0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διέπεσαι πάντως από πνεύμα δημοκρατικότητας, καταλαβαίνω αυτά που μου γράφεις, αλλα δυστυχώς δεν συμφωνώ. Λυπήσου τον εαυτό σου πρώτα και όχι εμένα επειδή έχω διαφορετικές απόψεις που μάλλον ενοχλούν.
Χα, χα, χα απορώ πως σκέφτηκες να γράψεις ότι τάχα εγώ νόμισα ότι επειδή έχει τίτλο γενική διδακτική ότι απευθύνεται σε όλους:;Για να σε διαφωτίσω λίγο στο τι είναι γενική διδακτική (γιατί με αυτά που λες με αφήνεις άφωνο) θα σου αναφέρω τα εξής...
Εφόσον είσαι κάποιος τρανός ή γνωστός, πες μας δημόσια ποιος είσαι, αλλιώς σε θεωρώ ως ανώνυμο άνθρωπο. Ακόμα και καθηγητής σε πανεπιστήμιο να είσαι ή και υπουργός, η ιδιότητά σου δεν μου λέει κάτι, μιας και κρίνεσαι από τα επιχειρήματα που μου παραθέτεις και όχι από μια υποτιθέμενη ιδιότητα που δεν μπορείς να αποδείξεις.
Σου είπα ποιος είναι ο ρόλος των μεταπτυχιακών των σοβαρών, το ότι έχουν πρακτική δεν λέει τίποτα.
αν κανεις μεταπτυχιακο στις επιστημες της αγωγης σε πανεπιστημιο του εξωτερικου παινεις την παιδαγωγικη επαρκεια????εχω αρχισει κ χανω τις ελπιδες μου για ελλαδα:(
menmas, αυτό που ρώτησε για τα μεταπτυχιακά στις επιστήμες της αγωγής του Τομέα Παιδαγωγικής ΦΠΨ φυσικά και ισχύει, ακόμα και για τεχνικές ειδικότητες.
Ευχαριστώ για την απάντηση σου.1. Αν κάνω μεταπτυχιακό σε τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης θα μπορώ να διδάξω πληροφορική μόνο (εφόσον έχω το πτυχίο Πληροφορικής ΤΕΙ) ή και τα υπόλοιπα μαθήματα? Μήπως πρέπει να βρω κάποιο μεταπτυχιακό που να είναι για παράδειγμα Διδακτική της Πληροφορικής? (π.χ. Το μεταπτυχιακό της Ρόδου)2. Επίσης, το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο μπορεί να προσφέρει Παιδαγωγική επάρκεια και αν ναι, ποια είναι αυτά τα Πανεπιστήμια είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό?3. Ρώτησα στην σχολή μου και μου είπαν ότι μπορώ να δώσω στον ΑΣΕΠ με το χαρτί του πτυχίου μου, χωρίς να έχω επάρκεια και μάλιστα κάποιος συμφοιτητής μου διορίστηκε πριν μερικά χρόνια.4. Και κάτι τελευταίο Ioanni, διάβασα όλα τα post σου και ειλικρινά μπερδεύτηκα με το ποιές σχολές δίνουν επάρκεια. Θα σου ήταν εύκολο να μου τα αναφέρεις?
Τι ερωτήσεις είναι αυτές που κάνουν μερικοί....;;;;