*

Αποστολέας Θέμα: Ξεκίνησε η κλήση ωρομισθίων κεντρικής Μακεδονίας  (Αναγνώστηκε 22418 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος aphrodite

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση! ΠΕ06
    • Προφίλ
Απ: Ξεκίνησε η κλήση ωρομισθίων κεντρικής Μακεδονίας
« Απάντηση #14 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 12:52:23 pm »
Καθόλου δύσκολο! Όλα εαξρτώνται από το πότε σε καλούν και αν μέχρι τότε έχουν μείνει δυσπρόσιτα (πέρσι για παράδειγμα πολλές συνάδελφοι ήθελαν δυσπρόσιτα στο νομό Χαλκιδικής).
Να ρωτήσω κάτι όμως; Μπορείς να πάρεις κάποιες ώρες σε έναν νομό και να συμπληρώσεις αργότερα από άλλον; Επίσης, όταν δέχεσαι κάποιες ώρες (λιγότερες από το 12ωρο για να μείνεις στον πίνακα) οι άλλοι νομοί βλέπουν πόσες ώρες έχεις και άρα σε καλούν για συμπλήρωση μόνο ή μπορεί να σου δώσουν 12ωρο;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:29:30 »

Αποσυνδεδεμένος lily

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 12:56:32 pm »
Και μένα είναι η τρίτη χρονιά που με κάλεσαν.Πάντα τηλεφωνούν και στο σταθερό και στο κινητό,αρκεί να τα έχετε δηλώσει στην αίτηση που κάναμε τον Μάιο.Αν αρνηθείς, για να σε διαγράψει κάποιος νομός από την λίστα,σου ζητάνε να τους στείλεις  μια υπεύθυνη δήλωση,όπου δηλώνεις ότι δεν αποδέχεσαι την πρόσληψη.Αυτό μάλλον σημαίνει ότι είναι αδύνατον να σε παρακάμψουν αν δεν σε ενημερώσουν πρώτα.

Αποσυνδεδεμένος christinabibika

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 12:57:25 pm »
Καθόλου δύσκολο! Όλα εαξρτώνται από το πότε σε καλούν και αν μέχρι τότε έχουν μείνει δυσπρόσιτα (πέρσι για παράδειγμα πολλές συνάδελφοι ήθελαν δυσπρόσιτα στο νομό Χαλκιδικής).
Να ρωτήσω κάτι όμως; Μπορείς να πάρεις κάποιες ώρες σε έναν νομό και να συμπληρώσεις αργότερα από άλλον; Επίσης, όταν δέχεσαι κάποιες ώρες (λιγότερες από το 12ωρο για να μείνεις στον πίνακα) οι άλλοι νομοί βλέπουν πόσες ώρες έχεις και άρα σε καλούν για συμπλήρωση μόνο ή μπορεί να σου δώσουν 12ωρο;
Ρωτησα στην πρωτοβαθμια κ μου ειπαν οτι μεχρι να συμπληρωσεις ωραριο μπορουν να σε παρουν κ απο αλλους νομους.Οσο για τα δυσπροσιτα,επειδη θελω πολυ να παω,μπορω να παιρνω πρωτοβαθμιες κ να ρωταω αν δινουν κ να ρισκαρω η να περιμενω μηπως μου τυχει?

Αποσυνδεδεμένος lillie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 01:03:20 pm »
aphrodite μπορεί να σου δώσουν 12ωρο από άλλο νομό κανονικότατα και να τα μαζέψεις να φύγεις αν θες και να πας εκεί. Ή να συμπληρώσεις και αλλού αν σε βολεύει, αν είναι κοντά δλδ και μπορείς να τα προλαβαίνεις και τα 2. christina πάρε ένα τηλ και ρώτα δε χάνεις τίποτα, αλλά τα δυσπρόσιτα συνήθως είναι "αν σου κάτσει".

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:29:30 »

Αποσυνδεδεμένος Nephele

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 01:06:27 pm »
3η χρονιά που με καλούν και παίρνουν πάντα στο κινητό, οπότε μην ανησυχείς.  ;)
Όντως, είναι «άδικο» ο κάθε νομός να καλεί όποτε θέλει. Από ό,τι κατάλαβα, οι νομοί που δεν καλούν ακόμα «καθυστερούν» γιατί δεν έχουν καλυφθεί ακόμα θέσεις από τους μόνιμους και αναπληρωτές που περιμένουν. Το ιδανικό θα ήταν να ξεκινούν να καλούν όλοι οι νομοί μαζί αλλά πού να βρεις το τέλειο σήμερα... (όχι ότι το έβρισκες χτες!).
Α! Για ολοήμερο μού είπαν.

