0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο τέλος οι δάσκαλοι θα κάνουν τα πάντα. Αρμόδιοι επί παντός επιστητού. Διαβάστε εδώ....http://www.kathigitis.org/?p=33405
Αγαπητή μου Solero, πριν μιλήσεις με θέμα "Οι κομπλεξικοί δάσκαλοι" θα σε παρακαλούσα να ελέγχεις την ορθογραφία των όσων γράφεις. Νομίζω πως στο σημείο αυτό έχεις κάποια κοινά σημεία με τη δασκάλα που περιγράφεις.
Παράθεση από: Νάκης Ιωάννης στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 02:57:39 pmΑγαπητή μου Solero, πριν μιλήσεις με θέμα "Οι κομπλεξικοί δάσκαλοι" θα σε παρακαλούσα να ελέγχεις την ορθογραφία των όσων γράφεις. Νομίζω πως στο σημείο αυτό έχεις κάποια κοινά σημεία με τη δασκάλα που περιγράφεις.δεν ξέρω πια ήταν η απαντηση αλλά μερικές φορές πρέπει να δίνουμε έμφαση στο νόημα των κειμένων παρα στην εμφάνιση, αυτήν την έκφραση την συναντάς πολλές φορές σε forum και είναι ότι πιο ρηχό μπορεί να γράψει κανείς. Πιστεύω ότι δεν πρόκειται να βγάλει τους πε 19-20 από την πρωτοβάθμια γιατί δεν θα θελει να δημιουργήσει ένα ακόμη κορεσμένο και δυσκίνητο κλαδο και οι απλοί δάσκαλοι είναι εντελώς ανειδίκευτοι στην πληροφορική ...
αν καθησουμε με σταυρωμενα χερια ολα πιθανα