0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όταν ήμουν στο γυμνάσιο είχαμε μια θεολόγο που τις είχαμε δώσει το παρατσούκλι "δικό σας"λόγω αυτών που φορούσε.
για να δούμε λοιπόν....*(αν και αυτό έκανα και πριν αλλά δε μου έβγαζε τίποτα...) Πάντως, ευχαριστώ για την απάντηση..... Αν λοιπόν βγάλει αυτό που θέλω να βγάλει τότε η λεζάντα θα είναι απάντηση στο ποστ του paraxenos και θα λέει...."ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ..." Μπααααα δε βγάζει τπτ ρε γμτ!!!
Παράθεση από: bitch στις Μαρτίου 10, 2011, 11:12:06 pmγια να δούμε λοιπόν....*(αν και αυτό έκανα και πριν αλλά δε μου έβγαζε τίποτα...) Πάντως, ευχαριστώ για την απάντηση..... Αν λοιπόν βγάλει αυτό που θέλω να βγάλει τότε η λεζάντα θα είναι απάντηση στο ποστ του paraxenos και θα λέει...."ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ..." Μπααααα δε βγάζει τπτ ρε γμτ!!!παρέθεσε απλά το link από όπου είναι αποθηκευμένη η φωτογραφία
Η κουβέντα μέχρι τώρα έχει περιοριστεί μέσα στον χώρο του σχολείου. Έξω τι γίνεται; Πρέπει να είναι ευπρεπης μιας και τώρα είμαστε... "καθηγητές"? ή εκφράζεστε ελεύθερα; ή μήπως λέτε α δεν το φοράω αυτό κάτσε μην πετύχω και κανέναν μαθητή μου!! πόσο σας επηρεάζει το ότι είστε εκπαιδευτικοί;Αν και αυτό απασχολεί κυρίως όσους είναι στην επαρχία. Αν και ο κόσμος είναι μικρός!!
Παράθεση από: killbill στις Μαρτίου 10, 2011, 03:30:53 pmΗ κουβέντα μέχρι τώρα έχει περιοριστεί μέσα στον χώρο του σχολείου. Έξω τι γίνεται; Πρέπει να είναι ευπρεπης μιας και τώρα είμαστε... "καθηγητές"? ή εκφράζεστε ελεύθερα; ή μήπως λέτε α δεν το φοράω αυτό κάτσε μην πετύχω και κανέναν μαθητή μου!! πόσο σας επηρεάζει το ότι είστε εκπαιδευτικοί;Αν και αυτό απασχολεί κυρίως όσους είναι στην επαρχία. Αν και ο κόσμος είναι μικρός!!Τελικά θα πει κανείς τίποτα για το παραπάνω;