0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΩΡΑΙΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ Ε; Εγώ πάντως θα έμενα επτά - οκτώ χρονάκια σε κάθε τάξη έτσι να χω να πορεύομαι!!!
αναφέρεστε σε διορισμένους ή μπορούμε να καταθέσουμε άποψη οι των φροντιστηρίων;;;;;bitch ιδιαζούσης σημασίας ο σύνδεσμος που παρέθεσες
Παράθεση από: bitch στις Μαρτίου 10, 2011, 11:25:10 pmΩΡΑΙΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ Ε; Εγώ πάντως θα έμενα επτά - οκτώ χρονάκια σε κάθε τάξη έτσι να χω να πορεύομαι!!!σκέφτηκα να ανεβασω την φωτο μου ........ειμαι καλυτερος απο αυτους τους τυπους ......δεν θελω ομως λιποθυμίες
μηπως ιππεύεις και το άλογο στη φωτο προφίλ σου;;;;
Παράθεση από: Ερση στις Μαρτίου 10, 2011, 11:47:57 pmμηπως ιππεύεις και το άλογο στη φωτο προφίλ σου;;;; δεν θασαι καλά που θα ιππευσω το άλογο ......το καλάμι εχω δίπλα
Παράθεση από: paraxenos στις Μαρτίου 10, 2011, 11:50:27 pmΠαράθεση από: Ερση στις Μαρτίου 10, 2011, 11:47:57 pmμηπως ιππεύεις και το άλογο στη φωτο προφίλ σου;;;; δεν θασαι καλά που θα ιππευσω το άλογο ......το καλάμι εχω δίπλα ε όσο να ναι, το άλογο διαθέτει και μια αρχοντιά πάντως...το καλάμι φέρνει πιο σε ...blair witch project. (πάει το θέμα παιδιά, το ξεφτιλίσαμε...)