*

Αποστολέας Θέμα: Γ' Φάση: ΠΕ02  (Αναγνώστηκε 325386 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Τιμόθεος

• Έμπειρο μέλος
  • Το μέτρο της αγάπης είναι η αγάπη χωρίς μέτρο
    • Προφίλ
Απ: Γ' Φάση: ΠΕ02
« Απάντηση #1386 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 03:11:32 pm »
Άννα - Άρης : 0:1
Χιόνια και κρύα ας μη σταθούν εμπόδιο μπροστά σου, στις κορυφές της αρετής ν' ανθίζει πάντα η καρδιά σου

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:25:02 »

Αποσυνδεδεμένος mother29

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1387 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 03:12:05 pm »
ρε παιδια και τι θα δινει δηλαδη???θα αφησουν τα σχολεια με κενα?εμενα απο τη δδε επαναλαμβανω μου ειπαν οτι τα κενα των αναπληρωτων δεν τα πειραζουν απλως δεν ξερουν ποτε θα καλυφθουν....και αρνηθηκα και ωρομισθια μη με ταραζετε.... :'(

Αποσυνδεδεμένος Τιμόθεος

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1388 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 03:13:34 pm »
Πάρε τηλέφωνο τώρα η ίδια και ρώτα στο υπεπθ.
Χιόνια και κρύα ας μη σταθούν εμπόδιο μπροστά σου, στις κορυφές της αρετής ν' ανθίζει πάντα η καρδιά σου

Αποσυνδεδεμένος mother29

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1389 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 03:17:06 pm »
τιμοθεε δεν αμφισβητω αυτα που λες, απλως καταθετω και τη δικη μου σημερινη πληροφορια προσπαθωντας να βγαλω ακρη οπως ολοι...σε σενα δεν ειπαν οτι υπαρχουν πολλαα κενα???πως θα καλυφθουν?αφου στη μεσσηνια μιλουν μονο για ωρομισθια αφηνοντας απειραχτα για την ωρα τα κενα των αναπληρωτων...τι να πω, εκτος αν αποφασισουν αργοτερα να τα σπασουν με ωρομισθιες...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:25:02 »

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1390 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 03:20:12 pm »
ρε παιδια και τι θα δινει δηλαδη???θα αφησουν τα σχολεια με κενα?εμενα απο τη δδε επαναλαμβανω μου ειπαν οτι τα κενα των αναπληρωτων δεν τα πειραζουν απλως δεν ξερουν ποτε θα καλυφθουν....και αρνηθηκα και ωρομισθια μη με ταραζετε.... :'(
κακως.δεξου την

Αποσυνδεδεμένος Τιμόθεος

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1391 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 03:22:23 pm »
Την ωρομισθία έπρεπε να την δεχτείς. Για λιγότερες από 5 ώρες έχασα την β΄ φάση. Και από μία ώρα μπορεί να εξαρτηθούν πολλά. Εγώ δουλεύω εδώ και τρεις εβδομάδες ωρομίσθιος και βλέπω τα κενά που υπάρχουν. Κάποιος εδώ στο φόρουμ είχε προβάλει έναν τενεκέ φέτα με τον Άρη. Ας κάνει δυο τους τενεκέδες και ας βάλει και την Άννα στον άλλο τενεκέ.

Αποσυνδεδεμένος mother29

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1392 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 03:23:45 pm »
too late ηδη προχωρησαν στον επομενο και μου παν κιολας οτι οι θεσεις για ωρομισθιους ειναι πολυ λιγες, ολες οι αλλες ειναι για αναπληρωτες και επειδη τους πιεζουν απο τα σχολεια δεν ξερουν τι να κανουν ειναι θεμα πιστωσεων....

Αποσυνδεδεμένος dimik

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1393 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 03:25:30 pm »
ε καλα...δεν λενε και τιποτα new...
εδω και βδομάδες αυτο λενε ....περιμενουμε πιστωσεις..και περιμενουμε πιστωσεις....
με τα ποδια να ερχοτανε πιο μπορστα θα ειχαν φτασει...

