0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κακως παραμενουν προσωρινοι. οπως λες οι ενστασεις τελειωσαν. οι νεες ενστασεις ειναι μονο για braille-νοηματικη. πρεπει να τους κανουν τελικους και να αρχισουν να καλουν επιτελους. ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εμένα η υπομονή μου έχει εξαντληθεί!!! Αν μέχρι την Παρασκευή δε γίνει τίποτα θα πάω μόνος μου στο Υπουργείο και θα τη στήσω απ' έξω!!Όποιοι μένουν στην Αθήνα και δε βαριούνται ας ακολουθήσουν!
Παράθεση από: Anubis στις Σεπτεμβρίου 15, 2009, 01:48:06 pmΕμένα η υπομονή μου έχει εξαντληθεί!!! Αν μέχρι την Παρασκευή δε γίνει τίποτα θα πάω μόνος μου στο Υπουργείο και θα τη στήσω απ' έξω!!Όποιοι μένουν στην Αθήνα και δε βαριούνται ας ακολουθήσουν! λες να μας δώσουν σημασία;;;πάντως ερχομαι και εγω...άλλοι εθελοντές;;;
Παρουσα!! εννοειτε οτι ειμαι και εγω μεσα!
Αν γνωρίζει κάποιος να μας πει για τη σημερινή πρόσληψη των 600 αναπληρωτών ΠΕ 11 σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή, πρόκειται για περισσότερα άτομα ή όχι;
Παράθεση από: spapioan στις Σεπτεμβρίου 15, 2009, 12:44:16 pmκακως παραμενουν προσωρινοι. οπως λες οι ενστασεις τελειωσαν. οι νεες ενστασεις ειναι μονο για braille-νοηματικη. πρεπει να τους κανουν τελικους και να αρχισουν να καλουν επιτελους. ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν έχουν αναρτηθεί οι οριστικοί πίνακες ακόμα!!! Πώς θα γίνουν προσλήψεις;;; Σύμφωνα, με τα λεγόμενα των υπαλλήλων στη διεύθυνση ειδικής αγωγής, την Πέμπτη θα αναρτηθούν οι οριστικοί πίνακες... και μετάαααααααααα θα γίνουν οι προσλήψεις! Και αν ισχύσει το καθεστώς των 2 φάσεων, τότε για τη