0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καθόλου δύσκολο! Όλα εαξρτώνται από το πότε σε καλούν και αν μέχρι τότε έχουν μείνει δυσπρόσιτα (πέρσι για παράδειγμα πολλές συνάδελφοι ήθελαν δυσπρόσιτα στο νομό Χαλκιδικής).Να ρωτήσω κάτι όμως; Μπορείς να πάρεις κάποιες ώρες σε έναν νομό και να συμπληρώσεις αργότερα από άλλον; Επίσης, όταν δέχεσαι κάποιες ώρες (λιγότερες από το 12ωρο για να μείνεις στον πίνακα) οι άλλοι νομοί βλέπουν πόσες ώρες έχεις και άρα σε καλούν για συμπλήρωση μόνο ή μπορεί να σου δώσουν 12ωρο;
3η χρονιά που με καλούν και παίρνουν πάντα στο κινητό, οπότε μην ανησυχείς. Όντως, είναι «άδικο» ο κάθε νομός να καλεί όποτε θέλει. Από ό,τι κατάλαβα, οι νομοί που δεν καλούν ακόμα «καθυστερούν» γιατί δεν έχουν καλυφθεί ακόμα θέσεις από τους μόνιμους και αναπληρωτές που περιμένουν. Το ιδανικό θα ήταν να ξεκινούν να καλούν όλοι οι νομοί μαζί αλλά πού να βρεις το τέλειο σήμερα... (όχι ότι το έβρισκες χτες!).Α! Για ολοήμερο μού είπαν.
Και μένα είναι η τρίτη χρονιά που με κάλεσαν.Πάντα τηλεφωνούν και στο σταθερό και στο κινητό,αρκεί να τα έχετε δηλώσει στην αίτηση που κάναμε τον Μάιο.Αν αρνηθείς, για να σε διαγράψει κάποιος νομός από την λίστα,σου ζητάνε να τους στείλεις μια υπεύθυνη δήλωση,όπου δηλώνεις ότι δεν αποδέχεσαι την πρόσληψη.Αυτό μάλλον σημαίνει ότι είναι αδύνατον να σε παρακάμψουν αν δεν σε ενημερώσουν πρώτα.
aphrodite μπορεί να σου δώσουν 12ωρο από άλλο νομό κανονικότατα και να τα μαζέψεις να φύγεις αν θες και να πας εκεί. Ή να συμπληρώσεις και αλλού αν σε βολεύει, αν είναι κοντά δλδ και μπορείς να τα προλαβαίνεις και τα 2. christina πάρε ένα τηλ και ρώτα δε χάνεις τίποτα, αλλά τα δυσπρόσιτα συνήθως είναι "αν σου κάτσει".
Έχω δηλώσει μόνο Σέρρες Α και
Καλημέρα!Μόλις μου είπαν από Δυτ. Θεσ/νίκη ότι η ειδικότητά μας θ' αργήσει αρκετά!! Α! Είπαν, επίσης, ότι δεν έχουν πολλές πιστώσεις για μας. Να τους πληρώσουμε εμείς αν είναι!! Ούτως ή άλλως δεν μας μένει και τίποτα από αυτά που μας δίνουν.Στη Χαλκιδική πάλι, περιμένουν επίσημη ανακοίνωση του προϊσταμένου, μετά από αυτή του ΣτΕ, για να αρχίσουν να καλούν...Σέρρες, Κιλκίς, Πιερία αλλά και Πέλλα (η οποία άλλες χρονιές καλούσε πρώτη) δεν έχω ιδέα τι γίνεται...Νομίζω ότι βαρέθηκα!