Και μένα είναι η τρίτη χρονιά που με κάλεσαν.Πάντα τηλεφωνούν και στο σταθερό και στο κινητό,αρκεί να τα έχετε δηλώσει στην αίτηση που κάναμε τον Μάιο.Αν αρνηθείς, για να σε διαγράψει κάποιος νομός από την λίστα,σου ζητάνε να τους στείλεις  μια υπεύθυνη δήλωση,όπου δηλώνεις ότι δεν αποδέχεσαι την πρόσληψη.Αυτό μάλλον σημαίνει ότι είναι αδύνατον να σε παρακάμψουν αν δεν σε ενημερώσουν πρώτα.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Καλή τύχη εύχομαι σε όλους! :)

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 01:08:41 pm »
aphrodite μπορεί να σου δώσουν 12ωρο από άλλο νομό κανονικότατα και να τα μαζέψεις να φύγεις αν θες και να πας εκεί. Ή να συμπληρώσεις και αλλού αν σε βολεύει, αν είναι κοντά δλδ και μπορείς να τα προλαβαίνεις και τα 2. christina πάρε ένα τηλ και ρώτα δε χάνεις τίποτα, αλλά τα δυσπρόσιτα συνήθως είναι "αν σου κάτσει".
Σκεφτηκα να παρω Κιλκις κ Χαλκιδικη που εχουν δυσπροσιτα να τους ρωτησω κ να δω.Εχω μπερδευτει μωρε.Θελω να το κυνηγησω φετος αλλα φοβαμαι οπως ειπες οτι ειναι κ λιγο τυχη!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 01:16:56 pm »
Αν βγαίνεις (χρηματικά και χρονικά) κυνήγησε τα δυσπρόσιτα! Σου μένουν οφέλη και μετά το διορισμό. ;)
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες-χαιρετώ προς το παρόν. Καλό μας σκ και υπομονή!!

Αποσυνδεδεμένος Carmencita

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 01:36:29 pm »
Έχω δηλώσει μόνο Σέρρες  Α και

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 01:45:43 pm »

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2009, 04:44:32 pm »
Κανένα νέο μετά την άρση του παγώματος προσλήψεων για την Περιφέρειά μας;

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2009, 11:13:33 am »
Καλημέρα!
Μόλις μου είπαν από Δυτ. Θεσ/νίκη ότι η ειδικότητά μας θ' αργήσει αρκετά!! Α! Είπαν, επίσης, ότι δεν έχουν πολλές πιστώσεις για μας. Να τους πληρώσουμε εμείς αν είναι!! Ούτως ή άλλως δεν μας μένει και τίποτα από αυτά που μας δίνουν.
Στη Χαλκιδική πάλι, περιμένουν επίσημη ανακοίνωση του προϊσταμένου, μετά από αυτή του ΣτΕ, για να αρχίσουν να καλούν...
Σέρρες, Κιλκίς, Πιερία αλλά και Πέλλα (η οποία άλλες χρονιές καλούσε πρώτη) δεν έχω ιδέα τι γίνεται...
Νομίζω ότι βαρέθηκα!

Αποσυνδεδεμένος lambriana

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2009, 11:53:33 am »
Πριν  από  λίγο  με  πήραν  από  Δράμα  να  πάω  στις  1  για  να  κανουμε  λέει  ραντεβού  όλοι  στο  γραφείο  του  Διευθυντή  και  να  διαλέξουμε  σχολεία ( για  ολοήμερα  μιλώ ! )

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2009, 11:55:56 am »
Καλημέρα!
Μόλις μου είπαν από Δυτ. Θεσ/νίκη ότι η ειδικότητά μας θ' αργήσει αρκετά!! Α! Είπαν, επίσης, ότι δεν έχουν πολλές πιστώσεις για μας. Να τους πληρώσουμε εμείς αν είναι!! Ούτως ή άλλως δεν μας μένει και τίποτα από αυτά που μας δίνουν.
Στη Χαλκιδική πάλι, περιμένουν επίσημη ανακοίνωση του προϊσταμένου, μετά από αυτή του ΣτΕ, για να αρχίσουν να καλούν...
Σέρρες, Κιλκίς, Πιερία αλλά και Πέλλα (η οποία άλλες χρονιές καλούσε πρώτη) δεν έχω ιδέα τι γίνεται...
Νομίζω ότι βαρέθηκα!
Η Πιερια συνηθως αργει παρα πολυυυυυυυυυ.Καπ¨οτι φαινεται κ οι Σερρες πρεπει να καλυψαν τις θεσεις γιατι δεν ειχαμε κανενα νεο!Υπομονη,τι αλλο?

Αποσυνδεδεμένος Nephele

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2009, 11:34:50 pm »
Παρακολουθώντας τη συζήτηση και αναμένοντας κι εγώ να κληθώ κάποια στιγμή (εάν συμβεί αυτό) θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής:
Με 16 μόρια περίπου για Κεντρική Μακεδονία, περίπτωση ωρομισθίας υπάρχει μόνο για ολοήμερα;;
Δυστυχώς όταν έκανα αίτηση δεν δήλωσα ολοήμερα (όχι από άποψη ή επιλογή), γιατί έκανα βιαστικά τη δήλωσή μου και δεν πρόλαβα καν να το σκεφτώ.
Παρατηρώ ότι όσοι κλήθηκαν αναφέρουν ολοήμερο. Μήπως ελπίζω άδικα;; :(

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144