0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν καταλαβαινω κατι. βλεπω τον πινακα των ολοημερων και λεει αναλογα με την περιφερεια, παω στην αττικη που εχω δηλωσει αλλα μου βγαζει ενα πινακα. εσεις που βρισκετε οτι η β΄ αθηνων πηρε τοσους κι οτι πχ η δ' αθηνων δεν εχει καλεσει ακομα;; απο το τηλεφωνο το μαθαινετε;; και πως ξερουμε σε τι λιστα ειμαστε σε καθε υποπεριφερεια; δεν καταλαβαινω...
ναι αλλα απο τον ιδιο πινακα παιρνουν ατομα, επομενως αν δουμε οτι στην αττικη πηραν ας πουμε 200 ωρομισθιους, αυτο σημαινει οτι ανεβαινουμε κατα 200 στον πινακα, εε;; τωρα το που θα μας στειλουν ειναι αλλο. αρα αν παιρνουμε τηλεφωνο ειναι για να δουμε σε ποια περιφερεια μπορει να παμε;
Παράθεση από: planety στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 08:13:19 pmναι αλλα απο τον ιδιο πινακα παιρνουν ατομα, επομενως αν δουμε οτι στην αττικη πηραν ας πουμε 200 ωρομισθιους, αυτο σημαινει οτι ανεβαινουμε κατα 200 στον πινακα, εε;; τωρα το που θα μας στειλουν ειναι αλλο. αρα αν παιρνουμε τηλεφωνο ειναι για να δουμε σε ποια περιφερεια μπορει να παμε;Αν εσύ είσαι στο 300 και πάρουν πχ 200 ωρομίσθιους, θα παραμείνεις εκεί που είσαι στο 300. Δεν ανεβαίνεις, απλά πλησιάζει η σειρά σου στο να σε καλέσουν. Αν παίρνεις τηλέφωνο στις πρωτοβάθμιες βλέπεις ποια κοντεύει να φτάσει στον αριθμό σου. Οπότε, για παράδειγμα, σε καλούν στην Α Αθηνών και αν δεν σε βολεύει, τους ζητάς να σε στείλουν σε άλλη πχ Γ Αθηνών. Αλλά τότε πρέπει να κάνεις υπεύθυνη δήλωση κλπ.
Δεν πήρα γιατί περίμενα μήπως πάρουν τους αναπληρωτές κ έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα αλλά επειδή δε βλέπω φως μάλλον πρέπει να πάρουμε να δούμε τουλάχιστον που έχουν φτάσει αν κ δεν είμαι πολύ αισιόδοξη ότι θα έχει ανέβει πολύ.ks10 αν επιτρέπεται περίπου τι θέση έχεις?