*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ06 - Πότε αρχίζουν να καλούν τους πρώτους ωρομίσθιους;  (Αναγνώστηκε 7992 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tina06

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Kαλησπέρα! Πότε αρχίζουν μα καλούν τους πρώτους ωρομίσθιους; Με το που ανοίξουν τα σχολεία ή μπορεί και λίγο νωρίτερα; Γιατί έχω ακούσει από άλλο κλάδο ότι ωρομίσθιοι μπορεί να κληθούν και λίγο πριν την έναρξη του σχολικού έτους ώστε να είναι έτοιμα τα σχολεία.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ06 - Πότε αρχίζουν να καλούν τους πρώτους ωρομίσθιους;
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 08:48:36 am »
tina06, ειδικα φετος στον κλαδο μας με την αργοπορια που υπαρχει, δεν παιζει να καλεσουν πριν ανοιξουν τα σχολεια. Εδω δεν εχουν τοποθετηθει οι μονιμοι.

Αν βοηθαει, περυσι με καλεσαν 1 Οκτωβρη, και υπηρχαν αρκετα ατομα πριν απο μενα. Μαλλον κατα τις 20 το κοβω.

Αποσυνδεδεμένος evistroumf

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 03:51:57 pm »
Kαλησπέρα! Πότε αρχίζουν μα καλούν τους πρώτους ωρομίσθιους; Με το που ανοίξουν τα σχολεία ή μπορεί και λίγο νωρίτερα; Γιατί έχω ακούσει από άλλο κλάδο ότι ωρομίσθιοι μπορεί να κληθούν και λίγο πριν την έναρξη του σχολικού έτους ώστε να είναι έτοιμα τα σχολεία.

Εγώ είμαι Χανιά και με κάλεσαν σήμερα να παρουσιαστώ στην πρωτοβάθμια την Τρίτη.

Αποσυνδεδεμένος sofiam

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 04:00:58 pm »
Άρχισαν να καλούν ωρομίσθιους σήμερα από κεντρική Μακεδονία και συγκεκριμένα από Σέρρες για ολοήμερο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 04:06:42 pm »
Εμένα δεν μου είπαν λεπτομέρειες,μόνο να είμαι στην πρωτοβάθμια την Τρίτη γιατί θα μοιραστούν τα σχολεία.Ξέρει κανείς τη διαδικασία;
είμαι καινούρια και δεν έχω ιδέα..

Αποσυνδεδεμένος ks10

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • VIVA LA VIDA
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 04:23:07 pm »
Αν έχουμε κανένα νέο για ολοήμερα στην Αττική, πείτε μου.
ΠΕ06

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 04:35:34 pm »
Και μένα από Σέρρες με κάλεσαν σήμερα. Άντε να δούμε οι άλλοι νομοί πότε θα καλέσουν. Με Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη που μίλησα, είπαν σε 1-2 βδομάδες.

Αποσυνδεδεμένος sofiam

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 04:59:57 pm »
Συνήθως σας ενημερώνουν για το ποια σχολεία είναι διαθέσιμα και πόσες ώρες υπάρχουν στο καθένα. Συνήθως διαλέγει σχολείο πρώτα αυτός ή αυτή που προηγείται στον πίνακα. Υπογράφεις την σύμβαση και σε στέλνουν για ανάληψη υπηρεσίας στα σχολεία που διάλεξες. Εκεί, εκτός από το έγγραφο ανάληψης υπηρεσίας, θα συμπληρώσεις και ένα έντυπο με τα προσωπικά σου στοιχεία.
Γενικώς από χαρτιά, αν έχεις παιδιά, φρόντισε να έχεις μαζί σου βεβαίωση για την οικογενειακή σου κατάσταση, το ΑΦΜ σου, βιβλιάριο και αριθμό μητρώου ΙΚΑ (και ΑΜΚΑ, αν τον γνωρίζεις). Αν έχεις επιταγές ανεργίας  από ΟΑΕΔ πάρτε τες μαζί σου, αν θέλεις, για να τις καταθέσεις μαζί με την πρόσληψη σου στον τοπικό ΟΑΕΔ που θα σου πουν. Θα τις στείλουν από εκεί υπηρεσιακά στον ΟΑΕΔ που ανήκεις και δε θα χρειαστεί να πας εσύ προσωπικά άλλη μέρα. Τέλος, επειδή το κάθε γραφείο συνεργάζεται με διαφορετική τράπεζα, αν έχεις ήδη βιβλιάριο σε κάποια τράπεζα, έχε μαζί σου τον αριθμό λογαριασμού και αν τύχει να είναι η ίδια, τους τον δίνεις. Διαφορετικά θα πρέπει να ανοίξεις λογαριασμό στην τράπεζα που θα σου πουν. Μέχρι στιγμής μου έχουν τύχει εθνική και πειραιώς.
Ελπίζω να σε βοήθησα. Αν έχεις κάποια απορία, εδώ είμαστε.

