0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν ξερω για σας, αλλα εγω παιδια δεν αντεξα αλλο αυτον τον εμπαιγμο και την ανασφαλεια. οκ, φετος μπορει να πανε ολα καλα και να ειμαστε αναπληρωτες (το ποσοι δεν ξερουμε...), του χρονου;; αν βαλουν και αλλους μεσα οπως εγινε με τους οαεδιτες, τι θα γινει; ετσι αποφασισα να οργανωθω λιγο. υπαρχει η Πανελληνια Ενωση Αναπληρωτων, οπως εμαθα εντελως τυχαια, και εγινα, και εγω και αλλοι, μελος της. ειναι η μονη λυση για να εισακουστουν τα αιτηματα μας, γιατι καλες οι επιστολες και ο,τιδηποτε αλλο, αλλα δεν παυουν να ειναι μεμονωμενες κινησεις στα ματια των υψηλα ισταμενων...τι θελω να πω...αν γινουμε ενα δυνατο σωματειο (καμια σχεση με κομματικα συνδικαλιστικα οργανα) μπορουμε να διεκδικησουμε πραγματα για τον κλαδο μας...δειτε το παραδειγμα της αβαθμιας, το εχω ξαναπει..
εχετε δει ποτε η ακουσει μια κυβερνηση με μολις δυο εβδομαδων θητεια να υλοποιει οσα ελεγε προεκλογικα; οσο κι αν μας καιει το θεμα των προσληψεων πρεπει πραγματικα να τους δωσουμε καποιο λογικο χρονικο περιθωριο για να ''δουν που παν τα τεσσερα''. Τοσα χρονια ελειπαν απ' το τιμονι. Ετσι οριζει αλλωστε και το savoir vivre της πολιτικης, που λεει και η Τρεμη