0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΕΣΑΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥΣ ΑΠΟ Α ΑΘΗΝΑΣ Κ ΕΙΠΑΝ¨¨ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΑΣ
Παράθεση από: iamsofuckinlost στις Οκτωβρίου 14, 2009, 04:46:05 pmεμενα μου ειχαν πει να γραψω στην υπευθυνη δηλωση που εστειλα με φαξ οτι δεν αποδεχομαι....μπλα μπλακαι επιθυμω να ξαναενταχτω στους πινακες της ταδε περιφερειας.. εμενα αυτο δεν μου το ζητησαν καν, στην καλαματα ειναι υπερανω τυπικοτητας....
εμενα μου ειχαν πει να γραψω στην υπευθυνη δηλωση που εστειλα με φαξ οτι δεν αποδεχομαι....μπλα μπλακαι επιθυμω να ξαναενταχτω στους πινακες της ταδε περιφερειας..
Παράθεση από: eva7 στις Οκτωβρίου 14, 2009, 05:00:28 pmΠαράθεση από: syrrahm στις Οκτωβρίου 14, 2009, 04:38:36 pmΠαράθεση από: stratos91 στις Οκτωβρίου 14, 2009, 04:20:31 pmΝα ρωτήσω κάτι. 10 ώρες ωρομισθίας είναι καλά ή κόβονται μόρια; Γιατί μάλλον θα μου προσφερθούν τόσες ώρες. Κι απ' ότι θυμάμαι ούτως ή άλλως από έναν αριθμό και πάνω τα μόρια του μήνα δεν μετριούνται. Έχω δίκιο;Μέχρι 44 (για την ακρίβεια 43,75-νομίζω) ώρες το μήνα παίρνεις όλα τα μόρια που αντιστοιχούν σ' αυτόν τον μήνα, δηλαδή μισό μόριο μάξιμουμ. Ό,τι επιπλέον ώρες δουλέψεις , χάνεις τα αντίστοιχα μόρια , αλλά πληρώνεσαι όλα τα χρήματα. Δηλαδή είτε έχεις 6 'ωρες ωρομισθίας είτε 11 (το ανώτερο αν δεν απατώμαι) παίρνεις τα ίδια μόρια κάθε μήνα?? (0,5 μόριο για κάθε μήνα??). Δηλαδή η διαφορά είναι μόνο στα χρήματα???Οχι βεβαια.Για να παρεις 0,5 μορια το μηνα πρεπει να εχεις 11ωρο.
Παράθεση από: syrrahm στις Οκτωβρίου 14, 2009, 04:38:36 pmΠαράθεση από: stratos91 στις Οκτωβρίου 14, 2009, 04:20:31 pmΝα ρωτήσω κάτι. 10 ώρες ωρομισθίας είναι καλά ή κόβονται μόρια; Γιατί μάλλον θα μου προσφερθούν τόσες ώρες. Κι απ' ότι θυμάμαι ούτως ή άλλως από έναν αριθμό και πάνω τα μόρια του μήνα δεν μετριούνται. Έχω δίκιο;Μέχρι 44 (για την ακρίβεια 43,75-νομίζω) ώρες το μήνα παίρνεις όλα τα μόρια που αντιστοιχούν σ' αυτόν τον μήνα, δηλαδή μισό μόριο μάξιμουμ. Ό,τι επιπλέον ώρες δουλέψεις , χάνεις τα αντίστοιχα μόρια , αλλά πληρώνεσαι όλα τα χρήματα. Δηλαδή είτε έχεις 6 'ωρες ωρομισθίας είτε 11 (το ανώτερο αν δεν απατώμαι) παίρνεις τα ίδια μόρια κάθε μήνα?? (0,5 μόριο για κάθε μήνα??). Δηλαδή η διαφορά είναι μόνο στα χρήματα???
Παράθεση από: stratos91 στις Οκτωβρίου 14, 2009, 04:20:31 pmΝα ρωτήσω κάτι. 10 ώρες ωρομισθίας είναι καλά ή κόβονται μόρια; Γιατί μάλλον θα μου προσφερθούν τόσες ώρες. Κι απ' ότι θυμάμαι ούτως ή άλλως από έναν αριθμό και πάνω τα μόρια του μήνα δεν μετριούνται. Έχω δίκιο;Μέχρι 44 (για την ακρίβεια 43,75-νομίζω) ώρες το μήνα παίρνεις όλα τα μόρια που αντιστοιχούν σ' αυτόν τον μήνα, δηλαδή μισό μόριο μάξιμουμ. Ό,τι επιπλέον ώρες δουλέψεις , χάνεις τα αντίστοιχα μόρια , αλλά πληρώνεσαι όλα τα χρήματα.
Να ρωτήσω κάτι. 10 ώρες ωρομισθίας είναι καλά ή κόβονται μόρια; Γιατί μάλλον θα μου προσφερθούν τόσες ώρες. Κι απ' ότι θυμάμαι ούτως ή άλλως από έναν αριθμό και πάνω τα μόρια του μήνα δεν μετριούνται. Έχω δίκιο;
Κι ας υποθέσουμε πως σε καλούν ωρομίσθια σε δυσπρόσιτο που διπλασιάζει τις ώρες.Εάν έχεις 22 ώρες παίρνεις 1 μόριο αντί για 0.5 του 11ωρου??