0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πέρσι προσπάθησα να κάνω αμοιβαία ανταλλαγή στη
Μα γιατί να γίνεται αμοιβαία αναπληρωτών; Υποτίθεται ότι ως αναπληρωτής καλείσαι για να μπεις σε μια θέση κάποιου που για κάποιο λόγο λείπει. Δηλώνεις και τις περιοχές που επιθυμείς να πας. Αν δεν θέλεις κάποια περιοχή απλά δεν την δηλώνεις.Από τη στιγμή, λοιπόν, που έχει δηλώσει ότι θες να πας στην όποια Πετινίτσα, δεν μπορεί μετά να λες το μετάνοιωσα και να την κάνεις με ελαφρα! Και να διαπραγματεύεσαι (οικονομικά), πιθανότατα, και την ανταλλαγή αυτή με άλλους συναδέλφους σου......Την ίδια άποψη έχω και για τις μεταθέσεις.....
Παράθεση από: emmaki στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 01:02:28 pmΜα γιατί να γίνεται αμοιβαία αναπληρωτών; Υποτίθεται ότι ως αναπληρωτής καλείσαι για να μπεις σε μια θέση κάποιου που για κάποιο λόγο λείπει. Δηλώνεις και τις περιοχές που επιθυμείς να πας. Αν δεν θέλεις κάποια περιοχή απλά δεν την δηλώνεις.Από τη στιγμή, λοιπόν, που έχει δηλώσει ότι θες να πας στην όποια Πετινίτσα, δεν μπορεί μετά να λες το μετάνοιωσα και να την κάνεις με ελαφρα! Και να διαπραγματεύεσαι (οικονομικά), πιθανότατα, και την ανταλλαγή αυτή με άλλους συναδέλφους σου......Την ίδια άποψη έχω και για τις μεταθέσεις.....Μάλιστα! Ωραιότατη και ... συναδελφικότατη άποψη! 1. Για τον ίδιο λόγο που γίνεται και των μόνιμων.2. Στο νομό μου έλειπαν πάνω από 100 άτομα (σε όλες τις ειδικότητες), τα κενά των οποίων όμως, φάνηκαν ως κενά μετά τον Οκτώβριο. Συνεπώς, άτομα με πολύ λιγότερα μόρια προσελήφθησαν στις πρώτες μας προτιμήσεις και πολλοί εξ ημών, με περισσότερα μόρια, βρέθηκαν στου διαόλου τη μάνα.3. Πολλοί εξ ημών βρέθηκαν σε περιοχές που δεν τις είχαν δηλώσει.4. Και όταν σε ρίχνει το κουτάκι; Και για να προλάβω την απάντηση ας μην έβαζες το κουτάκι να πω ότι, όταν συμπληρώναμε τις αιτήσεις, η $#^$&@# η Δ είχε πει για 70% λιγότερους αναπληρωτές. Συνεπώς, στην ουσία, μας εξαπάτησε ωραιότατα.5. Εν κατακλείδι, ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου, αν, δυνητικά πάντα, 2 συνάδελφοι άλλαζαν τοποθετήσεις μεταξύ τους, χωρίς να γίνεται εις βάρος των άλλων συναδέλφων στους πίνακες; 6. Οι μεταθέσεις είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο που λένε και στα μέρη μου.
δεσποινις απο ποτε γινονται αλλαγες θεσεων για αναπληρωτες? πρωτη φορα το ακουω.