Αποσυνδεδεμένος sofiam

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 05:07:34 pm »
Και μένα από Σέρρες με κάλεσαν σήμερα. Άντε να δούμε οι άλλοι νομοί πότε θα καλέσουν. Με Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη που μίλησα, είπαν σε 1-2 βδομάδες.
Όταν λες Θεσσαλονίκη εννοείς πρωτοβάθμια ή δευτεροβάθμια? Γιατί σε άλλο σημείο στο φόρουμ κάποιος έγραψε ότι μίλησε με πρωτοβάθμια Θεσ/νίκης και του είπαν ότι δεν καλούν ωρομίσθιους ΠΕ06 και καλύπτουν τις ανάγκες με μόνιμους.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 05:19:25 pm »
Συνήθως σας ενημερώνουν για το ποια σχολεία είναι διαθέσιμα και πόσες ώρες υπάρχουν στο καθένα. Συνήθως διαλέγει σχολείο πρώτα αυτός ή αυτή που προηγείται στον πίνακα. Υπογράφεις την σύμβαση και σε στέλνουν για ανάληψη υπηρεσίας στα σχολεία που διάλεξες. Εκεί, εκτός από το έγγραφο ανάληψης υπηρεσίας, θα συμπληρώσεις και ένα έντυπο με τα προσωπικά σου στοιχεία.
Γενικώς από χαρτιά, αν έχεις παιδιά, φρόντισε να έχεις μαζί σου βεβαίωση για την οικογενειακή σου κατάσταση, το ΑΦΜ σου, βιβλιάριο και αριθμό μητρώου ΙΚΑ (και ΑΜΚΑ, αν τον γνωρίζεις). Αν έχεις επιταγές ανεργίας  από ΟΑΕΔ πάρτε τες μαζί σου, αν θέλεις, για να τις καταθέσεις μαζί με την πρόσληψη σου στον τοπικό ΟΑΕΔ που θα σου πουν. Θα τις στείλουν από εκεί υπηρεσιακά στον ΟΑΕΔ που ανήκεις και δε θα χρειαστεί να πας εσύ προσωπικά άλλη μέρα. Τέλος, επειδή το κάθε γραφείο συνεργάζεται με διαφορετική τράπεζα, αν έχεις ήδη βιβλιάριο σε κάποια τράπεζα, έχε μαζί σου τον αριθμό λογαριασμού και αν τύχει να είναι η ίδια, τους τον δίνεις. Διαφορετικά θα πρέπει να ανοίξεις λογαριασμό στην τράπεζα που θα σου πουν. Μέχρι στιγμής μου έχουν τύχει εθνική και πειραιώς.
Ελπίζω να σε βοήθησα. Αν έχεις κάποια απορία, εδώ είμαστε.

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!
Δηλαδή διαλέγουμε με βάση τη σειρά που έχουμε στον πίνακα.
Μου είπαν οτι θέλουν ΑΦΜ,αριθμό ΙΚΑ(είχα βγάλει όταν είχα κάνει πρακτική,φαντάζομαι αυτό είναι???)και λογαριασμό σε pro-bank.
Δεν έχω τίποτα άλλο,πριν από ένα χρόνο τελείωσα τη σχολή κ έχω ασχοληθεί μόνο με ιδιαίτερα.Δεν έχω βγάλει κάρτα στον ΟΑΕΔ.Να 'σαι καλά για τη βοήθεια!

Αποσυνδεδεμένος sofiam

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 05:42:39 pm »
Καλή αρχή, evistroumf!
Παρεπιπτοντως, για να παίρνουμε κουράγιο, είδατε τα λειτουργικά κενά ΠΕ06 που αναφέρει η ΔΟΕ στην alfavita?
414 χωρίς να υπολογίζουν τους ωρομίσθιους για τα ολοήμερα.Νομίζω ότι η επόμενη φάση των αναπληρωτών είναι πολύ κοντά! Άντε με το καλό.

http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank9_9_9_0506.php

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 06:20:20 pm »
Όταν λες Θεσσαλονίκη εννοείς πρωτοβάθμια ή δευτεροβάθμια? Γιατί σε άλλο σημείο στο φόρουμ κάποιος έγραψε ότι μίλησε με πρωτοβάθμια Θεσ/νίκης και του είπαν ότι δεν καλούν ωρομίσθιους ΠΕ06 και καλύπτουν τις ανάγκες με μόνιμους.
Για Πρωτοβάθμια Δυτικής Θεσσαλονίκης μιλάω. Η Ανατολική Θεσσαλονίκη όντως καλύπτεται από μόνιμους εδώ και χρόνια (και καλά κάνει, εδώ που τα λέμε, αν και δε με συμφέρει αυτό που λέω τώρα :-\).

Αποσυνδεδεμένος sofiam

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 09:07:49 pm »
Ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Δεν το ήξερα.

Αποσυνδεδεμένος aphrodite

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση! ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 11:06:06 pm »

Panickos, μπορείς να μας δώσεις περίπου τη σειρά σου για να υπολογίζουμε πότε μπορεί να μας καλέσουν;  ;)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182742
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 679
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)