Αποσυνδεδεμένος mother29

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1394 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 03:27:08 pm »
εχετε δικιο, μαλ...εκανα θεωρουσα οτι ειναι ζητημα ημερων anyway,μακαρι να τελειωσουν ολα αυτα γρηγορα...οποτε, ηθικο διδαγμα, αποδεχτειτε ωρομισθιες...

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1395 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 03:27:19 pm »
H δική μου προσωπική εκτίμηση είναι πως θα γίνει Γ'φάση και σύντομα (το σύντομα βέβαια το ακούμε κανά μήνα τώρα).Και προσωπικά πιστεύω ότι θα περιλαμβάνει τόσα άτομα όσα και η προηγούμενη ή παραπάνω.Ας μην μας καταβάλλει πανικός επομένως.Χαλαρώνουμε και περιμένουμε.

Αποσυνδεδεμένος dimik

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1396 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 03:30:07 pm »
eva7 den πιστευω να ιδρωσει το αυτακι τους....τους συμφερει δεν τους συμφερει...αυτοι μια φορα βγηακν...την καρεκλα την πηραν...εμεις ειμαστε που κανουμε κυκλους γυρω απο καρεκλες...και περιμενουμε να τελειωσει η μουσική για να κατσουμε..και να δουμε...ποιοι θα κατσουν και ποιοι θα μεινουν ορθιοι ...
κυρία Διαμαντοπούλου: το φαξ της στο υπουργείο:φαξ 2103443865,τηλ. πολιτικού γραφείου 2109247814

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1397 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 03:51:43 pm »
Εξακολουθώ να πιστεύω (με τη δική μου λογική) ότι δεν γίνεται να μην πάρουν αναπληρωτές. Και μάλιστα αρκετούς. Εάν είμαστε μόνο εμείς φέτος τόσο πια γκαντέμηδες τι να πω..Όμως εξακολουθώ να είμαι αισιόδοξη. Σύντομα θα επαληθευτούν οι ευοίωνες ή δυσοίωνες προβλέψεις μας. Προσωπικά θέλω να ποντάρω στις ευοίωνες. Το Υπουργείο γνωρίζει πως όλα τα μάτια του εκπαιδευτικού κλάδου είναι στραμμένα επάνω του. Και θέλω να πιστεύω πως η αργοπορία υποδηλώνει ζυμώσεις.Διαφορετικά η νέα υπουργός θα φανεί στα μάτια όλων πως στερείται πολιτικής διπλωματικότητας και..ορθολογισμού!!!Όλοι μιλάνε για πολλά κενά!!. Στο θέμα της ΠΔΣ με το που προκάλεσε  αντιδράσεις περί πιστώσεων έκανε πίσω. Εάν ήμουν νέα υπουργός και μόνο σαν κίνηση εντυπωσιασμού θα έπαιρνα αρκετούς αναπληρωτές.Ίδωμεν. 

Αποσυνδεδεμένος mariagal

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1398 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 03:54:26 pm »
το εγραψα και στο αντιστοιχο τοπικ, το γραφω και εδω : σημερα στη ββαθμια της πολης μου πηρε υπαλληλος τηλεφωνο τη διευθυντρια ενος σχολειου για να της στειλει ωρομισθια φιλολογο...αυτη του εκλεισε το τηλ στα μουτρα φωναζοντας του οτι δεχεται μονο αναπληρωτη!!! τα συμπερασματα δικα σας...αν πιεσουμε λιγο ολοι μαζι θα γινει κατι καλο...εξαλλου, ο Λυκουρεντζος, ο φιλος μας (..), εβαλε 158 οαεδιτες στους πινακες μας...η Διαμαντοπουλου που θελει να διορθωσει τα κακως κειμενα της ΝΔ, μπορει να βγει και να υποστηριξει οτι θα παρει περισσοτερους αναπληρωτες, για να διορθωσει αυτην την αδικια...!

Αποσυνδεδεμένος Τιμόθεος

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1399 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 03:57:34 pm »
Ας κάνουν δυο φάσεις. Μια σήμερα και μια την άλλη εβδομάδα.

Όλο δικαιολογίες είναι το υπουργείο.

Η "αδικία" των οαεδιτών διορθώνεται αν ανοίξει ο πίνακας του 30μηνου.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182608
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)