*

Αποστολέας Θέμα: ιδιαιτερο b junior  (Αναγνώστηκε 2044 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bettina

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
ιδιαιτερο b junior
« στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 03:46:29 pm »
μου ζητησε σημερα μια μαμα να κανω ιδιαιτερο στο γιο της γιατι δεν του αρεσει το ομαδικο.η προταση εγινε μεσω τριτου προσωπου οποτε δεν ξερω και πολλα στοιχεια για το παιδι.εμαθα απο ενα ανηψακι μου που πανε στο ιδιο σχολειο οτι δεν ειναι καλος μαθητης.επειδη την εχω πατησει με παιδι γειτονα που δεν διαβαζει και εδω και 3 χρονια μου βγαζει την πιστη το σκεφτομαι πολυ.λεω να ζητησω 15 την ωρα και να κανουμε 2 ωρες τη βδομαδα.απο την αλλη ουσα παθουσα λεω να αρνηθω.εσεις τι θα κανατε στη θεση μου?θα το αναλαμβανατε και με ποσα την ωρα?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: ιδιαιτερο b junior
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:10:11 »

Αποσυνδεδεμένος tina06

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 05:10:36 pm »
Mάλλον θα το αναλάμβανα μιας κι όσο μικρότερο είναι το παιδί τόσο πιο εύκολο είναι να αλλάξει η στάση του και να αρχίσει να ασχολείται με τη γλώσσα, ειδικά αν του κεντρίσεις με κάποιο τρόπο το ενδιαφέρον. Ξέρω, πολλές φορές αυτό είναι λίγι ουτοπικό. Αναφορικά με την τιμή, στις Junior τάξεις συνήθως χρεώνω λιγότερο από 15 ευρώ (12-13) και κάνω 2 ώρες την εβδομάδα.

Αποσυνδεδεμένος tinkerbel!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 11:54:37 pm »
Mάλλον θα το αναλάμβανα μιας κι όσο μικρότερο είναι το παιδί τόσο πιο εύκολο είναι να αλλάξει η στάση του και να αρχίσει να ασχολείται με τη γλώσσα, ειδικά αν του κεντρίσεις με κάποιο τρόπο το ενδιαφέρον. Ξέρω, πολλές φορές αυτό είναι λίγι ουτοπικό. Αναφορικά με την τιμή, στις Junior τάξεις συνήθως χρεώνω λιγότερο από 15 ευρώ (12-13) και κάνω 2 ώρες την εβδομάδα.
Μυστικά για έναν ονειρεμένο γάμο! http://projectgamos.gr/

Αποσυνδεδεμένος bettina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2009, 12:07:01 am »
το σκεφτηκα πολυ.η λογικη μου λεει ναι αλλα το ενστικτο μου οχι.μαλλον θα ακουσω για πρωτη φορα τη λογικη.15  θα φανουν πολλα οποτε θα συμφωνησω μαζι σας για 13.εξαλου αν ολα πανε καλα θα τον εχω και για τα επομενα χρονια μεχρι το πτυχιο.ας του κανω φετος με 13 και του χρονου το ανεβαζω στα 15.ασε που αν μεινουν ευχαριστημενοι οι γονεις του μπορει και να μου δωσουν και την αδερφη που παει d class να την ετοιμασω του χρονου για λοουερ.ελπιζω μονο να μην το ριξω στα ψυχοφαρμακα. το μονο που με λυπει ειναι οτι μετα απο 5 χρονια δουλειας αρχισα να σκεφτομαι με βαση το χρημα.ελπιζω να μην καταληξω σαν το γερο-σκρουτζ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:10:11 »

Αποσυνδεδεμένος tina06

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2009, 10:51:51 am »
Το καλό είναι ότι αναλαμβάνοντας μικρά παιδιά, μάλλον θα τα έχεις για αρκετά χρόνια. Επίσης αν υπάρχουν πάνω από ένα παιδιά στην οικογένεια, αν σου δώσουν το ένα και μείνουν ευχαριστημένοι, το πιθανότερο είναι ότι θα σου δώσουν και τα άλλα. Όσο για τα χρήματα, αναπόφευκτα τα σκεφτόμαστε μιας κι από αυτή τη δουλειά ζούμε και δεν είναι και τόσο εύκολη (όπως κάποιοι ίσως νομίζουν). Προσωπικά, αυτό που με ενοχλεί είναι όταν πας σε σπίτια όπου η καλή οικονομική κατάσταση είναι εμφανής, η μητέρα περιποιημένη στην τρίχα, με μαλλί κομμωτηρίου και τέλειο μανικιούρ και τσιγκουνεύεται να δώσει για τα Αγγλικά του παιδιού της! Αν η οικογένεια τα βγάζει δύσκολα πέρα, τότε πιστεύω όλοι περιορίζουμε τις οικονομικές μας απαιτήσεις αλλά υπάρχουν κι οι άλλες περιπτώσεις που σε εξοργίζουν. Ξέφυγα λίγο από το θέμα αλλά βλέπουμε κι ακούμε πολλά.

Αποσυνδεδεμένος dreamy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2009, 11:11:31 am »
το σκεφτηκα πολυ.η λογικη μου λεει ναι αλλα το ενστικτο μου οχι.μαλλον θα ακουσω για πρωτη φορα τη λογικη.15  θα φανουν πολλα οποτε θα συμφωνησω μαζι σας για 13.εξαλου αν ολα πανε καλα θα τον εχω και για τα επομενα χρονια μεχρι το πτυχιο.ας του κανω φετος με 13 και του χρονου το ανεβαζω στα 15.ασε που αν μεινουν ευχαριστημενοι οι γονεις του μπορει και να μου δωσουν και την αδερφη που παει d class να την ετοιμασω του χρονου για λοουερ.ελπιζω μονο να μην το ριξω στα ψυχοφαρμακα. το μονο που με λυπει ειναι οτι μετα απο 5 χρονια δουλειας αρχισα να σκεφτομαι με βαση το χρημα.ελπιζω να μην καταληξω σαν το γερο-σκρουτζ.

Dont worry απλά σκέφτεσαι λογικά!Μακάρι να ήταν όλα τα παιδάκια καλοί μαθητές.Ίσως σου δίνεται η ευκαιρία εσύ να τον κάνεις καλύτερο! ;)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)