: αν π.χ, κάποιος έχει δηλώσει ως πρώτες προτιμήσεις Αθήνα, Αττική, Πειραιά και κατόπιν αποδέχεται κι οπουδήποτε στην Ελλάδα, αν υποθέσουμε ότι είναι στην πρώτη 20άδα στον πίνακα, θα πάει εκεί που επιθυμεί, ή θα τον στείλουν αυτόν - καθότι διαθέσιμος- μακριά από το σπίτι του κι άλλους, που είναι ίσως πιο κάτω στη λίστα, θα τους στείλουν Αθήνα επειδή μόνο αυτό είχαν δηλώσει?Πως γίνεται? Ξέρει κάποιος να μου πει?Ευχαριστώ πολύ
Για β Πειραια που παρουσιαζομαστε?
βρε παιδια με πηρανε γ πειραια και δεν ξερω την τυφλα μου..ειναι νησακια αλλα αυριο που θα παρουσιαστω???σας παρακαλω οποιοσ γνωριζει να μου απαντησει
Ποιος ρώτησε για Ανατολική Αττική;;;;Ας κοιτάξει εδώhttp://dipe-anatol.att.sch.gr/